Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nagyon szép munka!
Sztem rakjátok fel a cikkek vagy a kapcsolások közé, mert itt el fog veszni! Megérdemli ez a kapcsolás (meg főleg a program), hogy sok idő múlva is rengeteg kezdő PIC-es ezt építse meg elsőnek (köztük szeretnék lenni én is ![]() ![]()
Lehet van már ilyen száz itt de ez egy PIC fejelsztőpanelocska.
![]()
aztarohadt, ez igen! gyönyörű.
![]() szerintem ebből is lehetne egy cikk esetleg..
Létezik PLCC44 es változatban is. De az már v 2.0 ás mert minden portcsatlakozó ki van hozva a panel szélére.
Nagyon komoly! Szép munka, le a kalappal!
![]() ![]() ![]()
Ha nagyleszek en is ilyet fogok csinalni!
![]() Grat hozza,csodasan sikerult!!
Hát ez tényleg nagyon jó lett.Szerintem is megérdemelne egy cikket, biztos sok érdeklődő lenne, köztük én is. Csak gratulálni tudok.
![]()
Gyönyörű!
![]() Szépen el van rendezve minden alaktrész (egyedűl az OSC kerűlt kicsit messze a PIC-től). Szerintem ezt már a Microchip is megirigyelné. Mehet sorozatgyártásba!
Messze van ? Közelebb tegyem a v2.0 -son ?
Gondoltam preciziós foglaltba teszem hogy könnyebb legyen cserélgetni, a kondikkal együtt. Eddig müködik rendesen, a képen épp 20MHZ-vel megy.
sziasztok!
ma kész lettem a labortápommal igaz még csak az asztalon él de a 7végén elvileg már lessz Idézet: is „háza” ez az első próbálkozásom a műnyó vasalásával és tökéletes lett ![]() és a képen az nem 230V-os izzó hanem 24V-os ami 3A-al megy eszméletlen fénye van nomeg a hő amit termel....
Igazi Gratullla! A dobozos valtozatrol is kerunk kepet
![]()
köszi
elméletileg már holnap lessz háza de vasármapra biztos (remélem) egyépként 2 panellműszer lessz benne csak az A-mérőhöz nem tudom még a shöntöt ![]() ![]()
jahj majd el felejtem:
PCB-nek köszönöm a nyákrajzot bocsi he majdnem elfelejtettelek ![]()
köszi nem tudtam h van ilyen szolgáltatás is
![]()
Off begin:
A v2.0, ha lesz, akkor próbáld közelebb rakni a kristályt. Minél távolabb kerül a kristály a mikroprocitól, annál inkább hajlamosabb összeszedni mindenféle zajt. Off end. (Bocs)
Most csináltam egy levílágító asztalt UV leddel.
Az ötletet és az üveglapot 1 rossz fénymásolóból vettem a képeket felrakom mi a vélemény ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |