Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Tegnap még olyan mint 10 mm esőt írt reggelre, most olyan mint süt a nap és olyan mint 15 fok van, esőnek esélye sincs.....Ahogy Besenyő Pista bácsi mondta: "nem sikerült nekik"
H.G.-nek volt egy jókívánsága anno = Napsugaras jóéjszakát...
... es aki nem tudja ki az a H. G. , az meg nem tudja, hogy O akkor mirol meselt ott nekunk.
"A mama az tudja..."
Az időjárás előrejelzés érdekességeihez két előrejelzés.
Az "időkép 20150614.jpg" képen tisztán kivehető a meteorológusok törekvése arra, hogy mindenkinek tudjanak olyan időt jósolni, aminek örülne. Az "Időkép2.jpg" képen 2 "érdekesség" is van. 1. Az előrejelzés Vasárnap délelőttre szól, igaz arra mindjárt háromszor is. 2. A jobb alsó sarokban lévő széltérképen Kiskőrös környékén van egy "szélnyelő", oda szépen bemegy az összes erővonal. Van 1 mondás miszerint, bolond lukból bolond szél fúj, itt vajon mi lehet a luk és a szél jelzője. (okos lukba okos szél megy be?)
A főnököm szokta mondani, hogy már megint 10 mm esőt ígértek, feljön a garázsában a víz. Javasoltam neki hogy mondja hogy csak 1cm és rögtön nem tűnik olyan soknak
Türelmes embereknek ajánlom, mint javítási megoldás.
Csináltam már én is csúnya megoldásokat, persze csak magamnak tesztképpen és főleg szerszám híján, de ezek gyönyörűek
reball helyett reline A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2015
Semmi sem tudja jobban elrontani a Péntekedet, mint az, hogy rájössz még csak Kedd van..
Tudjuk, a fantasztikus irodalomba volt élenjáró a korába, mint pl a világok harca vagy az olyan mint 30 fok lesz amiből alig lesz olyan mint 20 fok, mint pl ma....... már megint nem sikerült nekik XD
Ez nagyon ott van, éppen mostanában tanulom a BGA forrasztást, persze nem így, hanem egy AHCI IR6500-as BGA állomással...
Sziasztok!
Mindig szoktam olvasni ezt a fórumot és mindig jót mosolygok, eddig még nem szóltam hozzá de ez a kép szerintem többet mond minden szónál .
Így van ez, ha sok volt a meggybor
Bővebben: Link
Vagy csak elfelejtették rendesen kiékelni, és a purhab elnyomta.
Egy gyerekkori barátomnál cserélték a konyhaablakot. Amikor mentem hozzájuk egyből láttam, hogy ferde. Mondom neki nézd csak ferde lett az ablak. Azt mondja az csak optikai csalódás, nézzem meg a vízmértékkel, hogy egyenes és oda is teszi a keretre a száz éves fa vízmértéket. Az valóban középen állt. Akkor fogtam és megfordítottam és egyből rosszat mutatott. De közben eltelt húsz év és meg is szokták, hogy olyan amilyen.
A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2015
Igen, van aki könnyen hozzá tud szokni. Csináltam egy íróasztalt nem olyan régen, monitortartóval és számítógéptartóval zártszelvényből. Rá három darab bútorlap(asztal, gép, monitor). Ilyen teljesen egyszerűt. Derékszög, vízmérték, mikor melyik volt a kezemben , mindennel néztem, hogy jó legyen. Ha leülök az asztalhoz, a monitortartóhoz nézem a monitort akkor ferdén van, ha az asztalhoz akkor jó. Szerintem a monitorban van valami hiba És ráadásul minden pakolás, rendrakás alkalmával mozdítok rajta...
Google sreet vieew! Bővebben: Link
Qrvára szeretnek fotózni.
Az biztos!
Szőke nő helyet foglal a repülőn. Odamegy hozzá a légi kísérő és azt mondja:
- Kérem, ez az első osztály. Önnek muszáj a másodosztályon helyet foglalnia,oda szól a jegye. A szőke válaszol: - Szőke vagyok, szép vagyok, Ausztráliába utazok, itt maradok ezen a helyen. A légi kísérő megy a pilótafülkébe, elmondja, hogy a szőke nem akar a másodosztályra ülni. Azt mondja a másodpilóta: - Na majd én elintézem. Odamegy a szőke csajhoz és mondja: - Hölgyem az Ön jegye a másodosztályra szól, muszáj oda ülnie, ez itt az első osztály. A szőke felel: - Szőke vagyok, szép vagyok, Ausztráliába utazok, itt maradok ezen a helyen. A másodpilóta megy a pilótához, elmondja a szőkével folytatott beszélgetést. Azt mondja a pilóta: - Na majd én elintézem, az én feleségem is szőke, tudom, hogyan kell velük beszélni. Pilóta a szőke nőhöz megy, valamit súg a fülébe. A szőke nő azonnal feláll, és helyet foglal a másodosztályon. A légi kísérő és a másodpilóta csak bámul. A pilóta azt mondja: - Mondtam neki, hogy az első osztály nem Ausztráliába repül. A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2015
Mesélték, hogy a fószer elkezdett ferde csíkokat festeni a betonkeverő palástjára (csonka kúp)
Amolyan biztonsági előírás miatt, lehessen látni ha forog A csíkok merőlegest zártak be, mikor összeértek
Az én volt feleségem mindig azt mondta, hogy ő csak festett szőke.....
Lehet ferde az ablak akár 180 fokkal is. Régen ismerősömnél ablakot fejjel lefelé tették be, ebben a helyzetében majdnem ugyanúgy nézett ki. Egy darabig nem szabadott kinyitni, amíg megköt a malter, és a kőművesek már messze járnak. Ezután kinyitották, ölükbe esett az ablak. A régi szokásos ablakpántról leemelhető az ablak, ez most lefelé volt, leesett.
Szerintem szakszerű volt a beszerelés, mert ha a háttérben lévő ablakhoz, és a még távolabb lévő épülethez viszonyítunk, akkor az új ajtó egyenesen áll. Szerintem a régi volt ferde.
Srácok, nem is tudtam, ha valamiben vissza akarunk lépni, az hanyatlásnak számít.
Igen,........ itt a bizonyíték! És ezt lehet most-már kombinálni: Ha a hőmérséklet "olyan mint" 30 fok, akkor megyünk a strandra, külömben hanyatlás van
Próba panel Expert Verzió!
Na aki ilyet csinál, Respect!++++
Hasonlót csináltam már én is...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |