Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A kollegám mondta, hogy a boltban a gyereke pakolászott a polcokon és a Somat mosóporok elé tett egy-egy Fa dezodort.
Egy jó ötlet:
A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2013
Akkor ezek szerint nem csak én vállalkozom ilyesmire.
Én azért a pácienstől tenném függővé a kezelés vállalását, és a tarifát.
Lehet, hogy még 20000-es kategória is lenne, visszafizetés nélkül.
Uraiííím!
Nem álmodozni kell.... A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2013
Jó ötlet, megyek és tesztelem az elvet..
Izé....
Arcvédő, szuszpenzor (NEM SZUPRESSZOR!)... A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2013
Én szívesen álmodozom pedig, hogy a Humuhumunukunukuapua'a étteremben kajálok egy ilyen csajjal.
Nekem egy ilyen csajom lenne nem a kajálás jutna eszembe
Nekem is az: lennék 40 évvel fiatalabb!
És milyen rossz az ébredés a valóságba.
Kálmán egy ilyen nő csodákra képes, nem kell fiatalabbnak lenni.
Ép most nézegetem Hawaii-on az árakat. 400$ egy éjszaka a Grand Wailea szállodában, plusz fél milla a repjegy, meg kajálni szórakázni is kell, ha már ott vagy, s ha kettesben mentek akkor olyan 4 millából el is tölthettek egy hetet a paradicsomban. Ezért számításaim szerint mindössze cirka 14000 tonnát, azaz 280000 50kilós zsákot kell felpakolni kamionokra.
Hmmm. Úgy döntöttem itthon maradok.
Nekem az a bajom az ilyen nőkkel, hogy van szemük. Ezzel meglátnak engem, azonnal bukott a dolog.
Van az pénz amiért a legjobb nő is rád tekeredik.
No ez meg a másik dolog!
De ez könnyen kilőhető megfelelő bankszámlával. Gondolj a hörcsögarcú producernagypapira.
Hát ennyi munkát nő nem ér meg. A mai árak és keresetek miatt egyre több területen a "csináld magad" az egyetlen lehetőség. Elvégre mi ezermesterek vagyunk.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |