Fórum témák
» Több friss téma |
Koszonom!
Most, hogy igy mondod, a HDD-nel levo sarkot kell megemelgem/alatamasszam a mukodeshez.
Sziasztok!
Ha NTFS pendrive-ra másoltam ubuntu alatt fájlokat, és nem unmountoltam le a meghajtót, akkor a fájlok nem lesznek jelen a pendrive-on?
Kivettem a HDD-t a gepbol, es beinditottam. Jelezte is, hogy hianyzik, de alol a kis vonal villogott, akarmilten pozicioba billegtettem.
Sziasztok!
lenne egy olyan probémám, hogy adott egy fujitsu siemens d1961-a22 alaplap! a gondom az vele hogy egy 250-GB Sata merevlemezre gond nélkül fel ment a Win7 Ultimate. Minden ment első ujra indítás után egyszerüen képtelen bekapcsolni! egy ilyen hiba üzenet jelenik meg és még a win7-telepítő lemezt se kezdi el újra ismerni, hogy újra telepítsem! Remélem tudtok segíteni csatolok egy képet a hiba üzenetről! A Válaszokat Előre is Köszönöm Mindenkitől!
Bios boot sorrendet nézd meg első lépésben. HDD legyen az első, vagy a dvd után a második a lan boot legyen az utolsó. A kép szerint hálózatról szeretné betölteni az operációs rendszert, ami értelem szerűen nem működik. A biosba belépve látja a diszkeket?
A gépen volt korábban operációs rendszer? Aktív a partíció?...
Szia! beállítom a sorrendet ahogy írtad, bios-ba lépve látja a dvd-olvasót meg a sata vinyót!
Igen volt elötte win7 meg másik merevlemezen XP-is! azt honnan tudom, hogy aktív-e a patrició? működött ujra indítás után már nem akart menni!
sorrend beállitva de nem csinált semmit ugyan az a hiba.
de a dvd-t elsőre állitottam és újra engedi telepiteni a win7-et. az lehetett gond, hogy az elötte való telepités közbe be volt kötve egy olyan vinyo amin volt xp-telepitve és az zavarta össze Nagybetű hol marad? -moderátor- A hozzászólás módosítva: Jún 20, 2014
No ha már csak egy diszk van a rendszerben, próbáld meg a telepítő lemezről indítva a javítást.
Nem fog menni , nagy valószínűséggel!Rossz szokása a Win 7nek hogyha talál nagyobb partíciót mint ahová telepíteni akarod akkor simán odapakolja.Tehát a C- lesz a rendszerindítás, de maga a rendszer valamelyik másik meghajtón.Ezért kell vagy elrejteni, vagy fizikailag is leválasztani azt a HDD-t amire nem szeretnél pakolni. Most lehet kibogozni hogy ki kivel van.
Erről eddig még nem hallottam.
A saját gépemben 2 merevlemez van, mindkettő megosztva, és a rendszerpartíciónál nagyobbat 3 db.-ot is talált volna, de oda települt a Se7en, ahová én akartam.
Hello tudorok, nem tudtok nekem az öreg gépemhez jó böngészőt ajánlani? Ugyanis nálam az IE: lassú, a Google Chrome folyton összeomlik, a Firefoxon meg nem mennek át azok az eltorzított betűs szövegek (captcha?) amit némely szolgáltatók kérnek annak igazolására, hogy nem gép vagyok. Vagy ne itt kérdezzek ilyet, de akkor hol?
Pedig létező jelenség , valahol írtak is róla. Ugyan úgy megy minden mint ha rendesen települne , csak mikor vissza nézed a lemezkezelőben , akkor lesz két aktív partíciód . Lesz egy rendszer indítód a C és egy rendszer valahol a másik lemezen. Ha eltávolítod a másik meghajtót akkor csak néz a manus hogy miért nem indul a gép.
Szia.
Kicsit kevered a fogalmakat.Az oda települ ahova kijelölöd.Viszont a rendszer számára csinál egy 5-8-10 MB-es helyet de nem másik lemezen és nem másik partíción..Ezt már az XP is csinálta.
Szia!
Hidd el nem keverem. De nem nyitok belőle vitát!
De nem én találtam ki Bővebben: Link
Olvasd tovább is és megkapod a választ is.
Szia!
Mennyire öreg az a gép? Hogy érted hogy nem megy át a kód?A robi kódot normál betűvel/számmal kell beírni. Ha nem megy át akkor valószínűleg rosszul írod.
Sziasztok,azzal a kerdessel fordulnek hozzatok,hogy:
Van egy IP cimem:84.232.***.*** , es van rajta egy kamera szerver,ami szerencsere jol mukodik. Akarok csinalni egy jatek szervert, es annak a szervernek kell egy masik IP. Az,hogy a kamera szervert kihuzzam,ameddig jatszok,az nem lehetseges. Mit javasoltok,hogy egy masodik IP cimet is tudjak hasznalni? A valaszokat elore is koszonom. Ha kell a teljes IP privatban megirom.
Amennyiben saját tulajdon a kameraszerver (gondolom), odamész, bekötsz egy routert, és rákötöd a játékszervert is. A router IPCíme lesz amit írtál, a számítógépek pedig bármi ami tetszik, valószínű 192.168.1.x. Beállítod az portforwardingot és átirányítod az adott portot a kameraszerverre, a játékszerverre pedig a másik lényeges portot, meg van oldva minden.
Nem hiszem, hogy most nincs ott router és gond beállítani. (Ha nagyon ragaszkodsz hozzá routerral megoldható a két IP cím is szerintem)
Köszönöm a választ,
A kamera szerver az én tulajdonom és van saját routere. Ahol van a kameraszerver, oda gépet nem tudok kötni,mert az a padláson van. Kábelt nem tudok be húzni és a wifit nem látom a házbol. A háznak van saját routere és arra a routerra van kötve a játékszerver. A modembôl kijövô internet rá van kötve a kameraszerver routerére is és a játékszerver routerére is. Amennyiben lehet szeretném a játekszervert egy másik IP cimre tenni.
A modemen keresztül most is össze van kötve a kettő. Beszélj a szolgáltatóddal, anélkül úgy se tudsz még egy IP címhez jutni. Valószínű segítenek beállítani is, ilyet még nem csináltam.
Maradt a gépbe csak a 250-GB Sata és Rendesen megy a win7 egyenlőre semmi baja.
Amit írtál, hogy a bios-ba állítsam be a sorrendet az úgy jó lett és gond nélkül fel ment és nincs baja. Remélem jó is lessz és egy ideig nem lessz vele semmi! Köszönöm Szépen Mindenkinek aki segített vagy próbált segíteni!
Nem érted, pedig szerintem érthetően írtam, amit írtam. Csak a Firefox alatt nem megy át, IE, vagy Chrome esetén soha nincs vele baj. Igaz. hogy néha nem tudom elolvasni, akkor kérek másikat. Az a bajom, hogy mindenhez másik böngészőt kell elindítanom. Csak éppen a böngészőkkel kapcsolatos panaszaimra nem válaszolt senki. Firefoxnak mi lehet a baja? Valami bővítménye hiányzik neki? Már többször is újra telepítettem, de mindig ilyet csinál. Sokáig használtam a Chrome-ot, de mostanában, amikor lelassult a net, sűrűn összeomolhatnékja lett. Az meg lehet esetleg a kémprogramoktól lehet? Az RTL klub most - ról meg csak kizárólag Internet Explorer alatt lehet megnézni bármit, mivel a Silverlight az említett két másik böngészővel nem működik normálisan, vagy a hangja nem jön be, vagy sokáig töltöget, akadozik.
Sziasztok!
Olyannal találkozott már valaki, hogy letölt egy .doc fájlt vagy .xls-t és az Office a fájl megnyitásakor azt írja ki, "Hogy hiba a fájl megnyitásakor"? Amennyiben más úton kapom meg ugyanazt a fájlt (pl. mailben), akkor gond nélkül meg tudom nyitni. A két fájl bitre pontosan megegyezik (letöltött és más úton kapott). Ezt csak mostanában kezdte el, eddig jól működött. A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2014
Üdv!
Attól függ, hogy milyen az a más út. Ha felhőből töltöd le, akkor ott lehet, hogy belenyúl a program. Főleg, ha van online szerkesztője és azon keresztül mented le.
Más út alatt az e-mailt kell érteni.
Ugyanonnan ugyanazt letöltve (weblapról). A két fájlt összehasonlítottam tartalomra és bitre pontosan ugyanaz, mégsem tudom megnyitni az általam letöltött verziót. Legális Win7 Prof, legális Office 2010 és legális NOD32 kombóval. Egyik sem mostani telepítés, évekig tökéletesen működött a dolog, de nem olyan rég valamiért megzakkant valamelyik.
Értelmeznem kellett volan kicsit jobban az írásod, mielőtt írok. No, nem baj...
Próbáltad már másik böngészőből? A NOD32 csak olvassa a fájlokat a lemerze írás előtt, szóval az nem hiszem, hogy beleszólna. Azért egy próbát megér, hogy kikapcsolod. Ha a rendszer lenne rossz, akkor szerintem mindenhogyan rossz lenne. A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2014
Firefox-szal és IE-rel is ugyanazt produkálja. Kikapcsolva a Nod-ot semmi változás.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |