Fórum témák
» Több friss téma |
Milyen programmal tudom meg nézni ezt a fájlt?
Írj neki emailt, mert 2011 óta nem járt itt, így nem hiszem, hogy válaszolni fog.
Ha EDC15-ös motorvezérlő van benne, akkor működik, működhet. Ha EDC15P akkor fel kell készülni egy eprom íróval, egy 29f400/800-val, egy beforrasztható foglalattal és sok türelemmel. Vagy BDM porton csinálod, de akkor szét kell szedni az ECU-t. Nem biztos, hogy a 26millió fájl között találsz megfelelőt. Egyezni kell a HW és SW számoknak is. Ha megveszed az MPPS-t, nem javaslom, hogy másoknak pénzért azzal az eszközzel vállalj bármit is... A tiednél semmit nem tud tönkretenni csak megnehezítheti a dolgod!
Üdvözlet.
Vettem egy MPPS 13 kábelt.Renault Megane 2004 1.5dci autót akartam olvasni vele, de azt írja ki hogy nem észleli az ECU-t. Azt írják a kábelhez Renault Megane 1.5 DDCR Delphi DDCR K-Line-on olvas / ír. Most akkor mi lehet a probléma? nem értem Köszönöm
Tiszteletem az Olvasóknak!
Hho EFIE módositó chippet keresek,tud valaki ebben segiteni?
Üdv.Olyan segítségre lenne szükségem kellene egy driver ecm titaniumhoz amivel tudom modósítani az indítási mennyiséget vw golf 5-nél (mert melegen nehezen indul.) vagy valami ötlet a probléma megoldására!előre is kösz.
Üdv! Piasini eszköze van valakinek? Tudja valaki esetleg, hogyan lehet visszaállítani, most indításnál azt írja, hogy: “License on system corrupted, go in recovery mode. For fix call Piasiniengineering or wait a contact“. Ettől függetlenül zülden hozza az ablakokat és hagy választani is.
A Chip tuning nem egy egyszerű dolog. Ebből a videósorozatból kiderül mennyire összetett, többváltozós függyvényről van szó. Aztán, a fő kérdés, mi a cél ? A legnagyobb lóerő, gazdaságosság, vagy valahol a kettő között. A legritkább esetben működik a dolog, ha valamilyen beállítást betöltünk az epromba és hurrá. Mivel a motor és a kiszolgáló rendszereinek állapota idővel ill. csere esetén változik.
chip tuning tutorial
De nem is lehetetlen dolog házilag, mindaddig amíg nem szeretnénk magunk állítgatni a paramétereket. Mert onnantól egy sor műszerre, és bemérőpadra lesz szükség! Nélkülük csak gányolás, és bosszúság lesz!
Sziasztok !! valaki nem tudna linkelni honnan lehetne leszedni az ECUSAFE programot,, sehol nem találom,ahol valójában ott is lenne.
köszi
Sziasztok! ha esetleg tud valaki 1.9 tdi BORA-hoz tuningot 90 lovas AGR, azt szívesen kipróbálnám....
Sziasztok, valaki tudna segíteni Range Rover P38 (BMW)diesel ügyben? ( 0 281 001 272) dde ecu, hdk fejes adagoló.
A gondom: Úgy vettem, a kocsit, hogy már előzőleg tuningolták, de nem egészen jó, alapjárat környékén kis terhelésnél csekély gázadásra túl nagy mennyiséget fecskendez be hirtelen megugrik, ugyanez fordítva is jelentkezik, motorfék üzemben a gázelvétel nem egyenletes, egy adott gázpedál pozíciónál hirtelen elveszi az anyagot, nem lehet finoman játszani vele. Ha meleg a motor kissé labog az alapjárat, de a fogyasztásom nagyon jó és a teljesítmény is kielégítő. Ez a labogás nagyon zavar. Lehet, hogy a befecskendezett mennyiség növelésével megjavulna, de a fogyasztásom megemelkedne. Emiatt én szívesen betölteném az eredeti tartalmat, ha volna valakinek. Az epromok: a 947-es számú B58539, a 948-as M87C257 ezek jók egyáltalán bele? Milyen epromok vannak benne gyárilag? Van egy Willem Pro 4-em, meg van egy ECM2001 V6.2-m meg egy T4 gyári Land Rover diagnosztikám.
Helosztok.
Hogy lehetne importálni tunerpro ba két bin fájlos ecu tartalmat? Két epromos az ecu (msa12), LLL és HHH eprom tartalom megvan külön külön, az egyikben az alsó byte van ugyanazon a címen, a másikban a felső. Esetleg valami programmal összefűzni majd szétszedni?
Bővebben: Link Bővebben: Link Ezek elvileg a gyári tartalmak. Csak regisztrálni kell a letöltéshez.
Sziasztok segítséget kérnék. NM27C010V hol tudok ilyet rendelni és hozzá foglalatot ?
Ö egy PLC32 Vagy leforrasztasz egyet egy döglött alaplapról vagy veszel egyet az alkatrészboltba. Kb 1db százforintosba fog fájni ha az utóbbit választod.
Üdvözlök minden kedves fórumozót
Segitséget szeretnék kérni,vagy tapasztalatot ha leirná valaki egy vectra b 2,2dti 2001-es caravan ecu, chip pelési tapasztalatát esetleg a jármü meg tulajdonában van-e,és elégedet a teljesitménnyel Köszönöm elöre is a válaszokat A hozzászólás módosítva: Nov 21, 2015
Sziasztok!
Ford Mondeo 2006-os évjárat, 2.0 TDCI kocsiról lenne szó, N7BA motorkóddal, 130LE. Hol találok hozzá eredeti tartalmat? Eddig vagy TDDI-t találtam, vagy a 2.2TDCI-t. Illetve Galletto V54-el lehet olvasni és írni OBD-n az ECU-t ? Köszönöm!
Szia,
Találtál már hozzá eredeti tartalmat ? Elvileg lehet de ha clone akkor nem biztos
Sziasztok!
Van egy kess v2 4.036 clonom. Sajnos sikeresen ráengedtem az internetet. -Tud valaki segíteni? Szájbarágós segítség kellene, és a programok hozzá. Ha lehet privát a kunlaci0817@gmail.com ra köszönöm
üdv mindenkinek!
EDC16cp33 ECU -t valaki tudna újraéleszteni? mpps írás közben megállt,és azóta halott az egész. van eredeti tartalmam ,flash bdm is megvan ,,csak normális íróm nincs,Ktag ,gailetto kellene ha jól tudom.--valaki itt ilyesmit tudna?-de azért nem kísérletezőkre gondolok. köszi!
Roppant vicces Bence!--miután kiröhögtük magunkat valami értelmes hozzászólás is várható?---gondoltam ,hogy nem!!!
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2018
Sziasztok!
Szeretnék megismerkedni az autódiagnosztika és a motoroptimalizálás témakörökkel. Szívesen fogadnék az adott témakörökhöz tartozó szakmai anyagokat, illetve tapasztalatokat, tippeket, segítséget. Érdekelnének még a szükséges szoftverek használatáról való leírások. Köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |