Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez csak természetes egy öreg szakinak. Bárcsak még többen volnátok. Az elmúlt idóben elég sok barátomat vesztettem el. Tölúk tanultam meg a szakma fortélyait. Kérdés: utánunk ki lesz?
A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2014
Ez nem, hanem beépített.. Sajna.. Egyszer pedig már ezt a kefét megettem.CSAK nem jut eszembe a megoldás.. Egyébként köszi a segítséget.
Nem, abból Whiskey-t kell főzni. Csak előtte egy kicsit fermentálni kell.
Lehet, csak egész apróra kell darálni.
És milyen finom! 50 éve még a nagymamám készített ugyanilyent.
Nálunk a kukorica prósza ment; szilvalekvárral, vagy sült szalonnával.
Mivel "holnap" van, kész a kolompéros, de reszelek bele mindig kemény sajtot. Fele már elfogyott!
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2014
Látom te is a Kossuthot hallgattad délelőtt...
A szentesi SteamPunk srácot hallottad?
Sajnos nem. Nem hallgatok rádiót...
Érdekes, a kép nevét észre sem vettem. Végül is, marhából is lehet halászlét készíteni.
Tudom mi lesz a ma esti film
Idézet: „Végül is, marhából is lehet halászlét készíteni.” Szerintem csak a halászokból lesz halászlé. Ha jól értelmezem a "halászlé" kifejezést. Az viszont kannibalizmus.
Sziasztok van egy vízszintes tengelyű 8lóerős briggs motorom ami olyan dolgokat produkál, hogy nagyobb fordulatokon egy kicsit pukkadozik valamint alapjáraton nem jár egyenletesen a szikrát elnézve hol gyenge, hol pedig erős szikrát tud leadni először csak gyertya hibára gyanakodtam de ezt kiszürtem mert egy gyári újra cseréltem ezzel a helyzet javult valamelyest de még mindig nem tökéletes tudnátok segíteni hogyan tudnám esetleg kideríteni a gyújtótekercs hibát? Esetleg műszerrel kitudom e mérni és kb mennyi lenne a helyes érték? Válaszotokat előre is köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2014
Pincepörkölt.
És nincs is pince a bográcsban! Vagy lesült az aljára?
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2014
Totálisan kikészítitek az íz ingerközpontomat. Csorog a nyálam. Isteni látvány.
A pincébe a sör volt. Vagyis a citromos sört az én ittam meg.
Finom lett Szépen nézett ki, ez a kép még félkész álapotban mutatja valójában még nem az igazi. Amikorra újra eszembe jutott a fotózás már csak a mosatlant tudtam volna lekapni.
Hal az nincs! Illetve a halászlét nélkülem ették meg a falunapon De igérhetek egy kis ecetes halat. Az asszonyom igen jól tudja készíteni, csak sajnos mindíg megesszük mire igazán finom lenne
|
Bejelentkezés
Hirdetés |