Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönöm!
![]() Így elsőre egész könnyűnek tűnik, meg minden van itthon hozzá, nem kell boltba rohangálni! Ami mondjuk a hátsó kertünk végébe van, de akkor is! ![]()
Jól hangzik
![]()
Ki hisz a sötét anyag létezésében?
![]() Szerk.: vasárnap délutáni mese: Bővebben: Link ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2014
Szerintem lehetséges. Régi mondás, ha valamiről nem tudunk, elképzelni sem tudjuk, még nem jelenti azt, hogy nem lehet.
A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2014
Ez így igaz, viszont lehet, hogy csak rosszul következtetnek. Bár ha létezik a sötét anyag, ill. energia, és egyenletes az eloszlása, akkor a Naprendszeren belül is tapasztalni kellene, pl. máshogy kellene keringenie a bolygóknak.. stb. Na meg a párhuzamos világos következtetés is elég merész, bár nem zárom ki én sem teljesen. Hiszen akkor van egy olyan világ, ahol minden IC ingyen van!
![]() simpi: hinni szerintem bármiben lehet. Igazából először akkor definiálni kéne a "hinni" szót. ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2014
Csak nehogy átálljunk a sötét anyag oldalra...
![]() Idézet: „Hiszen akkor van egy olyan világ, ahol minden IC ingyen van!” Vagy inkább a számegyenes negatív tartományában van az fizetőértékük, mint minden más árunak abban a világegyetemben, ergo ott sem ingyenes. ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2014
Itt a sötét anyag. Boltban 1Kg-os kenyér otthon mérve 0.85Kg. A hiányzó 0.15Kg csak sötét anyag lehet.
Dehogynem. Mivel elvileg végtelen sok variáció létezik. Minden egyes dolognak végtelen sok variációja van.
Simpi: hát ehhez most nem tudok hozzászólni. ![]() Szerk.: Idézet: „Kenyérfi=0.85” Hát arra van a fírelé, nem? ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2014
Akkor már csak meg kell találni a végtelen sok párhuzamos világegyetem közül azt az egyet, ahol ez fennáll.
![]()
Gondolom ismered a "Sliders" c. filmsorozatot. Nos, valójában ők ezt csinálják!
![]()
Vagy a keksztekercs. Annak a menetszámával be lehet lőni a kenyérfit!
Szerk.: vagy rosszlányoknál lehet még a menetszámmal belőni dolgokat... ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2014
Inkább összegyűjtöm a 15dKg sötét anyagokat, és eladom, mondjuk egy Nobel díjért. Csak ki fogja elhinni, mivel ez nem a politika területe.
Ha sikerül összegyűjteni, és megmutatod nekem, én elhiszem!
![]()
Sziasztok!Tud valaki ajánlani képernyő printelő progrmot?Olyan kéne amivel jó minőségben lehet felvenni videót és nem akadozik a kép a felvételnél.Előre is köszi!
![]()
Szia,
Próbáld ki a Camtasia Studio-t! Nekem az régen bevált, nem zabálta a gépet. Bár ha játékot akarsz felvenni, akkor lehet jobb a Fraps. A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2014
Köszi!Ki fogom próbálni.Az egyik ismerősömnek(és kis részben nekem) kell.Van a neten (pl az RTL német oldalán) olyan sorozatok amiket szeretnénk megnézni(net nélkül) de persze sehol sem lehet letölteni.Erre kellene valami.A Fraps ot próbáltam meg fent is van a gépen de ha nem egy konkrét ablakon van az amit fel akarsz venni akkor valamiért már nem megy a dolog neki ....
![]()
Ahogy vesszük
![]()
Állj át, és érezd az erő másik oldalát!
![]()
Köszi!
Egyszer már próbáltam felrakni de valamiért nem sikerült.Meg jelenleg küzdök a vinyómmal mert baromi kevés hely van rajta.....csak azt nem tudom mivel van tele.... a személyes cuccok kitesznek kb max 60-70GB-ot (130 GB-os a vinyóm)a többi meg nem tudom.A feltelepített programok sem adják ki....egyszerűen nem tudom, a rendszerfájlokba meg nem merek beletörölni.Egyszer már megtettem egy másik gépen és rossz vége lett.....
Egyébként írtam.Nézd meg az első hsz-om végét de ezen nem múljon...De akkor külön Neked is Köszönöm!
Netről videó letöltés Torch böngészővel, már ha jól értem a problémát.
"A párhuzamos egyenesek a végtelenbe találkozak." Nem baj én megkeresem azt a pontot. ![]()
Igen az a gondom hogy egy olyan oldalon van fent a video amiről nem lehet letölteni(én legalább is nem ismerem a módját)
Megmondom én neked mi foglalja a gépet: az a rengeteg ideiglenes fájl amit a rendszer összeszed. Ccleaner-rel ellenőrizd le és aztán írd le mennyi helyet tud felszabadítani.
Ccleaner-t mindig hajtom rajta több kevesebb sikerrel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |