Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lehet ez illesztett lezárás is, ahol éppen 1 szál adja a megfelelő értéket. Gondolom a kábelhálózat karbantartói örülnek rettenetesen az ilyen újításnak.
Ismerős mozgássérült akkus motorja lerobbant .
Orvostól beutalót kell kérni , majd a szervíz kijön és megnézi .
Mit tehetne mást, ha beteg szegény jármű.
És az milyen vicces, mikor szimultán telefonálok a szevizzel és az orvossal egyszerre, és még mindig nem érti hogy meg kell írnia a beutalót... -.-"
Anyu tolószékes, és innét a tapasztalat. A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2013
Nemrég ismerősömnél járva látom, hogy fényes nappal is világít a fürdőszobában, és a spejzban az energiatakarékos kompakt fénycső. Miértre a következő választ kaptam: A be-ki kapcsolások teszik hamar tönkre a drága fénycsövet. Olcsóbban jön ki, ha sosem kapcsoljuk ki-be, mert az áramfogyasztása így is kevesebbe kerül, mint gyakrabban új fénycsövet venni.
Többi helységben zavaró éjszaka a világos, ott nem "spórolnak", hanem be-ki kapcsolják. Valaki valahol bedobhatta a témát, terjed szépen. Leültünk számolni, mi mennyibe kerül, azóta nem világít feleslegesen semmi náluk. A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2013
Ez régi dolog, 30-40 éve is létezett, csak más kinézetben.
Ugye, nem vettétek komolyan...? Ez biza erősen PS.
Tényleg nincs ilyen? Akkor én hiába perlekedtem a Zasszonnyal, hogy hozzon nekem sötét ízű, halálcsillagos leveskockát az Lidliből...
A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2013
Én "bevettem". Régen még étteremben is volt olyan, hogy erőleves.
Van ott is, csak a nagy meleg miatt nem tudnak eleget szállítani a csillagrombolók az Endor bolygóról vagy Kínából.
Elég baj ez! Már így is alacsony a Midiklorián szintem. Egy kis javulást vártam ettől a levestől. Mindhiába...
Mostmár tudom, ki miatt rendeltek el hőségriadót!
Diabetikus lekvár a fogorvosok ajánlásával... ez vicc? (Nyomokban csonthéjat tartalmazhat...)
Hát ilyen az, amikor a kicióccó munkaerő elszunnyad munka közben, és a válogatni való futószalag csak szalad, csak szalad..
73% gyümölcs, 20% víz, 2%csonthéjas, 5% természetazonos aroma és állományjavító adalék. Nyami!
Két diák beszélget az iskolában:
- Te, van házid? - Van. - Akkor töltsél nekem is...
Hogy maradjon pénz tankönyvekre is. Mert állítólag az is tanszer, nem csak a pálinkafőző.
A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2013
Ha már lekvár akkor legyen kondenzátor lekvár!
Kondi lekvár
Egy mostani eset kapcsán eszembe jutott hasonló régi esetem.
Egy kis cég ismerős embere keresett engem, hogy segítsek, nem tudják eltávolítani a monitorról (régi CRT) a filctollal rárajzolt vonalakat. De hogy kerültek oda? Új emberük -korosabb hölgy- nem értett a számítógéphez, a Word szövegszerkesztőt nagyjából elmagyarázták neki annyira csak, hogy néha egyszerű szöveget meg tudjon írni. Alá kellet húzni pár mondatot, ezt a monitoron alkoholos filctollal sikeresen elvégezte, mert a golyóstoll nem fogott az üvegen. Amikor feljebb ment a szöveg, a vonalak maradtak, egyből rájött, hogy hibázott. |
Bejelentkezés
Hirdetés |