Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Használd a szakasztörést. Az első szakasz végére (6. oldal) beszúrod, majd a második szakasznál beállítod az oldalszámozást. Elvileg a 2003-ban is működik.
Sajnos, hibás a kamera drivere, így a mai videóim javarészben odavesztek. Mindegyiknek csak az eleje maradt meg. Így csak egy rövidet tudtam publikálni, mivel a többit a folytatása nélkül értelmetlen lett volna.
Bővebben: Link
Azért a huszonegyedik században kissé nevetséges a váltóállítgatás módja.
Kell az, különben berozsdásodik a pilóta.
Az utolsó egy villanyváltó, tehát a másik irányból leszállás nélkül lehetne fordulni. Persze ahhoz a középső váltót a másik állásban kellene lebilincselni. Régebben ez a hely volt a 2A villamos végállomása.
Ez tetszik. Végre egyszer én is vezethettem villamost
Értem én ezt, de azt gondoltam ilyen már csak a közlekedési múzeumban, vagy egy nosztalgia kisvasúton van.
Sajnos nem. De nem csak a váltóknál kell leszállni, hanem sokszor a lámpás keresztezteződéseknél is, szabad jelzést kérni: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2015
De ez legalább müködik, és nagyon ritkán romlik el.
Kár lenne egy mikropcival helyettesiteni a vasrudat, s még villany sem kell hozzá...
A vasrúd maradhatna arra az esetre, ha nem működik valami, vagy önvédelemből..
Még szerencse, hogy szenet már nem kell lapátolni, vagy abrakolni a lovakat.
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2015
Idézet: „...abrakolni a lovakat...” Nicsak, csak nem sikerült már megoldani ezt a feladatot is egy PIC-kel?
Van egy új találmány az elektromos motor. Azzal váltották ki a lovat. Bár a ló nekem jobban tetszett.
Csak a lónak elég nehéz a teljesítményét fokozni. Mindegyik egy lóerőt tud...
Kis erős paprika a kipufogójához csodát művel.
Viszont sokat belehet egyszerre fogni.
Végülis... Bár elég furán mutatna ötszáz-valahány ló minden hannoveri villamos előtt. És a füves pályát sem kéne trágyázni.
A megállóban meg legelhetnének.
Akkor már villamos sem kellene, utaznánk a lovak hátán.
Azért a felső vezetékkel megtáplálva többet is, bár csak rövid ideig.
Az kéne még, akkor nem lenne munkám...
Miért ne lenne? Akkora méneshez kell csikós. Jól mutatnál a ménes élén karikás ostorral.
Megnéznék egy várost ahol autó helyett lovak közlekednek.
Csomó közmunkás szedhetné a lószart. Amit a város melletti kertészetekben hasznosítanának az ott dolgozók.
Van otthon valakinek fa tüzelésű bojlerja? Kérdeznék valamit.
Már nincs, de harmincegy néhány éve volt. Mi a kérdés?
Kérdezz. Nyílt rendszer és csöppet csöpög amikor melegszik.
A csaprészt hazavágták és most nincs de kellene. A kérdés: honnan?
Nem beszerezhetetlen csak keresni kell egy kicsit.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |