Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok, ezt a kis képet találtam, nagyon ötletes és szép szerintem
Nagyon tettszik , nyugodtan falra ki tenném...
Pont ezt láttam valahol nemrég. Én is nagy vasútrajongó vagyok. Sajnos ebből a típusból már csak egy maradt.
A hozzászólás módosítva: Feb 20, 2014
Hát én facebook oldalon találtam egy topicban, és nem hagyhattam ki hogy nem mutassam meg nektek ezt már csak kis vékony ónnal bekéne futtatni, majd szépen kifényesíteni kis védőlakk rá és szép keretbe tenni.. hmm akár ajándéknak is megfelelne nekem nagyon tettszik
Én is a facebook-on láttam. Én valami olyasmit szeretnék, a amellett, hogy minta van, egyben üzemelő vezetősáv is.
A hozzászólás módosítva: Feb 20, 2014
Hétvégére: A "Szig. szalag alternatív felhasználása" Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2014
A "Szikszalagot" idézőjelbe tettem. Része a humornak.
Inkább nekem adhattad volna a szigszalagot, ha már ilyen jól ragad. Enyémek semmire nem tapadnak.
Kár volt a szigszalagért. A közönséges Cellux, vagy Tixo a célnak sokkal jobban megfelel.
A cellux jobb lenne rá. Azt nézem, hogy a szigszalag pont azt takarja el, amit nem feltétlenül kellene.
Ha minden látszik, mi fogja felcsigázni a kíváncsiságod?
A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2014
Előbb-utóbb kell majd vizelkélni, székelkélni, akkor lemegy a szalag. Ha arra sem, akkor ez a szalag reklámja.
Ez az a fórum, ahová semmi szín alatt nem regisztrálnék.
Valaki (víz gázszerelő) tudja mi a neve annak a "fém gégecső végverő" szerszámnak amivel a hollandert teszik fel rá? (hengeres súllyal ütik el a csővéget.)
Pár éve megkérdeztem, hogyan tudnék feltenni egy csomagtartót a Szimóra. Kaptam az arcomra rendesen. Azóta kerülöm a rossz emlékű oldalt.
Biztosan nem jól kérdezted, vagy nem jótól kaptál választ. Vagy 8 éve regisztráltam és napi szinten fent vagyok. Van mindenféle ember. Szinte a társadalom mintája kicsiben. Kell türelem, alkalmazkodás, stb. Nem kell rögtön megsértődni.
Volt egy srác, az rendesen válaszolt, bár Ő sem tudta pontosan, de vannak olyan kéklapos vagy mifene tagok, akik nagymenőnek számítanak. Na azok adagoltak rendesen, hogy mit nem lehet tudni azon, meg idejövök oszt még ugrálok, meg hogy az Klauzer nem Klauser, stb. Azután addig gondolkodtam, míg kitaláltam magam. Ha segítség kell, akkor átmegyek a szomszéd sráchoz, az "Szimszonnal álmodik minden éjjel".
Idézet: Majd kinövi. Én is így voltam vele harminc egynéhány éve. Manapság eszembe se jut, ha nem írtok róla. „"Szimszonnal álmodik minden éjjel".”
Nekem megvan a 18 évesen vett Schwalbém. 42 éves. Bővebben: Link
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2014
Na ez már kincsnek számít akkor, de remekül néz ki annak ellenére hogy 42 éves.
A blokkja bontatlan. Huszon egynéhány ezer km van venne. Még a gumik is az eredetik. Pár csavar lett csak kicserélve rajta.
Ez aztán tiszteletre méltó, hogy ennyi év alatt ilyen jó állapotban megtudtad tartani!
Na meg akkoriban tényleg volt minőség.
Nem nem. Ugyan jó állapotban volt (sajnálom is, hogy hozzányúltam), de 5 éve felújítottam. Ami átfestésből állt. Kapott indexet és az ülés új huzatot. Természetesen minden Home Made.
A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2014
Szép darab. Néhány ilyet annak idején kivégeztem a gödöllői reptér háta mögött. Meg egy két s50est is. A Starokról nem is beszélve. Aztán jöttek a nagyobbak, de azok is elmúltak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |