Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Nem csodálom. Remélem mihamarabb szintén látud újra.
Sziasztok itt a műhelyem elégszörnyu de volmár nagyobb rendetlenségis.udv
Jó a mélyládád hé, saját készítés? Amgy minek van annyi palack? Ha füstölni kezd az erőlködő?
hy szoktunk heggeszteni+egyéb nagyáramukísérletek végett nemárt a palack. A ládát csináltattam 2van belőle,15r400-as vanbenne. Hy
Én itt szoktam bütykölni.A forrasztópákám bedöglött ,de majd veszek az Obiban egyet
Műszereim nincsenek,csak egy multméterem,ezzel meg kell elégednem
Ú.i.:még mindig nem tudok fényképezni...
Na azért még egy kép...
Megjött a szervizből a fotózógépem. Eddig enyit szedtem össze és még van a garázsba meg a szoba másik felébe. Lassan nem férek... A szkópszondátol nem kell megijedni. Azért van levetkőztetve a vége mert meg van szakadva a nyaka és meg kell javitani.
Egy utolsó.
UI: rend az most nemnagyon van, mikor volt nem volt mivel lefényképezni.
Jók a kis táblák az "áramütés-veszély", meg a "méreg" emblémákkal!
Iszok vagy dolgozok tábla hiányzik :hehe:
Persze mert az átlag ember összeköti
a kellemest a hasznossal (iszok és dolgozgatok!)
Én nem kapok pontot az biztos. És mielőtt megkérdeznétek én is gyufásdobozban tárolok ezt azt.
szia!
én nem gyufásdobozban tárolok hanem apám hoz a munkahelyéről ilyen esztergakés lapkás dobozokat :yes: Elég nagyok és INGYEN van Szét vannak osztva a cuccok A nyígyobb dolgokat pl kondik, vezetékek, TO-3-as tranyák, hűtőbordák, nagytelj ellenállások, potméterek, meg stb jégkrémes dobozokban vannak
Jó! Legközelebb majd gyártok ilyet, lefotózom, és felteszem!
Ez nagyon tuti! Ilyen dobozokat kellene rendszeresíteni minden műhelyben!!!
Nem lehet valahol beszerezni őket? (Mondjuk apukád munkahelyén kívül... )
szia!
Hát ha van valami olyan ismerősöd aki esztergályos és azt is csinállja (munka ként) akkor beszélj vele mert ez nekik csak hulladék :no: Apám mondta h szinte ott konténerszámra vannak a dobozok És azokat csak kidobálják ha tehetném annyit hazahordanék hohy nem igaz Miért annyira tetszenek ezek a dobozok? üdv!
Itt van 1 kép arról h mi minden elfér bennük és egyben mutatja a készletemet is
FONTOS ezek a cuccok kimértek és 100%-a csak guberálásból szárbazik Idézet: „Miért annyira tetszenek ezek a dobozok?” Naná! :yes: Szerintem mindenki valami kultúrált megjelenésű, normális tároló rendszert szeretne. Én is. Ez pedig az.
Helló
Ma az SMD-k világában mindenre elég lessz a gyufásdoboz. Lassan a telefonunk is belefér! Csak tudnám melyikbe tettem!? A műhely 1 részlete a kötelező rendetlenséggel. Dohányosok előnyben!
Szép ! Még azt hittem nekem van sok gyufásdobozból az alkatrésztárolóm
Össze is van ragasztva vagy csak a keret tartja egyben őket?
huhh, csak nehogy földrengés legyen
De dúúúrva! Vazz, ha ezt tudom, kidobom idejében a Zippo-mat...
(bocs, Tibinek akartam címezni...)
Ez nem semmi!!! De hogyan húzod ki ha nem tudsz mögé nyúlni??
Csavarhúzóval kilehet húzni. Össze van ragasztva, földrengésbiztosan. Új munkáknál mindig szaporodik néhany alkatrésszel a készlet.
Grat ez nagyon jó ötlet.Am nekem is ugy szaporodik a készletem h ha építek vmit akkor a filléres alkatrészekből kétszeranyit veszek mint ami kell.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |