Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen, és a közterület fenntartók is vehetnének oszlopnyíró fűkaszát, hogy szebb legyen a járda...
Sziasztok, szeretnék csatlakozni egy íjászklubbhoz. A neten rá is találtam erre a klubbra, nekem ez jó is lenne, de semmi fontos adatot nem találok, valaki fel tudna világosítani, mielőtt eltelefonálom a pénzem, hogy miként megy egy iyen eggyesülethez való csatlakozás?
Köszönöm!! Idézet: Nem kell telefonálni elég egy email. „Az egyesületi tagság megszerzésével és annak előnyeivel - ilyen például a korlátlan lőpálya használat - kapcsolatban a specialcoop@gmail.com címen kérhettek felvilágosítást.”
Hmm.. erre nem is gondoltam Köszönöm !
Szerintem, ha kedden vagy csütörtökön 17-23 óra közt odamész, akár személyesen is szívesen elmondanak mindent, körbevezetnek, megmutatnak, stb.
Én évekig voltam tag a Velencei-tavi íjászegyesületben, ott nagyon közvetlen volt a hangulat, szívélyesen fogadtunk minden látogatót, érdeklődőt az edzéseken.
Szia,
Itt van egy Hi-Fi-vel foglalkozó oldal: Bővebben: Link Regisztrálj (nem fog fájni ) és keress egy "pagrus" nick nevű fórumozót. Regisztrálás után tudsz neki magán levelet is küldeni, de ott is van off topic fórum, azon keresztül is elérheted. Biztosan fog segíteni.
Remélem belefér a témába!
Így láttatja egy PLL szintézeres AM rádió a villámokat. A spektrumkép az eredeti, tömörítetlen hangfájlt mutatja.
Elnézést. Megkérlek, átrakod a hozzászólást?
Hali. Járt-e már valaki cipruson, és tudja-e pontosan milyen konektorok vannak ott? Googleba beírtam, hát ott mutat mindenfélét. Barátnőm kiment, de lemerült, nem tudok vele komunikálni, nem tudom milyen adaptert küldhetnék neki.
Egy univerzális átalakító esetleg? Azon van mindenféle dugasz. Bővebben: Link
Nem tudom mit néztél, de nekem első találat kihozta, hogy angol szabványú csatlakozót használnak. Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link
Sziasztok!
Le kellett tekerjem a végét a Rotring Tikky patentceruzámnak, és közben egy apró gumidarabka kiesett belőle, de rá nem jönnék hogy hova kell visszarakni. Ha van másnak is ilyen otthon, akkor megnézné hogy hova való? Nem egy olcsó ceruza ez, nem szeretném tönkretenni...
Szia, a grafit hegyre való, a fém kupak ott ahol beszűkül a vékony csővé ott van valami pozicionáló szerepe. Ha teszel fel képet, megmondom melyik fele melyik irányba való. Az enyémből nem sikerül kicsalogatni, ezért nem tudom megmondani.
Egy kis közvélemény kutatást végeznék köztetek. Van egy fotó rólam, ahol a kis kecskével vagyok lefotózva. Válaszolnátok rá páran, hogy mennyi idősnek tűnök rajta? Egy lány rokonom 37-nek nézett, pedig nem vagyok annyi.
Nejem 35-öt mondott, de szerinte a képről nehéz megállapítani.
Én 27-re tippelek, a "jani1987" ből bonyolult matematikával következtetve. 40 éves koromban a fiamat mindenki unokámnak nézte, azaz engem csak nagypapának tudtak látni. A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2014
Nagyon jól tartod magad...
A kép alapján, nyugodtam letagadhatnál öt évet. Egy nappal sem látszol többnek 48-nál.
Én is oda próbáltam,de így valamiért akad ha nyomom kifelé a hegyet..
A gumi egy irányba szűkül, és a szűkebb rész van lefelé természetesen..
Nem lehet hogy túlságosan bentre tetted vissza, és összenyomódott a lyuk? Ez miatt szorul.
A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2014
Dehogyis. Csak beleejtettem, visszacsavartam a kupakot, és nyomkodom kifelé a hegyet.
A zsíros kenyér esetét ismered? Tudod amelyik mindig a megkent felére esik.
Szerintem fordítva érte el az alját. Vedd ki, és úgy tedd vissza, hogy megfelelő irányban szúrd fel a grafit hegyre, csavard össze, és addig nyomkodd kifelé a hegyet amíg ki nem ér.
Itt egy elvi rajz, amíg nem érted hogyan működik, persze hogy nem tudod hogyan tedd vissza.
Szétcsavarod, és rá kell húzni a szűkülő végével kifelé a gumit a grafitszálra. A többi hegynél ha az előző elfogyott, már magától bele vezeti ennek a nyílásába. Ez fogja meg a kieséstől a betétet addig, amíg megnyomod a kitoló gombot. A kitoló gomb a befogó pofákat összeszorító gyűrűből kiemeli, egy picit előre tolja a hegyet amíg a gyűrű nem enged- aztán mikor visszaengeded ismét megfogja stabilan a grafit rudat. A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2014
Eddig is így raktam vissza, de mégsem jó. Lehet valamit tönkretettem előtte...
Anyák napjára van valakinek épkézláb ötlete?
Persze a virágcsokron kívül!
Na a vacsora nem rossz! Köszönöm!
Úgyis rég ki akartam próbálni, hogy mit tudok a konyhában. (Az evésen kívül )
Vészforgatókönyv legyen, ha csak most akarod magad kipróbálni!
Füstjelző van!
Meg a szándék a lényeg, akárhogy is sikerül! Egyszer már csináltam palacsintát!
Ha kiderül, hogy ügyes vagy a konyhában, rád maradhat a főzés. Ilyen vállalkozások visszaüthetnek.
A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2014
Így van, ha végrehajtod a lehetetlent, anyukád felveszi a napi teendőid közé.
Biztonság kedvéért azért foglalj asztalt egy étteremben. |
Bejelentkezés
Hirdetés |