Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Nem csodálom. Remélem mihamarabb szintén látud újra.
Sziasztok itt a műhelyem elégszörnyu de volmár nagyobb rendetlenségis.udv
Jó a mélyládád hé, saját készítés? Amgy minek van annyi palack? Ha füstölni kezd az erőlködő?
![]()
hy szoktunk heggeszteni+egyéb nagyáramukísérletek végett nemárt a palack. A ládát csináltattam 2van belőle,15r400-as vanbenne. Hy
Én itt szoktam bütykölni.A forrasztópákám bedöglött
![]() ![]() Műszereim nincsenek,csak egy multméterem,ezzel meg kell elégednem ![]()
Ú.i.:még mindig nem tudok fényképezni...
![]()
Na azért még egy kép...
Megjött a szervizből a fotózógépem. Eddig enyit szedtem össze és még van a garázsba meg a szoba másik felébe.
![]()
Egy utolsó.
UI: rend az most nemnagyon van, mikor volt nem volt mivel lefényképezni. ![]()
Jók a kis táblák az "áramütés-veszély", meg a "méreg" emblémákkal!
![]()
Iszok vagy dolgozok tábla hiányzik :hehe:
Persze mert az átlag ember összeköti
a kellemest a hasznossal (iszok és dolgozgatok!)
Én nem kapok pontot az biztos. És mielőtt megkérdeznétek én is gyufásdobozban tárolok ezt azt.
![]()
szia!
én nem gyufásdobozban tárolok hanem apám hoz a munkahelyéről ilyen esztergakés lapkás dobozokat :yes: Elég nagyok és INGYEN van ![]() Szét vannak osztva a cuccok ![]() A nyígyobb dolgokat pl kondik, vezetékek, TO-3-as tranyák, hűtőbordák, nagytelj ellenállások, potméterek, meg stb jégkrémes dobozokban vannak ![]()
Jó! Legközelebb majd gyártok ilyet, lefotózom, és felteszem!
![]() ![]()
Ez nagyon tuti! Ilyen dobozokat kellene rendszeresíteni minden műhelyben!!!
![]() Nem lehet valahol beszerezni őket? (Mondjuk apukád munkahelyén kívül... ![]()
szia!
Hát ha van valami olyan ismerősöd aki esztergályos és azt is csinállja (munka ként) akkor beszélj vele mert ez nekik csak hulladék :no: Apám mondta h szinte ott konténerszámra vannak a dobozok ![]() És azokat csak kidobálják ![]() ![]() ![]() Miért annyira tetszenek ezek a dobozok? ![]() üdv!
Itt van 1 kép arról h mi minden elfér bennük és egyben mutatja a készletemet is
![]() FONTOS ezek a cuccok kimértek és 100%-a csak guberálásból szárbazik ![]() Idézet: „Miért annyira tetszenek ezek a dobozok?” Naná! :yes: Szerintem mindenki valami kultúrált megjelenésű, normális tároló rendszert szeretne. Én is. Ez pedig az. ![]()
Helló
Ma az SMD-k világában mindenre elég lessz a gyufásdoboz. Lassan a telefonunk is belefér! Csak tudnám melyikbe tettem!? ![]() ![]()
Szép ! Még azt hittem nekem van sok gyufásdobozból az alkatrésztárolóm
![]() Össze is van ragasztva vagy csak a keret tartja egyben őket?
huhh, csak nehogy földrengés legyen
![]()
De dúúúrva! Vazz, ha ezt tudom, kidobom idejében a Zippo-mat...
![]() (bocs, Tibinek akartam címezni...)
Ez nem semmi!!!
![]()
Csavarhúzóval kilehet húzni. Össze van ragasztva, földrengésbiztosan.
![]()
Grat ez nagyon jó ötlet.Am nekem is ugy szaporodik a készletem h ha építek vmit akkor a filléres alkatrészekből kétszeranyit veszek mint ami kell.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |