Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Olyan áramkört keresek, amivel egy autórádió kimenetén található T-MUTE lábat GND-re húz, ha bejövő hívás érkezik egy BT modulra. Adott egy BT modul ami a készülékhez csatlakozik 3,5mm jack dugóval. Sajnos ezen a kütyün nincs olyan lehetőség, hogy átkapcsolja az autórádiót a BT menüre. Ezért keresek hozzá egy plusz kapcsolás. Ha valaki csinált már ilyet, kérem ossza meg tapasztalatait. Vagy akár egy kapcsolást.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Hozzáférsz a BT valamelyik olyan pontjához ahol vételkor megjelenik valamilyen jel? Mert akkor elég lenne egy ellenállás meg egy mezei tranzisztor.
Ha kell szét tudom szedni a cuccot és még rajzom is van az egész bt modulról. Itt megtalálod ->
MY81SPK02M2_Datesheet v0.2
Ha rá tudnál nézni és megmondani, hogy mit (milyen alkatrészeket) hova kössek azt megköszönném.
Köszi a gyors választ és a segítséget.
Üdv.: Laci
Talán a LED1 vagy
LED2 lehetséges, csak tudni kéne, hogy mikor világítanak.
Bocs, most megint kipróbáltam és jobban megfigyeltem. Bekapcsolás után felváltva villognak. Ha a kapcsolta létrejött, akkor csak a kék villog 10 mp-ként. Majd ha a bejövő hívás van, akkor 3 mp-ként 3-at villog, addig amíg le nem teszem a telefont.
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2013