Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is szívből gratulálok, és minden jókat kívánok! (Természetesen a szavazatot leadtam én is.)
Holnap villamos nap
![]() Sajnos nem találom a kirándulós/üzemlátogatós topic-ot...
Nem ismerlek,de azért én is beállok a sorba,szavazatom leadtam.Kitudja még mikor segítesz meg amikor én is rá leszek szorulva.Üdv: Szikora Péter
Ezt a tisztító ajtót hogyanlehet szakszerűen beépíteni a hagyományos helyére szakszerűen?
Tiplivel rögzíthető, ha méret passzol. Tehát a fém ajtótok behajlított lemezei a régi beton ajtótok oldalfalába rögzíthető. Tipli hőálló legyen. És malterozni is kell, hogy a régi keret és a fém altótok között hézag nem lehet. Malterba kell benyomni a tokot, úgy tiplizni. Több méretben létezik ez a fémajtó. Nekem nem passzolt, kivéstem a régi tokot, kisméretű tömör téglából megfelelő méretre csináltam.
Az enyémen -szemből nézve- a négy sarokban is van furat, én itt tipliztem fel.
Remélem még érvényes volt. Gratula a babához!
Srácok! Valahogy kilehet deríteni a miskolci egyetem most induló villamosmérnöki szakának osztálynévsorát?
![]()
Szerintem írj egy levelet a TO-nak, hátha. Valószínűleg alapos indok kell, hogy kiadják...
Hivatalosan biztosan nem. Én a saját csoporttársaim nevét sem tudtam amíg nem volt meg az első pár óránk.
Esetleg akkor, hogyha van egy olyan ismerősöd aki azon a szakon és évfolyamon van és Neptunban hajlandó neked megnézni.
Szóval ez nem egyszerű. Gondoltam.
![]() Köszi.
Tegnap megindítottam az eljárást a Frászbúkos fiókom megszüntetésére. Igaz a teljes végbemenetelig még van 12 nap. Már nem láttam értelmét megtartani. Inkább skype-olok Zoliékkal.
Kis naívok!
A face olyan mint a kutyagumi! Belelépni könnyű, de a cipőd is rámegy mire megszabadulsz tőle! Nejem is időről időre felveti hogy regisztrál (a barátnők miatt), de eddig szerencsére mindig sikerült lebeszélnem róla. ![]()
Nekem már másnap megvonási tünetem volt, de kitartok.
Segítséget kérnék. Hogy kell ebből a fécsbukból kilépni? Én azt hallottam, hogy nem lehet. Köszönöm.
Köszi megvan, remélem törölni fognak.
A legnagyobb gondom az vele, hogy töméntelen (és gusztustalan) politizálás megy benne. A "magánélet" - amiről Te beszélsz, Zoli - egyre inkább háttérbe vonul, ami önmagában még nem volna baj, de a helyét átveszi az " 'A' pártot támogasd, a 'B' pártot meg utáld", és hasonló, nekem már gyomorforgató, politikai megnyilvánulásnak nevezett hablaty. (Ameddig a valós közösség-építő jelleg dominált, addig nem zavart, hogy ki mit oszt meg önmagáról, legyen ez a szuverén ügye, ha valaki oly mértékben szégyentelen, az az ő baja.)
A másik, ami egyre inkább zavar benne, hogy átvette ezt a gúgl-stílust, és ajánlgat nekem ezt-azt. Nekem egy weboldal ne akarjon ajánlgatni! Ha keresek valamit/valakit, megtalálom én a nélkül is, hogy "ő majd kitalálja"!
Na igen, a google-ra haragszom, mert annyira a reklámhajhászást teszi előtérbe, hogy akadályozza az embert a neten való böngészésben. Nem elég, hogy szinte minden oldalon van valamilyen értelmetlen felsleges reklámtömeg, meg ugyanígy az összes médiában, még a google is tesz rá egy jó nagy lapáttal, sőt még felszólít, hogy vásároljak. Szerintem az Interneten lévő szenny egy (nagy) része a reklámok. Ha az ember venni akar valamit, akkor felkeresi a webáruházakat és kész. Nem fog rákattintani egy csilli villi linkre, még (általában) akkor se, ha érdekesnek tűnik. És mivel a youtube a google része, ezért perszehogy ott is nyomatja a semmirevaló reklámokat. Nade, van egy "megoldás", az AdBlock telepítése. Ami elég jól blokkolja a reklámokat, viszont telepítéskor beleegyezünk abba, hogy az AdBlock hozzáfér az összes információhoz, ami a böngészőben megjelenik. Ez az, ami kicsit aggaszt, de hátha nem élnek vele durván vissza.
Upsz, kicsit egyhangú lett a hozzászólásom, de jól esett leírni. ![]() Idézet: „Ami néha feldühít, ha egy progi kitalálja mit is akarok én, tiszta sci-fi.” Pontosan erre gondoltam magam is.
Sziasztok! Nagyon köszönöm a szavazatokat, jó sok helyet léptünk előre általatok is. Nagyon rendes Tőletek!
Ha valaki még erre jár és katintana kettőt-hármat, akkor nagyon örülnék neki. Baba-mama fotópályázatról van szó. Egyébként egy gépen belül több böngészőről is elfogad szavazatot. (Eddig nem is tudtam, hogy ennyi féle böngésző létezik ![]() Szavazás Köszönöm Uraim!
Üdv.!
Én is szavaztam, remélem még érvényes.
Szavazat leadva Firefox, IExplorer, Chrome, Opera, Safari böngészőkön két gépen is. (Ismerős amikor nem figyelt telepítgettem egy kicsit
![]() Sok sikert és gratulálok a babához. ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 1, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |