Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » SMD, mi a típusa?
Témaindító: Thomas10100, idő: Máj 26, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
Egy kis segitség kellene nekem, egy ivt 30A mppt-ben a T5 azonositásán elcsusztam! A tokon ennyi van: "215" Kép mellékelve!
No, a kép meg nem megy fel.
No, de itt látható: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Dec 13, 2014
2STR2215, low voltage fast-switching PNP power transistor
Kösz szépen!!!
Nem tudom, itt csak egy leánykérést találtam, de nagyon "viccses". Bővebben: Link
Leánykérés helyett: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2014
Így már látszik rendesen. 'Istvanpisti ' ügyes volt. én sem találtam rá.Most már tudom, kit kell kérdezni
Üdvözlöm a fórumozókat!
Segítséget szeretnék kérni. Meg kellene állapítanom két smd alkatrészről,hogy micsodák,de nem találtam sehol sem infót róluk. Hozzáteszem,hogy mechanikai műszerész vagyok,nincs túl sok közöm a mai mikroelektronikához,de tanultam vagy 22-23 éve valamicskét,igaz akkor még nem nagyon voltak ilyen smd dolgok ha jól emlékszem. Az egyik egy 3 lábú(gondolom tranzisztor?),másik talán dioda?...de mindkettőt lerajzoltam,ide be is illesztem a képet róla.
Sziasztok!
Segítséget kérnék egy alkatrész beazonosításban. Sajnos nem találok róla semmit. Tokozás sot-23. A jelzése 7N3
Szia!
Talán ez lesz: Bővebben: Link
Köszi!
Sziasztok!
Segítsetek megfejteni, hogy a biztosíték és a dióda milyen típusú. Köszönöm.
Szia, Itt van a biztosítékok táblázata, / K=1,5A / a dióda típusát nem látom rendesen.
A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2015
Hello!
Köszönöm a biztosíték táblázatot. A diódára ez van írva: B 315 HG
Szia,
Hát arra sajnos nem találtam semmit, ez a legközelebbi: B310 SBM310PT Si-diode Rectifier, Schottky, 100V, 3A, Vf<0.8V(3A) DO-214AA 1d 1a Chm De ahogy a panelt nézem, egy tápcsatlakozó lehet, a + ágon a bizti, rajta a dióda, aminek annyi a szerepe, hogy fordított polaritás esetén nyit, és leüti a biztit, megvédve a további áramköri részeket. Én simán betenném az első diódát, aminek a nyitó irányú ellenállása a kisebb. Dióda állásban 200-400 között. Üdv: Mike
Erősen valószínű, hogy MBRS3150HG 150V 3A schottky.
(De igaza van Chipmunk1960-nak, bármi jó oda, hasonló értékben.)
THX.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Beszerzem és összerakom aztán meglátjuk.
Üdv mindenkinek.
Adott egy 2 hangszórós kis Rádiós, USB és microSD-ről lejátszani tudó "csoda" (meg jack bemenetről). Van rajta egy SOT 89 es tokozású alkatrész (talán feszstab, balról jobbra haladva a lábaknál GND Vki Vbe nincs a nyákra írva, de hátha ez segít). Rm2w van ráírva. Esetleg tudja valaki ennek a típusát? A válaszokat előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2015
Sziasztok! kis segítség kellene.
Egy SMD alkatrészről. Nem találok róla semmi infót. SOT23 tok, három lábú. Ez van ráírva. VI FP. Középen pedig egy picike j betű . Köszönöm.
Van egy másik ugyanilyen panelem.
Abban pedig ez a típus van benne. VI MO középen pedig egy pici h betű.
Üdv: 3 lábu smd ról kéne kis info 127x van rajta.
mi lehet ez.
Értem , és mind a három lába be van kötve , vagy csak kettő ?
Tessék a kép , Nem valami profi de azért látszik. Mind a 3 láb van kötve forrasztva.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |