Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Akkor ha mindenkinek megfelel akkor Július 4-én szombaton megrendezhetjük az első találkozót a zsákai kastélykertben. A villany miatt állapodjunk meg egy belépő díj árában. Ennyi feltételt szabtak.
No az jó. Éppen még üres a naptár. A Schwalbéval 2 órás út.
Akkor ez megbeszélve. Megtartjuk. Már csak a pénzösszeget kell kiszámolni amit a hivatalnak leadunk a felhasználás miatt. Az itteni árak a pesti alatt vannak. Pl 189/kg a kenyéré. Na jó ez már reklám, de majd kitörlik.
Én Békéscsabán. Milyen az út Békéscsaba Sarkad Komádin át?
Esetleg, Sárrétudvariból jövök. Arra milyen az út? Bakonszeg felől?
De jó hogy így eldöntötted ! Nem akarlak lelombozni de szerintem azon a találkozón hárman lesztek . Ezt nem ebben a témában kéne megbeszélni.
Szerintem is túl elhamarkodott volt, ezt jobban meg kéne beszélni. Meg a helyszín sem a legjobb, mert eléggé megközelítehetlennek tűnik. De javíts ki ha nem így van. De az ötlet nem rossz, mert az Augusztusi találkozóra nem tudok menni, sajnos.
Én eldöntöttem hogy elmegyek.
Van nálam még +3 ülés az autóban Budapest ... Zsáka viszonylatban... Ha csak hárman leszünk, akkor sok villanyszámla nem várható. PJG mesternek úgyis a szeme közé akarok nézni A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2015
1, Minden út járható. Mivel a 47-es főút rajtunk megy át ezért rossz útszakasz nincs.
2, A helyszín a Rhédey kastély mögött van és a fő utca mellett van. 3, A helyszínen aszfaltozott és füves focipálya is található és a falunapokat is itt tartjuk. 4, A területet nem kell bérelni, viszont kérték hogy a felhasznált villanyért fizessünk. Szerintem 300/fő doszt elég. A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2015
Zene+ ha páran elkezdenek a helyszínen forrasztani. Nekem mindegy, de ha nem rendezzük akkor az én fejemet veszik.
Pucukát és köbzolit hozzátok, mert szeretnék velük találkozni. A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2015
Idézet: Ezt is olvastad? „Van a találkozónak saját témája ezt ott kéne megbeszélni és szerintem nem ártana kikérni Topi és a modik véleményét”
Igen, de amennyit már ide írtunk vagy áthelyezni vagy törölni kell és ott újra kezdeni.
Szerintem, hogy mi lesz az ennivaló, azt is kezdjétek időben megbeszélni
Láttam volt bográcsozás és a legközelebbi bolt alig 100m-re van.
Mi lenne, ha egyszerűen átmennénk abba topikba? Kevesebb munka a modiknak, meg kevesebb off.
Felőlem.
Most hogy az off-ból ide jöttünk azért szeretném tudni kb hányan leszünk. Mert a székeket és asztalokat is úgy rakjuk ki ami a hivatal tulajdona.
Én lehet megyek. Ha valaki el tud vinni.
Ezzel a helyszínnel az a gond, hogy az ország másik végéből "érkezők" kicsit drágán és hosszadalmasan tudják megközelíteni. Viszont az időpont nekem is sokkal jobb lenne mint az augusztusi nagy tali napja. De hajrá, egy próbát megér. A szervezésbe bele kellene húzni, mert elég kevés idő van már hátra!
Viszont egy jó alkalom azoknak akik a környező megyékben vannak mert közülük nem mindenki tud pestre menni (köztük én se). Mondom ennyi feltételt szabtak: fizessük a villanyt. Széket-asztalt tudok szerezni, talán még sátrat is.
Lehet, hogy nem jól fogalmaztam! Én jó ötletnek tartom ezt! Sőt elég pozitív dolog részedről, hogy tetted ezt a felajánlást (mert ez lényegében az volt), na meg mint írtam az időpontja is tetszene, csak az eljutás...... De nem ez a lényeg, szervezd csak, akivel ott sikerül találkozni, és a környékről való, azokkal a tali után is lehet tartani a kapcsolatot, egymás segítése céljából, és ez sokszor jól jön. Na meg a személyes találkozást semmi nem pótolja! csak szervezd, remélem minél többen össze tudtok jönni!
Mint Szegedi, üdvözlöm a közelebbi helyszínt. De, (ahogy Kaqkk is írta) azért ezt először Topival kellene egyeztetni, mert így ez "csak" néhány fórumtárs összeröffenése, nem a 'hivatalos HE találkozó'.
DE! Mint mondtam, nekem tetszik a helyszín, szóval nincs ellenvetésem, szívesen mennék.
Üdv! Akkor hol is lenne ez a tali? Mert azt még nem sikerült kibogoznom...
Zsákán! Én is megyek nekem csak 30 km!
Ha biztosan ez, akkor elpróbálkozom, hozzám 60 km.
Nekem egy százassal több, de még mindig jobb, mint BP.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |