Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Minden, ami modell

Témaindító: H.Viktor, idő: Nov 28, 2007
Lapozás: OK   17 / 90
(#) djtometkow válasza pittyu hozzászólására (») Jan 19, 2008 /

az még nekem se tiszta hogy mit ragasztott de az alap elgondolás szerintem jó
rengeteg harci robotos oldalon irták hogy a futaba és a hitec egyes szervóit könnyű átalakítani
és szerintem ha 20 embernek bejött akkor nekem miért ne?
meghát ez egy probléma és szeretném megoldani

u.i.: csak pozitívan :nyes:
(#) Donc-y válasza pittyu hozzászólására (») Jan 19, 2008 /

ez erdekes , erdekelne engem is. meg van a kapcsolasnak a rajza meg szeretnem nezni kozelebrol

apropo ma megyek egyet repiteni ha az ido engedi, ugy ertem ha nem lesz meg szarabb
(#) djtometkow válasza djtometkow hozzászólására (») Jan 19, 2008 /

mivel még egy hét amíg megjönnek a szervók ezért úgy döntöttem hogy ami itthon van alkatrészem
abból összedobok négylábú robotot.

ha kész majd felrakom
(max 1-2 óra)
ilyesmit
(#) pittyu válasza Donc-y hozzászólására (») Jan 19, 2008 /

Ime a rajz. Az osztóval kell beállitani a billenési feszültséget. Én potmétert forrasztottam a kisérleti panelra és utána azt lemérve behelyettesitettem ellenállattal.A piros led egy akármilyen mezei ,zéner szerepet játszik.A nagy fényü lednek, vagy max. két lednek bekell állitani az áramát.

DSCF5506.JPG

Ma énis beakartam repiteni az uj szárnyat, de az idő igen rossz.

a repites jol sikerult kiveve 1 kis lezuhanas ami elso latasra nem volt semmi de mikor kozelebrol megneztem nagyon meg repedt az ora. meg egy repulest nem birt volna meg biztos le szakdt volna.

Örülök hogy repültél,(nem a lezuhanásnak),Milyen anyag tört? müanyag, hungarocel ,vagy fa?.
Képet nemtudsz feltenni a repcsiről?Ha ragasztassz, nagyon vigyázz a sulyra.Igy oldottam meg a csürőmozgatást: Nagyon kifogytam az alkatrészekből, még normális kormányemelőm sincs itthon.

hungarocel. de ideiglenesen meg is oldottam.most varom hogy toltodjon fel es ismet kimegyek egy proba repulesre. hadd lassam meg uzem kepes-e. ma el felejtettem kepeket csinalni de holnap csinalok videot is es akkor felrakom azt is.ok?

Nos ittvan ujra a kétmotoros,repkészen,aksik töltve kormányok beállitva.
(#) szabi83 válasza pittyu hozzászólására (») Jan 19, 2008 /

szupi lett grat

kamerás repcsivel, hogy állsz?

naon jól néz ki
(#) ocsipilcsi hozzászólása Jan 19, 2008 /

pittyu -sanyi .most néztem a képeket,hát gratulálok .remélem a hétvégén repülünk vele.ja az extrákat nem a kinézetre értettem.hanem a tipusára.
(#) pittyu válasza szabi83 hozzászólására (») Jan 19, 2008 /

Hát ez lessz a kamerás, csak először meg kell tanulnia repülni.Majd ha minden oké,beleoperálom a felvevőt.
(#) bandita31 hozzászólása Jan 19, 2008 /

Hy
Gratulálok a repülöhöz pityu.

Az a problémám van hogy nem müködik a távirányitás csak akkor ha a 2 antennát összeérintem pedig ezekkel az antenákkal már ment
Mi lehet a baja?
(nem nyultam hozzá a panelhez csak annyit hogy 7V-ot kap hogy tudja hajtani a motort gyárilag 4.5V ot kapott de arról csak 3V os motort hajtott)

nagyon specci. nagyon tetszik.remelem ugy repul ahogy kinez.mikor lesz a repites. en az enyemen meg sokat kell csiszoljak hogy a tiedhez hasonlo legyen. de rem az is meg lesz
(#) Donc-y hozzászólása Jan 19, 2008 /

van egy 1 motoros repcsi tervrajzam(fesztav 93 cm hossz 60) nem tudja valaki hogy megis mekkora teljesitmenyu motor kell hozza. es motor nelkul hiaba rakom ossze mert motor nelkul nem fog repulni
(#) pittyu válasza bandita31 hozzászólására (») Jan 19, 2008 /

Nemvagyok elektromos szaki,de valami nagyfrekis gond lehet.Havan oscilloszkopod megtudod nézni,.A vevő is érzékeny a tápfeszre.

Függ a sulytol, a jellegtől,(skale, 3-D.glidder.stb)
Egy 600-800 Gr-os tréner jellegü géphez.ajánlatom:KEDA A20-22 L (200 W.3 fázisu.10*4.7 légcsavar.nálunk az ára 3990 ft.
Vagy KEDA A20-26 M 150 W--9*4.7 3990 ft. A hozzájuk illő szabályzó 18 A -es 3000 ft.Megirhatnád a gép nevét ,és az épités modját, anyagát.
(#) pittyu válasza ocsipilcsi hozzászólására (») Jan 19, 2008 /

Tudom én mire gondoltál ,jól megtréfáltál. Most ugrott be az ocsipilcsi. Hát ezt a nevet jol kitaláltad. Holnap (vasárnap) jobb időt jósolnak főleg du.ra,Addig rakjál össze valami exrafélét.
Mindenképp megyünk.
(#) djtometkow hozzászólása Jan 19, 2008 /

kész a robot
a lehető legegyszerűbb konstrukció
rc
(életem első működő rc robotja)
íme a képek

az ember nem is hinné hogy egy ilyen egyszerű robotot mien nehéz megépíteni
ma egész délután megállás nélkül ezt bütyköltem
szinte mindenen el lehet csúszni
pl: lábak hajlatai, állásszöge, szevók állásszöge, súlypont (azt nehéz volt beállítani)
amúgy vagy 5 prototipust csináltam (ha nem működött szétkaptam és nekiálltam még eggyszer más felépítéssel)
de kész
(#) pittyu válasza djtometkow hozzászólására (») Jan 19, 2008 /

Betolyás!!Videot nem tudsz felrakni valahogy.

a tipusa yag-52. az anyag az fa es polieszter aszthiszem. ugy ertve hogy nem biztos hogy polieszter de valami hasonlo. de nincs 600 g azt hiszem.szerintem a 400 at se eri el.

igazad volt a ragasztassal.tul nehezebb lett
(#) ocsipilcsi válasza pittyu hozzászólására (») Jan 19, 2008 /

szia pisti,amugy gratulálok az új szárnyhoz.tényleg nagyon jól sikerűlt a képek alapján.Éselég hamar elkészűltél vele.

nemtom talán holnap csinálok videót de máma má nem
amúgy ez nem az ami az eredeti tervben volt csak hirtelen felindulásból elkövetett barkácsolás
(#) ocsipilcsi hozzászólása Jan 19, 2008 /

szijasztok nincsen valakinek egy ismerőse akinek

lenne egy AN-2 tervrajza.nagyon meg kőszöném
(#) Moderátor hozzászólása ocsipilcsi hozzászólására (») Jan 19, 2008

Sajnálattal láttam, hogy nem sikerült beszúrnod több Entert a végére

kosz elore is. es ha sikerul az iden kimenni akkor meghivlak 1 sorre
(#) ocsipilcsi válasza (») Jan 19, 2008 /

nem vagyok egy számitó gép zseni.
Következő: »»   17 / 90
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem