Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nagyon szép munka!
Sztem rakjátok fel a cikkek vagy a kapcsolások közé, mert itt el fog veszni! Megérdemli ez a kapcsolás (meg főleg a program), hogy sok idő múlva is rengeteg kezdő PIC-es ezt építse meg elsőnek (köztük szeretnék lenni én is )!
Lehet van már ilyen száz itt de ez egy PIC fejelsztőpanelocska.
aztarohadt, ez igen! gyönyörű.
szerintem ebből is lehetne egy cikk esetleg..
Létezik PLCC44 es változatban is. De az már v 2.0 ás mert minden portcsatlakozó ki van hozva a panel szélére.
Nagyon komoly! Szép munka, le a kalappal!
Ha nagyleszek en is ilyet fogok csinalni!
Grat hozza,csodasan sikerult!!
Hát ez tényleg nagyon jó lett.Szerintem is megérdemelne egy cikket, biztos sok érdeklődő lenne, köztük én is. Csak gratulálni tudok.
Gyönyörű!
Szépen el van rendezve minden alaktrész (egyedűl az OSC kerűlt kicsit messze a PIC-től). Szerintem ezt már a Microchip is megirigyelné. Mehet sorozatgyártásba!
Messze van ? Közelebb tegyem a v2.0 -son ?
Gondoltam preciziós foglaltba teszem hogy könnyebb legyen cserélgetni, a kondikkal együtt. Eddig müködik rendesen, a képen épp 20MHZ-vel megy.
sziasztok!
ma kész lettem a labortápommal igaz még csak az asztalon él de a 7végén elvileg már lessz Idézet: is „háza” ez az első próbálkozásom a műnyó vasalásával és tökéletes lett és a képen az nem 230V-os izzó hanem 24V-os ami 3A-al megy eszméletlen fénye van nomeg a hő amit termel....
Igazi Gratullla! A dobozos valtozatrol is kerunk kepet
köszi
elméletileg már holnap lessz háza de vasármapra biztos (remélem) egyépként 2 panellműszer lessz benne csak az A-mérőhöz nem tudom még a shöntöt
jahj majd el felejtem:
PCB-nek köszönöm a nyákrajzot bocsi he majdnem elfelejtettelek
a HE a baratunk Bővebben: Link az ammpermero Sont szamolasa
Udv; Imre,..
köszi nem tudtam h van ilyen szolgáltatás is
Off begin:
A v2.0, ha lesz, akkor próbáld közelebb rakni a kristályt. Minél távolabb kerül a kristály a mikroprocitól, annál inkább hajlamosabb összeszedni mindenféle zajt. Off end. (Bocs)
Most csináltam egy levílágító asztalt UV leddel.
Az ötletet és az üveglapot 1 rossz fénymásolóból vettem a képeket felrakom mi a vélemény |
Bejelentkezés
Hirdetés |