Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Témaindító: angel83zs, idő: Máj 14, 2006
Témakörök:
Ha van szabályozható tápegységed (nem akkutöltő) akkor kipróbálnám, csak a tápokat bekötve hány volt esetén felejt el mindent.
Más kérdés ha mindkét autóban ugyanazt csinálta, akkor is lehet rossz bekötés. élég ha a gyújtáskulcs egy pillanatra elveszi a feszültséget, vagy éppen ad valahova, ahova nem kellene.
Az eredeti autóban gyári bekötés van gyári csatikkal és nem ISO hanem gyári ford mindegyik, és a táp részen csak fix 12V van a rádiónál. A másik autóban a test és a 12V szálra kötötük be a rádió hely fix 12 voltjára. Sajna ilyen tápom nincs, de mivel mindegyikben ezt csinálja tuti rádió hiba! Amúgy az érintőkijelző is akkor működik ha kedve van!
Lesz bele másik mert ez a rádió több sebből vérzik! Azért köszönöm a segítséget!
Van egy régi autórádióm Pioneer KEH-M4500 CS 11K1588 <CRW1191> akkucsere miatt kérné a kódott de sajnos a régi tulajnak sincs meg. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm.
Üdv!
Vw Beta ill. Gamma autórádióból hogyan lehet kiolvasni a biztonsági kódot? Van ötlete valakinek? Köszi
Bocsi,de itt sem Beta sem Gamma rádióról nem látok infót.
Mást kérdeznék...
Ha kicserélem az epromot,működni fog a rádió?
Attól függ mire.Amit a boltban kapsz, bolti állapotban, nem. Ha egy működő ugyanilyen rádióból kiveszed, akkor igen.
A működő rádió biztonsági kódját kapja a másik szerkezet?
Üdv!
DELTA 6 -os fejegységhez ha valaki tud kódot megköszönném.Ezek az adatok vannak az oldalán. 3B7 Q35 195A /DE PIN 2217519/ H:00155:0015 DE2 VWZ4Z4D5145156 Előre is köszönöm.
Hali! Segítséget szeretnék kérni abban, hogy van egy Mercedesem amiben gyári magnó van. Bekapcsol, kijelez mindent csak nem szól (egyik pillanatról a másikra némult el). Bele próbáltam egy másik Mercibe a magnó hibátlanul működött. Kipróbáltam a hangszóróim is működnek. Mi lehet a probléma???
Tedd vissza , ott is működni fog, Először azért nézd végig a hangszóró vezetékeket, hol ér az egyik testre,
Szia! Először is köszönöm a választ! Visszatettem az én autómba, de nem szól még most sem.
Szia!
Van telefonkihangosító a kocsiban? Nem lehet, hogy például a telefonkihangosító, miatt némítja a kimeneteket?
Ha a hangszóró kimenetek egyike sem testes (attól még szólhat maga a hangszóró hogy zárlatos a testhez, viszont a rádiót tilthatja) lehet a két tápfeszültségből hiányzik az egyik.
Szia! Nincs telefonkihangosító az autómban.
Attól még van erre az ISO csatlakozóban egy láb, ha ez testen van, némítja a hangszórókat. Esetleg ennek sérülhetett a szigetelése és letestel...vagy valaki testre kötötte véletlenül...
Sziaszok a problémám az,hogy van egy Pioneer DEH-P8600mp tip.fejegységem aminek csikos a kijelzője de nem szalagkábel csinálja mert rápróbáltam egy másikat és az nem volt csikos.Na most a kérdésem az hogy mi csinálja ezt a problémát az előlapban?
A segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok!
Adott egy 2000-es Toyota Yaris, gyári kazettás magnóval. Szeretném, ha legalább egy AUX csatlakozó lenne rajta, hogy telefonról tudjak zenét hallgatni. Ennyi infóm van: Típusa: 86120-0d130, tartozik hozzá egy kijelző, mely nélkül nem nagyon működik (86110-0d040) Ezek bekötése itt van (ne tévesszen meg senkit, a legtöbb helyen line in-t írnak out helyett. Gyárilag tartozhat hozzá CD lejátszó, melynek ilyen a csatlakozója. Gyári bekötése itt látható. Találtam egy ilyet. Összenézve a bekötéseket, a TX-et ebbe a doboz adja, kérdés, hogy tudja-e vajon a gyári kijelző vezérelni (hangerő pl, de TX van írva a bekötésekhez, mégis a doksi szerint nélküle nem tud kommunikálni). Viszont azt írják, hogy navigációval kell egy ilyen Y kábel. Ezek szerint a vezérléséhez csak annyit csinál, hogy hallgatózik a TX-en? A másik termék, amit találtam nem vezérelhető, de csak azt tudja, amit szeretnék (valószínűleg csak vonal oldali illesztést végez). Van valakinek tapasztalata ebben? A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2014
Közben találtam egy vicces "terméket" is.
Sziasztok!
Van egy Jvc KD-R741BT fejegysegem tavaly juniusban vettem. Kb 1 honapja ellkezdett recsegni elol az ablaknal a ket kis hangszoro,ki is csereltem mind kettot de tovabbra is recsegtek.Aztan atneztem az autoban levo osszes hangszorot mert mintha azok is recsegtek volna es valoban az osszes recseg ha kicsit adok ra hangot. Max 16-17 ig tudom a hangot feltolni addig szepen szol a felett mar nagyon csunyan berecseg,hallgathatatlan a zene szo szerint.Az osszes hangszoro az autoban uj kb fel evesek. Problema akkor kezdodott miutan kibukot a ket magas hangszoro Szerintetek mivel lehet a gond?En attol tartok hogy a fejegysegel van valami.... Esetleg valakinek volt mar hasonlo problemaja? Valaszotok elore is Koszonom! Udv: Zoli A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2014
Szokott az is ilyet okozni, ha valamelyik hangszóró vezeték testhez ér valahol, de valóban lehet a végfok is.
Másnak: valószínűleg működik, AVC-LAN a kommunikáció protokolja, itt van egy bővebb leírás, akár után is lehet építeni.
Sziasztok !
Segítségeteket szeretném kérni egy jvc kd g 332 títusú fejegység hibájának megoldásában amit egy ismerősömtöl kaptam úgy hogy amikor ő kivette az autójából még működött viszont amikor én a sajátomba beleraktam a gyári jvc-iso csatlakozóval nem reagál a bekapcsológombra csak a "disp"valamint az "eject" re. Szerintetek mi lehet az oka ? Előre is köszi Üdv István
Üdv!
Valószínű hogy csak az egyik tápot kapja meg. A kapcsolt 12V hiányozhat. Öreg Tom
Üdv mindenkinek adott egy akai adv74dr fejegységem és gondjaim vannak vele pl:ha lehúzom a hangerött és vissza akkor pukkan egyet a hangszoróba megha átváltok pl rádiórol cdre akkor is! meg olyatcsinál hogy cd nél csak a bal oldali hangszórók szolnak de azokis halkan rádiónál mindkét oldal szol normálisan milehet a gond?
Sziasztok!
Egy kis segítségért fordulnék hozzátok. Adott az autómban egy autórádió, amivel szinte minden rendben van. Hibája, hogy NÉHA elfelejti a beállításokat, rámértem a kábelezésre, hogy kap-e rendesen a megfelelő szálon állandó 12 V-ot, kap, viszont ez a 12 V indítózás közben leesik 10-re, gondolom ez lehet a baj, ezért feledékeny szegény. Lehet ha vennék egy új aksit akkor ez megoldódna, viszont mivel az aksi különben jól indít és müködik, nem szeretném lecserélni 10ezrekért. Valaki ajánlotta, hogy kössek be egy kondenzátort, hogy fenntartsa a feszültséget 12 V-on az indítózás idelyére. De ez hogyan kössem, és mekkorát, légyszi segítsetek. Előre is köszi!
A kondit kösd a rádió memória szálára,de az akku felől tegyél be egy diódát.Így ha megrántja a tápot az indító, a kondi nem fog kisülni.
Köszi a gyors választ, de milyen kondit és milyen diódát, sorry, nagyon amatőr vagyok.
Üdv!
nekem olyan kérdésem lenne, hogy az mitöl lehet hogy, a fejegységemen a tekerö gombot ha a balannce vagy akármilyen módban tekergetem normálisan müködik viszont ha hangeröt akarom szabályozni vagy elhalkul teljesen és utánna hiába tekergetem kikell kapcsolni és vissza. akkor megint rááll egy bizonyos hangerőre.az 1 hónap alatt 1-2x müködött rendesen, de általában mindig ezt csinálja. vkinek ötlet esetleg? köszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |