Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2260 / 3610
(#) mikrokapcsolo hozzászólása Márc 17, 2014 /

Találtam a fagyóban egy doboz fagyit, tavalyit. Még jó az? Mert nem látok rajta semmi számsort, de most úgy ennék belőle.
(#) pjg válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Márc 17, 2014 /

Próbáld ki. Legfeljebb begyorsít.
(#) mikrokapcsolo válasza pjg hozzászólására (») Márc 17, 2014 /

Köszi. Eddig rendben van.
(#) nagym6 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Márc 17, 2014 /

Majd éjjel. Ha reggel is jó, akkor igen. Nem itt lakik a szalmonella? Nem tudom.
A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2014
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 17, 2014 /

Jó pár éve jártam Szajla községben. Ott volt egy fagylaltozó. Nagy táblán hirdette ez itt "Szalmon Ella fagylaltozója". Kihagytam.
(#) nagym6 válasza pjg hozzászólására (») Márc 17, 2014 /

Nagyon híres lett ez az Ella fagyi. Én is úgy tudom, ezt az öreg Szalmon csinálta, de azt nem tudtam, hogy Szajlában.
(#) silent15 hozzászólása Márc 18, 2014 /

Sziasztok, keresek egy sorozatot. Régen volt az AXN player-en. Igazából nem is rendes film, animált képkockák vannak, és a főszereplő mesél közben. Ilyen világvége történetes, ahogy emlékszem nagyon tetszett, és végig szeretném nézni, mert nem sikerült a végére jutni. Remélem valaki ismeri
(#) esemve hozzászólása Márc 19, 2014 /

Haliho!
Erről az eseményről nincsenek fent képek valahol? Érdekelne, hogy milyen művek születtek
(#) sastas01 válasza esemve hozzászólására (») Márc 19, 2014 /

Legalul van egy olyan, hogy jelentkezés. Oda kattints és előjönnek a képek Mármint a tali képei. A versenyről szerintem készült külön dokumentáció.
A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2014
(#) esemve válasza sastas01 hozzászólására (») Márc 19, 2014 /

Na erre nem gondoltam
(#) Directors hozzászólása Márc 20, 2014 /

Sziasztok!

Kötött már valaki itt a biztosítás.hu oldalon kötelező biztosítás az autójára?
Mikor megvettem az autót gyorsan az nap este még el is intéztem a kötelezőt. Kértek két papírt hogy küldjek el nekik faxon. Ezt el is intéztem másnap reggel. Úgy állítottam be hogy majd utaljam a számlámról az összeget nekik. Ma már 2 nap telt el az ügy intézése óta. Az oldalukon láttam hogy beérkeztek az elfaxolt papírok is.
Viszont díjbekérőt nem kaptam, és a számlámról se emelték le az összeget.

"Tájékoztatjuk, hogy a biztosítási kötvényt, valamint a díjfizetéshez szükséges dokumentumot az Ön által választott biztosító küldi majd meg az Ön részére. "

Ezt az üzenetet kaptam. Na de a kérdés hogy mikor küldik meg ezeket? Mikortól érvényes az én biztosításom?

Ezt is küldték még e-mailban: "Jelen levelünkhöz csatoljuk biztosítási kezdeményezésről szóló "Ajánlati Igazoló"-t. A csatolt dokumentum igazolja, hogy a biztosítás kezdeményezése megtörtént."
Én megnyitottam ezt az ajánlat igazoló csatolmányt viszont ebbe ez van írva. Csatoltam képként.
Most akkor ezzel a papírral van biztosításom vagy nincs?

biztos.jpg

(#) zolika60 válasza Directors hozzászólására (») Márc 20, 2014 /

Nem kell aggódnod, előbb utóbb megjön. Nekem egyszer csak egy hónap után. Ettől még a biztosítás érvényes. Az idézett mondat, csak azt jelenti, hogy csak addig használhatod igazolásként amíg a biztosítótól meg nem jön a kötvény, vagy az elutasítás, ha valamiért mégsem akarnak kötni veled. Például kiderül nem jó bónuszbesorolást adtál meg, vagy elírtál valami adatot. Akkor egy módosított szerződést küldenek és azt kell megkötnöd.
(#) zoly15 hozzászólása Márc 20, 2014 /

Sziasztok!
Ha már így a biztosításokról van szó. ha a negyedéves időszak (ami be van fizetve) letelik utána még a meglévő csekkel meddig lehet igazolni, a biztosítás meglétét?
(#) Directors válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 20, 2014 /

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.

Még egy kérdés amíg el nem felejtem. Ezzel a papírral ami most van meg azzal már mehetek az okmányirodába is elintézni a dolgokat? Vagy csak majd a kötvénnyel mehetek oda?
A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2014
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Márc 20, 2014 /

Egy hónapig. De igazándiból arra sincs szükség, mert manapság az út mellett rendszám alapján lekérdezik percek alatt, hogy van-e vagy nincs. Sokan fizetnek átutalással, ott eltelik kis idő mire megjön a visszaigazolás.
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 20, 2014 /

Remek! Köszönöm! A céges autón le fog járni nemsoká, azért kérdeztem
(#) zolika60 válasza Directors hozzászólására (») Márc 20, 2014 /

Mehetsz az okmányirodába nyugodtan.
(#) BarnaPili válasza Directors hozzászólására (») Márc 21, 2014 /

Milyen kocsit vettél?
(#) BarnaPili válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 21, 2014 /

Akkor márkatársak vagyunk...
(#) zenetom hozzászólása Márc 21, 2014 / 1

Éljen a 7000. hozzászólásom!
(#) vicsys válasza zenetom hozzászólására (») Márc 21, 2014 /

Éljen a 13756. hozzászólásom!
A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2014
(#) zenetom válasza vicsys hozzászólására (») Márc 21, 2014 /

De az nem annyira kerek...
Bár binárisba az enyém se...
(#) silent15 hozzászólása Márc 21, 2014 /

Sziasztok, páka alá ki milyen szivacsot használ? Hol lehet ilyeket kapni ? Egyik ismerősöm azt mondta, hogy ő autóbontóban szerezte.
(#) vicsys válasza silent15 hozzászólására (») Márc 21, 2014 /

Bár ez itt eléggé of de: Bővebben: Link
(#) silent15 válasza vicsys hozzászólására (») Márc 21, 2014 /

SZia, nem ilyenre gondolok, ezért nem is gondolom offnak, ilyen szivacs, valami 40x50cm nagyságban, amin lehet dolgozni, sulimba is ilyen van.Ehhez hasonló, persze nem ilyen anyagból.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 21, 2014 /

Akkor inkább éljen köbzoli 35983 hozzászólása, meg az utána következő számtalan.
(#) vicsys válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 21, 2014 /

Mert, locsifecsi...
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Márc 21, 2014 /

Nem baj az, pont ezért szeretjük.
(#) nagym6 hozzászólása Márc 21, 2014 /

Ha utánaszámolok, a hozzászólások átlaga pontosan 1155. Tehát a legkevesebbtől legtöbbig mindenki benne. Nem tudom, van-e ilyen fórumtársunk, aki pont ennyi.
A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2014
(#) vizor hozzászólása Márc 21, 2014 /

Következő: »»   2260 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem