Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azért írtam hogy szinte, mert nem mindben láttam a 3D-t.
OK! Ezen sem veszünk össze.
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2014
Szerintem se. Mindenkinek más a látása, főleg így este 11 után.
A te szeleped (szingó) leírása:
A szelepben nincs rugó, hanem egy anyával lehet a szelep belsejében lévő tömítő gumit a szelep tövéhez szorítani. Felpumpálás előtt meg kell lazítani ezt az anyát, és meg kell nyomni a kiálló tüskét. Ez szabad utat enged a beáramló levegőnek. A szelep felpumpálás után magától zár (a bent lévő nyomás nekiszorítja a tömítő gumit a szelep tövéhez), de mindenképpen rá kell szorítani az anyával, mivel különben megszökhet a levegő. Szerintem ne szenvedj ezzel a fajta szeleppel. Főleg ha beesett. 600-800 ft-ért vegyél bele belsőt, amin olyan szelep van amihez van pumpád: sima bicikli, vagy autós(ezt benzinkútnál is könnyű fújni) - (mondjuk ha a fentihez van akkor mindegy). Jó bringázást.
Azóta megoldódott, legalábbis ideiglenesen. Fel tudtam pumpálni, rájöttem a működésre. Amelyik beesett, abból szó szerint kiműtöttem.
![]()
Ha valaki gyorsan akar valami krumplisat összedobni, akkor itt a pucolás egy meggyorsítása
![]()
Fú, ez valami elképesztő! Nem semmi!
![]()
Tudja valaki fához értő,hogy milyen fa ez? Ilyen van a háznál.A kérge nem sima,hanem eléggé rücskös.
Egy picit homályos a kép, hogy össze lehessen hasonlítani köbzoliéval, de az övé (és akkor a tied is) biztos, hogy ecetfa.
Ma csinálok normális fotót.A telefon csak ilyen daggerotípiákra képes...
![]() De gyanús az ecetfa.Nem baj,ennek is van árnyéka. ![]()
Bizony bizony mindkettőtöké ecetfa.
Ha már a növények azonosításánál vagyunk. Tavasszal vettem ebay-ről földieper magokat, több fajtát is. Azóta a növények felcseperedtek, de ez lett belőlük. Valaki felismeri, hogy mi lehet ez?
Hát honnan jött volna, mint a hatalmas Kínából.
![]()
Lehet, hogy onnan valami szebb növényt kaptam volna.
![]() ![]()
Azt nem tudom ez milyen növény, de azt igen, hogy a földiepret nem magról kell szaporítani. Kacsokat hajt, amiken új növényke fejlődik, azokat kell szétpalántázni. Egy kis segítség.
Indiából is rendelhetted volna és akkor most a TEK kopogtatna az ajtón.
![]()
Kopogtatna? Dörömbölne.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2014
Lehet magról is szaporítani. Épp most vannak kikelt földiepreim, amit saját kézzel szedett magból keltek ki.
![]() ![]()
Mint az eredeti, ha nem volt hibrid. Mert különben valamelyik az ősökből.
![]()
Éjjel fél kettőkor nem látszik a különbség.
És ehhez hol lehet magot venni? Szép növény, nejem névnapjára akarok valami híresebbet. Ennek teája finom.
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |