Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ezért esélyes még mindíg a fehér, mert abban tényleg minden van, ha lennének ilyenjeim kipróbálnám és lehet, hogy a végén kiderülne, hogy az ökörködés nem is az.
A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2015
Azért az csúnya dolog lenne, ha a user képébe világítana az UV-A-B-C.
Megmondom őszintén nem tudom milyen UV kell a P20-nak, de az benne van igennagy mennyiségben az tény. Akárcsak a napban, a klasszikus neonokban a plafonon és így tovább. Csak próbáld ki, izzós fény alatt lila a P20 neon alatt zöld és a monitor előtt is zöld.
Akkor C nyílván nincs benne, vagy nagyon kevés, nem is álítottam, feltételeztem.
A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2015
Kétszer elmész a közeli szoláriumba és kész.
Az első alkalommal felapplikálod valami jó helyre, másnap meg leveszed
Street view-val éppen Barcelona utcáin "sétáltam" amikor hirtelen beszaladtam egy boltba. Google Shop-view: Bővebben: Link
Én hiába hahóztam vagy 10 percig, nem jött eladó...
Nem rég olvastam az *ndex.hu-n, azt hogy a parlamentet is meg lehet nézni már belülről is.
Pc alkatrészek újrahasznosítva: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Máj 6, 2015
Környékünkön az egyik utcában van egy ház. A ház egy átlagos régi 50-60 év körüli sátortetős "kockaház". Nyugdíjasok lakják.
A bejárat az utcától 2-3m-re lehet legfeljebb, ami egy üveges ajtóból áll, mögötte csipkefüggönyből. Az üvegre belül fel van erősítve, celluxozva, egy kezeletlen, fűrésszel elnagyoltan kivágott deszkadarab. Arra feldrótozva egy régi diavetítő műanyag menetes lencsés vége. (Tudom, mert nekünk is ilyen volt.) Mellette szintén odatákolva egy talán villanybojlerből származó glimm lámpa, a hozzá való jellegzetes piros burkolattal együtt. A glimmlámpából két merev drótszál tekereg a deszka mellett lévő két ceruzaelemhez. Hogy mi is ez az alkotás? Most jön a lényeg: a mű alatt egy genthorem tasakban lévő A/4-es lapra, ami szintén az üveghez van celluxozva ez a felirat áll: Figyelem! Riasztóval védett terület! Hát, mikor először megláttam, szinte röhögőgörcsöt kaptam. Kíváncsi vagyok ki az a betörő, aki ezt komolyan veszi. Minden elismerésen a barkácsoló kedvű idős papáknak, de azért ez tényleg már vicc kategória
Esetleg egy kép??
Ez egy régi 'sútka'. Egyik nagybátyám csinált hasonlót. Kegyeletből meghagyták az utódok (a ház nem lakott). Egyszer megpróbáltak betörni: nagyfesz, és medvevas fogadta a betörőt. De nem volt ki ellen indítani az eljárást, merthogy a Betörő úr megsérült (komolyan!). Óvatosan bánnék az ilyen nem komolynak látszó dolgokkal.
A minap egyik legjobbja, nekem nagyon tetszett!
Ez se rossz! Nekem a lekváros fukup a kedvencem!
A google megtalálta a szivárvány kezdetét
Bővebben: Link
Hát elég szegényes szivárvány, vagy a sárgás színek a végén vannak?
Érdekes, ha tovább mész és a másik irányból jössz vissza eltűnik.
Féregjuk! Jöttek az idegenek a tehenekért!
Angol, de viszonylag kis angoltudással érthető.
Forrás: 9gag
A közvetlen szomszédomban (sorház) nem lakik senki. Az ingatlan önkormányzati.
Ebben az évben még semmilyen kaszálás nem volt. Már egy méternél is magasabb a gaz. Ezért elküldtem az önkormányzat emailjára Ady Endre A magyar ugaron című versét. És megkértem őket, hogy legyenek kedvesek intézkedni. A magyar Ugaron A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2015
Felismerik az összefüggést a kettő között? Nem hiszem.
Egy kis faluról van szó! Személyesen is ismerem a levelet olvasó hölgyet. Valamint 4 éve ilyen formán jelzem, hogy már zavar a nagy gaz. Csak most hozzátűztem ezt a kis versikét.
Találtam a padláson egy szép nagy kondenzátort (47000 uF), gondoltam, megmérem mennyi *villany* fér bele. Megállapítást nyert, hogy a villany súlytalan, ugyanis üresen és feltöltve is 588 gramm volt.
Kíváncsi vagyok, melyik mérleg méri le?
Egyszer volt a kezeim között egy olyan mérleg amivel 1 tollpihét mértek, hogy mennyi nedvességet szívott magába. Ott a tizedespont után még sok nulla volt és aztán az érték grammban. Talán azzal lehetne mérni?
A hozzászólás módosítva: Máj 21, 2015
Azt megnézném ha le lehete mérni a fénysebességgel száguldó "villanyt"
Szerintem ott gravitációs szingularitás van...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |