Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönöm!
Így elsőre egész könnyűnek tűnik, meg minden van itthon hozzá, nem kell boltba rohangálni! Ami mondjuk a hátsó kertünk végébe van, de akkor is!
Jól hangzik
Ki hisz a sötét anyag létezésében?
Szerk.: vasárnap délutáni mese: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2014
Szerintem lehetséges. Régi mondás, ha valamiről nem tudunk, elképzelni sem tudjuk, még nem jelenti azt, hogy nem lehet.
A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2014
Ez így igaz, viszont lehet, hogy csak rosszul következtetnek. Bár ha létezik a sötét anyag, ill. energia, és egyenletes az eloszlása, akkor a Naprendszeren belül is tapasztalni kellene, pl. máshogy kellene keringenie a bolygóknak.. stb. Na meg a párhuzamos világos következtetés is elég merész, bár nem zárom ki én sem teljesen. Hiszen akkor van egy olyan világ, ahol minden IC ingyen van!
simpi: hinni szerintem bármiben lehet. Igazából először akkor definiálni kéne a "hinni" szót. A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2014
Csak nehogy átálljunk a sötét anyag oldalra...
Idézet: „Hiszen akkor van egy olyan világ, ahol minden IC ingyen van!” Vagy inkább a számegyenes negatív tartományában van az fizetőértékük, mint minden más árunak abban a világegyetemben, ergo ott sem ingyenes. A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2014
Itt a sötét anyag. Boltban 1Kg-os kenyér otthon mérve 0.85Kg. A hiányzó 0.15Kg csak sötét anyag lehet.
Dehogynem. Mivel elvileg végtelen sok variáció létezik. Minden egyes dolognak végtelen sok variációja van.
Simpi: hát ehhez most nem tudok hozzászólni. Szerk.: Idézet: „Kenyérfi=0.85” Hát arra van a fírelé, nem? A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2014
Akkor már csak meg kell találni a végtelen sok párhuzamos világegyetem közül azt az egyet, ahol ez fennáll.
Gondolom ismered a "Sliders" c. filmsorozatot. Nos, valójában ők ezt csinálják!
Vagy a keksztekercs. Annak a menetszámával be lehet lőni a kenyérfit!
Szerk.: vagy rosszlányoknál lehet még a menetszámmal belőni dolgokat... A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2014
Inkább összegyűjtöm a 15dKg sötét anyagokat, és eladom, mondjuk egy Nobel díjért. Csak ki fogja elhinni, mivel ez nem a politika területe.
Ha sikerül összegyűjteni, és megmutatod nekem, én elhiszem!
Sziasztok!Tud valaki ajánlani képernyő printelő progrmot?Olyan kéne amivel jó minőségben lehet felvenni videót és nem akadozik a kép a felvételnél.Előre is köszi!
Szia,
Próbáld ki a Camtasia Studio-t! Nekem az régen bevált, nem zabálta a gépet. Bár ha játékot akarsz felvenni, akkor lehet jobb a Fraps. A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2014
Köszi!Ki fogom próbálni.Az egyik ismerősömnek(és kis részben nekem) kell.Van a neten (pl az RTL német oldalán) olyan sorozatok amiket szeretnénk megnézni(net nélkül) de persze sehol sem lehet letölteni.Erre kellene valami.A Fraps ot próbáltam meg fent is van a gépen de ha nem egy konkrét ablakon van az amit fel akarsz venni akkor valamiért már nem megy a dolog neki ....
Ahogy vesszük Ha úgy vesszük hogy jól tudom használni és mindent könnyen elérek rajta amire szükségem van akkor jó.Ha úgy vesszük hogy kissé idegesítő hogy valami harmadik személy telepítgeti rá a bővítményeit akkor már nem épp kellemes használni.De amúgy eddig nem volt vele gond.
Állj át, és érezd az erő másik oldalát!
Köszi!
Egyszer már próbáltam felrakni de valamiért nem sikerült.Meg jelenleg küzdök a vinyómmal mert baromi kevés hely van rajta.....csak azt nem tudom mivel van tele.... a személyes cuccok kitesznek kb max 60-70GB-ot (130 GB-os a vinyóm)a többi meg nem tudom.A feltelepített programok sem adják ki....egyszerűen nem tudom, a rendszerfájlokba meg nem merek beletörölni.Egyszer már megtettem egy másik gépen és rossz vége lett.....
Egyébként írtam.Nézd meg az első hsz-om végét de ezen nem múljon...De akkor külön Neked is Köszönöm!
Netről videó letöltés Torch böngészővel, már ha jól értem a problémát.
"A párhuzamos egyenesek a végtelenbe találkozak." Nem baj én megkeresem azt a pontot.
Igen az a gondom hogy egy olyan oldalon van fent a video amiről nem lehet letölteni(én legalább is nem ismerem a módját)
Megmondom én neked mi foglalja a gépet: az a rengeteg ideiglenes fájl amit a rendszer összeszed. Ccleaner-rel ellenőrizd le és aztán írd le mennyi helyet tud felszabadítani.
Ccleaner-t mindig hajtom rajta több kevesebb sikerrel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |