Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » WinAmp vezérlése
letiltottam meg vissza és azt írja nincs beviteli eszköz:S
nézem a képeket
és nekem a grin beállitásánál nicns semmi plugin:S:S:s ijenkor mit tegyek?:S
hellotok!
nos engem naon érdekel ez a vevös dolog és szeretnék egy ilyet én is! van vkinek ilyen infravevője ELADÓ? vagy ki csinalna nekem? És mennyibe kerül?
nekem van egy TSOP 1736 os IR vevőm
500ér vettem de 20% lement az ára
és az jo nekme az ilyenfajta vezérlésre amit itt is irnak???
hát nekem nem jött össze a dolog
Most mit variálsz?
Kösd be az alkatrészeket úgy, ahogy az utolsó képen rajzoltam neked! Ott be van jelölve, hogy minek, melyik lábát hová. Bővebben: Link A csati pedig úgy legyen bekötve, ahogy akkor volt, amikor kértem róla a képet. Bővebben: Link Ja, és szó volt arról, hogy lehet más az alaplap bekötése. Azzal végülis mi a helyzet? Az alaplapnak nincs meg a leírása? (hogy melyik tüske micsoda?) Mert ha az megvan, és valóban más a bekötés, akkor könyen hozzá lehet igazítani a dolgot. Ja, és NE add fel!
Közben rájöttem, hogy a második link alatti rész nem ide vág, az egy másik topikban volt gond.
Bocsi.
okéoké kösz
most mégecer elkezdem:d meg megvan nekem midnen könyvem az alaplaphoz.. meg a gépemhez
nekem elsőre ment azótam már építettem 7 db ot bartátoknak szal a rajz tuti jó de kitartás
ma neki is állok akkor ...
iz gépemen csak egy 9 tűs soros port van az integrált hangkártyám felett,a nyomtato portommellett izé és plugint honnan tudokletölteni a grinderhez?:S mert vmiért törlödöt:S:
áhh én feladom...
vki csináljonnekem egyet ,kifizetem... vki írjon privibe h mennyi meg ijenek... thx
ne add föl egy ilyen egyszerő kapcsolást nem szabad
nekem ami hiba volt az az hogy fordítva raktam be a feszstab ic-t megfordítottam és azóta is megy. univerzális nyákon próbálod?
nem
régi bakelit nyákon mert abbol sok van am kifoygtam a diódákbol v is nem mert abbol van pár száz darab csak pontolyan nicns ami ebbe valo szal holnap megyek el venni lehet h probanyákot is kellene vennem az egyszerübb v nemtomD:
A nyákot újratervezted?
Mert a régi hibás volt! Ha lesz időm, hétvégén tervezek neki egy nyákot, mert kiváncsiságból én is összerakom. Ha érdekel, majd felrakom. Én is azt mondom, hogy ne add fel! Inkább kikéne mérni, hogy elvileg minden rendben van-e, mert az is lehet, hogy az áramköröd üzemkész, csak a gépnek nem tetszik.
nem terveztem még ujra
hhu jo lenne ha felraknád.. az is lehet h gépem nem szereti ja:d kösz
amien nyákot én fölraktam az nem jó?
már 8x megépítettem és műkszik
Ha a PCB-s-re gondolsz, azt nem tudom megnyitni.
(Eagle-t használok) De biztos jó, ha már 8 készült belőle. Peterrapid! ha azt megtudod nyitni, nézd meg, és ha tetszik, csináld meg azt. Ettől függetlenül azért én is tervezek. (Amúgy is berajzolnám eagle-be a kapcsolást, hogy meglegyen.)
nekem is eagle van és azt a formátumot nemt om megnyitni
csak layt tok:s
itt nem tul sok az üres hej?:S
pl stabic howa vezetne:S v ezeket egészitsem én ki? m
de a uér kösz
jaa már rájöttem mi hoaw walo
nincs töb kérdésem na most neki is állok
olyanra terveztem hogy a kondit simán el tod fektetni
a panel má megvan
most jöhet a forrasztáés csak nem tom mit hogyan:d
noon szépen kööszi
megépítwettem már csak egy kérdésem lenne:S
plugint honnan tok leszedni a griderhez meg mijet kell?:S
nézd vissza a hozzászólásaimat, és ott egy oldal ahonnan én építettem, na azon az oldalon találsz egy olyan progit, amihez nem kell semmi, csak be kell másolni, és már indul is a progi+ van útmutatás is hozzá sok sikert, és grat, h nem adtad fel!
lewi
Azért majd írj, hogy mi a helyzet!
Kíváncsi vagyok... |
Bejelentkezés
Hirdetés |