Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azért írtam hogy szinte, mert nem mindben láttam a 3D-t.
OK! Ezen sem veszünk össze.
A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2014
Szerintem se. Mindenkinek más a látása, főleg így este 11 után.
A te szeleped (szingó) leírása:
A szelepben nincs rugó, hanem egy anyával lehet a szelep belsejében lévő tömítő gumit a szelep tövéhez szorítani. Felpumpálás előtt meg kell lazítani ezt az anyát, és meg kell nyomni a kiálló tüskét. Ez szabad utat enged a beáramló levegőnek. A szelep felpumpálás után magától zár (a bent lévő nyomás nekiszorítja a tömítő gumit a szelep tövéhez), de mindenképpen rá kell szorítani az anyával, mivel különben megszökhet a levegő. Szerintem ne szenvedj ezzel a fajta szeleppel. Főleg ha beesett. 600-800 ft-ért vegyél bele belsőt, amin olyan szelep van amihez van pumpád: sima bicikli, vagy autós(ezt benzinkútnál is könnyű fújni) - (mondjuk ha a fentihez van akkor mindegy). Jó bringázást.
Azóta megoldódott, legalábbis ideiglenesen. Fel tudtam pumpálni, rájöttem a működésre. Amelyik beesett, abból szó szerint kiműtöttem. Felvágtam, kiszedtem, befoltoztam. Azóta működik.
Ha valaki gyorsan akar valami krumplisat összedobni, akkor itt a pucolás egy meggyorsítása
Fú, ez valami elképesztő! Nem semmi!
Tudja valaki fához értő,hogy milyen fa ez? Ilyen van a háznál.A kérge nem sima,hanem eléggé rücskös.
Egy picit homályos a kép, hogy össze lehessen hasonlítani köbzoliéval, de az övé (és akkor a tied is) biztos, hogy ecetfa.
Ma csinálok normális fotót.A telefon csak ilyen daggerotípiákra képes...
De gyanús az ecetfa.Nem baj,ennek is van árnyéka.
Bizony bizony mindkettőtöké ecetfa.
Ha már a növények azonosításánál vagyunk. Tavasszal vettem ebay-ről földieper magokat, több fajtát is. Azóta a növények felcseperedtek, de ez lett belőlük. Valaki felismeri, hogy mi lehet ez?
Hát honnan jött volna, mint a hatalmas Kínából.
Lehet, hogy onnan valami szebb növényt kaptam volna. Vagy lehet csak az a gond, hogy mi a Föld túlsó oldalán vagyunk és itt máshogy fejlődik ki a földieper, mint ott.
Azt nem tudom ez milyen növény, de azt igen, hogy a földiepret nem magról kell szaporítani. Kacsokat hajt, amiken új növényke fejlődik, azokat kell szétpalántázni. Egy kis segítség.
Indiából is rendelhetted volna és akkor most a TEK kopogtatna az ajtón.
Kopogtatna? Dörömbölne. Biztos, ami biztos, ezeket a képeket én töröltetném.
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2014
Lehet magról is szaporítani. Épp most vannak kikelt földiepreim, amit saját kézzel szedett magból keltek ki. Tudom, hogy hajtásról szokták leginkább, de kíváncsi vagyok, hogy magról kelt földieper milyen lesz.
Mint az eredeti, ha nem volt hibrid. Mert különben valamelyik az ősökből.
Éjjel fél kettőkor nem látszik a különbség.
És ehhez hol lehet magot venni? Szép növény, nejem névnapjára akarok valami híresebbet. Ennek teája finom.
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |