Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Találtam a fagyóban egy doboz fagyit, tavalyit. Még jó az? Mert nem látok rajta semmi számsort, de most úgy ennék belőle.
Próbáld ki. Legfeljebb begyorsít.
Köszi. Eddig rendben van.
Majd éjjel. Ha reggel is jó, akkor igen. Nem itt lakik a szalmonella? Nem tudom.
A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2014
Jó pár éve jártam Szajla községben. Ott volt egy fagylaltozó. Nagy táblán hirdette ez itt "Szalmon Ella fagylaltozója". Kihagytam.
Nagyon híres lett ez az Ella fagyi. Én is úgy tudom, ezt az öreg Szalmon csinálta, de azt nem tudtam, hogy Szajlában.
Sziasztok, keresek egy sorozatot. Régen volt az AXN player-en. Igazából nem is rendes film, animált képkockák vannak, és a főszereplő mesél közben. Ilyen világvége történetes, ahogy emlékszem nagyon tetszett, és végig szeretném nézni, mert nem sikerült a végére jutni. Remélem valaki ismeri
Haliho!
Erről az eseményről nincsenek fent képek valahol? Érdekelne, hogy milyen művek születtek
Legalul van egy olyan, hogy jelentkezés. Oda kattints és előjönnek a képek Mármint a tali képei. A versenyről szerintem készült külön dokumentáció.
A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2014
Sziasztok!
Kötött már valaki itt a biztosítás.hu oldalon kötelező biztosítás az autójára? Mikor megvettem az autót gyorsan az nap este még el is intéztem a kötelezőt. Kértek két papírt hogy küldjek el nekik faxon. Ezt el is intéztem másnap reggel. Úgy állítottam be hogy majd utaljam a számlámról az összeget nekik. Ma már 2 nap telt el az ügy intézése óta. Az oldalukon láttam hogy beérkeztek az elfaxolt papírok is. Viszont díjbekérőt nem kaptam, és a számlámról se emelték le az összeget. "Tájékoztatjuk, hogy a biztosítási kötvényt, valamint a díjfizetéshez szükséges dokumentumot az Ön által választott biztosító küldi majd meg az Ön részére. " Ezt az üzenetet kaptam. Na de a kérdés hogy mikor küldik meg ezeket? Mikortól érvényes az én biztosításom? Ezt is küldték még e-mailban: "Jelen levelünkhöz csatoljuk biztosítási kezdeményezésről szóló "Ajánlati Igazoló"-t. A csatolt dokumentum igazolja, hogy a biztosítás kezdeményezése megtörtént." Én megnyitottam ezt az ajánlat igazoló csatolmányt viszont ebbe ez van írva. Csatoltam képként. Most akkor ezzel a papírral van biztosításom vagy nincs?
Nem kell aggódnod, előbb utóbb megjön. Nekem egyszer csak egy hónap után. Ettől még a biztosítás érvényes. Az idézett mondat, csak azt jelenti, hogy csak addig használhatod igazolásként amíg a biztosítótól meg nem jön a kötvény, vagy az elutasítás, ha valamiért mégsem akarnak kötni veled. Például kiderül nem jó bónuszbesorolást adtál meg, vagy elírtál valami adatot. Akkor egy módosított szerződést küldenek és azt kell megkötnöd.
Sziasztok!
Ha már így a biztosításokról van szó. ha a negyedéves időszak (ami be van fizetve) letelik utána még a meglévő csekkel meddig lehet igazolni, a biztosítás meglétét?
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
Még egy kérdés amíg el nem felejtem. Ezzel a papírral ami most van meg azzal már mehetek az okmányirodába is elintézni a dolgokat? Vagy csak majd a kötvénnyel mehetek oda? A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2014
Egy hónapig. De igazándiból arra sincs szükség, mert manapság az út mellett rendszám alapján lekérdezik percek alatt, hogy van-e vagy nincs. Sokan fizetnek átutalással, ott eltelik kis idő mire megjön a visszaigazolás.
Remek! Köszönöm! A céges autón le fog járni nemsoká, azért kérdeztem
Mehetsz az okmányirodába nyugodtan.
Akkor márkatársak vagyunk...
Éljen a 13756. hozzászólásom!
A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2014
De az nem annyira kerek...
Bár binárisba az enyém se...
Sziasztok, páka alá ki milyen szivacsot használ? Hol lehet ilyeket kapni ? Egyik ismerősöm azt mondta, hogy ő autóbontóban szerezte.
Bár ez itt eléggé of de: Bővebben: Link
SZia, nem ilyenre gondolok, ezért nem is gondolom offnak, ilyen szivacs, valami 40x50cm nagyságban, amin lehet dolgozni, sulimba is ilyen van.Ehhez hasonló, persze nem ilyen anyagból.
Akkor inkább éljen köbzoli 35983 hozzászólása, meg az utána következő számtalan.
Ha utánaszámolok, a hozzászólások átlaga pontosan 1155. Tehát a legkevesebbtől legtöbbig mindenki benne. Nem tudom, van-e ilyen fórumtársunk, aki pont ennyi.
A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |