Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A férj 75 éves, a feleség 25, a nászéjszaka után feleség remegő lábakkal jön le a lépcsőn. A portás megkérdi
-Valami baleset érte? -Nem, csak amikor az öreg azt mondta, 50 éve spórol, én hülye azt hittem, a pénzre gondol. A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2013
- Most szólj hozzá Pista, mekkora bunkó szomszédom van...
- Miért, mi történt? - Hajnali háromkor képes volt és bekopogott, még nekiállt csengetni is... Én meg úgy megijedtem, majd elejtettem a fúrógépet...
Itt a világ első arab íráson alapuló programozási nyelve!
Egy amerikai programozó, Ramsey Nasser elkészített egy olyan nyelvet, amely arab írásmódot használ a kód leírására - így egészen biztosan teljességgel érthetetlen, sőt, olvashatatlan a világ programozóinak nagy része számára. A "قلب" nyelv - amelynek neve egyébként arab nyelven "szív"-et jelent - alapjaiban a Lisp-ben gyökeredzik, azaz funkcionális nyelvet képez. A Hello world! például így néz ki benne: (قول "مرحبا يا عالم!") ez a Google Translate fordítása szerint szerint: (Saying "Hello, world!"). Eddig vpolt az offolás, most jön a vicc: a vicc az, hogy ez komoly! A forrás a https://github.com/nasser/--- címen érhető el.
Egy jó műhelysegéd ott segít ahol tud!
Egyem meg a kis pofáját
Két vidéki színész beszélget:
-Hallottad, hogy XY kolléganőnket szerződtette a Nemzeti? -Az meg hogy lehet? Hisz nem csak tehetségtelen, de ráadásul öreg és csúnya is. -Na nem is a színház, hanem a múzeum.
Egy kis Orosz vezetési gyakorlat. Bővebben: Link
Pedig az én hajam a budapesti stílustól is égnek áll. Valószínűleg nem vagyok elég edzett.
Érdemes megnézni hogyan NE vezessünk
Megfigyelhető, hogy még az van felháborodva, aki hibázik.
Én most azon nevetek, hogy az internet vagy hússzor írta ki minden egyes újra indításkor, hogy te vagy a 100 000 felhasználó.20-szor egymás után 100 000, szerintem ez valami kamu.
Ez még semmi. Mikor a gugli a saját appjai leírását fordítja na az a vicc... Azt ugy szokta csinálni, hogy minden második szó magyar, meg a kötőszavak is. A többi meg angol...
@elektroncso: Igen, az. Pont ugyan arra az oldalra visz ahol te vagy a szerencsés aki a mai nap már az ezredik iphone-t meg ipad-et nyeri meg(És persze ha nem nézed meg izibe akkor eltűnik G.....-be ).
Szerintem ezeknek a 95%-a be van állva, mint a gerely. Hát hiába még mindig sok vodkát vedelnek.
Milyen szép is a magyar a nyelv...!
Egy kínai családnak 2 lánya van, Pi és Li. Vacsoránál kérdi az anyuka: - Li! Te csámcsogsz? Mire Li: - Nem. Pi csámcsog!
Na, akkor még egy:
2 szőke nő beszélget - Szijja! Mit csinálsz...? - Labdát pattogtatok. - és ha készen vagy, megkóstolhatom...?
Nem kell valakinek? Lehet alkudni is, ahogy nézem.
A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2013
Ingázóknak munkába járáshoz tökéletes... Persze ahol van sín...
Ha nem láttam volna az orosz jelzőtáblákat,azt hittem volna:Ez Magyarország!
Apám ilyet!
A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2013
Talán nálunk azért ennyire nem súlyos a helyzet. Viszont itt egy kis lékhorgászat.
Megy két részeg ki a kocsmából mikor elhagyták úgy 150-200 méterre megszólal az egyik:
- Te, nagy gond van, elfelejtettem pisilni! Mire a másik: - Semmi baj, majd én megtanítalak. A férj hazajön a munkából. Levágja magát a tv elé és odaszól a feleségének: Hozz egy sört, mielőtt elkezdődik! Az asszony hozza a sört, de a férj kis idő múlva újra szól: Hozz gyorsan még egy sört, mielőtt elkezdődik! Az asszony nem érti, de azért hozza. Tíz perc múlva a férj újra: Hozd gyorsan a következőt, mert most már tényleg mindjárt kezdődik! Az asszony kiborul és elkezd üvölteni: Na mi van? Ma este csak ez telik tőled? Csak ülsz a tv előtt és a sörödet vedeled? Te utolsó senkiházi lusta állat! Te mocskos disznó, teee... Mire a férj szomorúan: Hát elkezdődött..
Ez jó volt.
Két részeg bukdácsol a sínek között . Megszólal az egyik , te Nálatok ilyen nagy lépcsők vannak mégis ilyen alacsonyra teszik a korlátot ? Mire a másik , ne is törődj vele jön a lift .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |