Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Lapozás: OK   110 / 213
(#) morzsa15 válasza vicsys hozzászólására (») Aug 7, 2014 /

Igen láttam de nem tudtam meg tervezni hogy mi hogy van.
(#) Pali79 válasza morzsa15 hozzászólására (») Aug 8, 2014 /

Nálam SMD>SOIC>SOIC-28-W néven van, de egyszerű, mert az adatlap szerint 10 mm a lábtávolság, azt meg le tudod mérni a programba.
(#) morzsa15 válasza Pali79 hozzászólására (») Aug 8, 2014 /

Meg találtam meg is terveztem csak azzal nem számoltam hogy fordítva kell mint a sima dip-es ic így kuka az 1500ft-s ic. Valaki meg tervezné nekem ha szépen meg kérem?
(#) Pioneer válasza morzsa15 hozzászólására (») Aug 8, 2014 /

Ezt most nem mondod komolyan, hogy valaki tükrözze meg helyetted a makrót????
(#) morzsa15 válasza Pioneer hozzászólására (») Aug 8, 2014 /

Hogy ha nem segítesz ne írj.

Mivel a lábkiosztás ugyan az, miért nem csinálsz egy SOIC>DIP átalakítót? Csak egy tüskesor és egy pici darab nyák kell hozzá.

Néztem már de nem fér el a tüske sor között.

Hát akkor nem marad más csak az újratervezés... Nem egy bonyolult kapcsolás, szerintem meg tudod csinálni.

Meg csináltam csak valahogy elrontottam ott hogy tükrözni vagy nem tudom mit kell vele csinálni.
(#) vicsys válasza morzsa15 hozzászólására (») Aug 8, 2014 /

Ne tükrözz, hanem a fólia oldalon dolgozz! Felül a sárga fejlécben van link, hogy hogyan kell használni a programot.
(#) morzsa15 válasza vicsys hozzászólására (») Aug 8, 2014 /

De akkor mit tegyek most a foglalattal hogy úgy álljon ahogy kelljen? Feltöltöm amit csináltam.

tda.lay

(#) kaqkk válasza morzsa15 hozzászólására (») Aug 8, 2014 /

Csak egy kis térlátás és minden megoldható
(#) morzsa15 válasza kaqkk hozzászólására (») Aug 8, 2014 /

Igen, csak aszitem hogy jól csináltam de mikor már elkezdtem rá forrasztani az ic-t akkor jöttem rá hogy nem stimmel azért szeretném ha lenne valaki olyan kedves és megcsinálná mert sajnos elég drága ic legalább is nekem.

Tedd fel az eredetit is! Az elrendezésből mihez ragaszkodsz?
A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2014
(#) vicsys válasza morzsa15 hozzászólására (») Aug 8, 2014 /

Továbbra is azt mondom, olvasd el a magyar leírást! (Ez a terved az alkatrész oldal felől van tervezve és hiányoznak az adatok...)

Sajnos csak az a képem van ami a másik oldalt van. Igazából nem ragaszkodom elrendezéshez csak hogy működjön
A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2014
(#) morzsa15 válasza vicsys hozzászólására (») Aug 8, 2014 /

Elfogom olvasni csak most ezt szeretném meg csinálni utána elkezdem gyakorolni az alkatrész adatokat dirket nem írtam oda.

Ellenőrizd!

tda.lay

Igen ez lesz a jó de ezt csak tükrözted nem?

Persze! Mivel csupa olyan alkatrész van körülötte ami tükrözés után is ugyan olyan. Ha több lenne a kötöttség akkor már bajos lenne, tényleg újra kellene tervezni.
(#) zenebolond válasza morzsa15 hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Szia!

Nekem ez a kettő van.
(#) enree hozzászólása Aug 9, 2014 /

Sziasztok! 5.0 Sprintben létezik olyan opció, hogy ha teliföldbe behúzok egy alkatrészt, aminek mondjuk sima kör alakú forrszeme van, akkor az ne vesszen bele a nagy zöldségbe, hanem egy kis határolással mondjuk négy kis vezetősáv kösse hozzá a földhöz? Így szebben lehetne forrasztani.
(#) vicsys válasza enree hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Igen van. Thermal pad a neve.
A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2014
(#) enree válasza vicsys hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Vagy én vagyok láma, vagy az enyémben nincs ilyen... :/ Ez 5.0?
(#) vicsys válasza enree hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Nem olvastad Alkotó mester magyar leírását? Megoldás:
- Jobboldali menü-Solder mask
- Jobb egérgombbal katt az alkatrész padjára (így lesz kijelölve)
- Baloldalon (Properties menüben) megjelenik a lehetőség.
- Beállítod a vastagságot és, hogy melyik éljen...
A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2014
(#) Szárnyas válasza enree hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Ha tört változatot használsz, abban nincs benne ez a funkció, ha emlékezetem nem csal.
(#) enree válasza Szárnyas hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Nem tudom ez milyen, kaptam valakitől, nem kell telepíteni, van egy könyvtár amiben a van egy exe, meg a makrók, és simán elindul... Semmit se találok abból, amit Vicsys írt :/
(#) Szpisti hozzászólása Aug 11, 2014 /

Még mielőtt újra telepíteném a SprintLayout 5-ömet, megkérdezném, hátha más is belefutott hasonló problémába.
Utóbbi időben (vagy 4 éve ezen a telepítésen fut) azt csinálja a progi, hogy minden működik csak a nyomtatási funkció nem indul el. Sem a print setup, sem a printelés.
Ugyanakkor a nyomtató másik programokból működik ilyenkor.
Viszont ami a legérdekesebb : ha a gép elindítása után pár percen belül indítom a programot, akkor gond nélkül nyomtat.
(#) Alkotó válasza Szpisti hozzászólására (») Aug 11, 2014 /

Újratelepítésre semmi szükség. Frissíted és máris egy új programod lesz, ami vélhetően jól működik (persze csak ha ebben van a hiba).
A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2014
(#) Dániel X hozzászólása Aug 12, 2014 /

Üdv!

Ubuntu 14.04 alatt szeretnék Sprint Layout-ot használni. Wine nevű Windows emulátor fent van. Az 5-ös verziójú Sprint Layout el is indul de nem tudok nyomtatni, minden más funkciója rendesen működik mint ahogy Windows rendszer alatt. Nyomtató fizikailag nincs a gépen, virtuális nyomtató van telepítve. Van valakinek ötlete, tapasztalata hogy mit lehet tenni?
A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2014
Következő: »»   110 / 213
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem