Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   697 / 982
(#) zenetom hozzászólása Jún 19, 2015 /

Miért incselkedik a digitál-analóg konverter?
- DAC-ból...
(#) zsoltee0001 válasza Gery78 hozzászólására (») Jún 20, 2015 /

Tegnap még olyan mint 10 mm esőt írt reggelre, most olyan mint süt a nap és olyan mint 15 fok van, esőnek esélye sincs.....Ahogy Besenyő Pista bácsi mondta: "nem sikerült nekik"

hőm.jpg

(#) Orbán József válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 20, 2015 /

H.G.-nek volt egy jókívánsága anno = Napsugaras jóéjszakát...
(#) Ghoost válasza Orbán József hozzászólására (») Jún 20, 2015 /

... es aki nem tudja ki az a H. G. , az meg nem tudja, hogy O akkor mirol meselt ott nekunk.
"A mama az tudja..."
(#) Istvanpisti hozzászólása Jún 20, 2015 /

Az időjárás előrejelzés érdekességeihez két előrejelzés.

Az "időkép 20150614.jpg" képen tisztán kivehető a meteorológusok törekvése arra, hogy mindenkinek tudjanak olyan időt jósolni, aminek örülne.

Az "Időkép2.jpg" képen 2 "érdekesség" is van.
1. Az előrejelzés Vasárnap délelőttre szól, igaz arra mindjárt háromszor is.
2. A jobb alsó sarokban lévő széltérképen Kiskőrös környékén van egy "szélnyelő", oda szépen bemegy az összes erővonal. Van 1 mondás miszerint, bolond lukból bolond szél fúj, itt vajon mi lehet a luk és a szél jelzője. (okos lukba okos szél megy be?)
(#) Remci válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 21, 2015 /

A főnököm szokta mondani, hogy már megint 10 mm esőt ígértek, feljön a garázsában a víz. Javasoltam neki hogy mondja hogy csak 1cm és rögtön nem tűnik olyan soknak
(#) Zsolt2 hozzászólása Jún 23, 2015 / 5

Türelmes embereknek ajánlom, mint javítási megoldás.
(#) kala1982a válasza Zsolt2 hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Csináltam már én is csúnya megoldásokat, persze csak magamnak tesztképpen és főleg szerszám híján, de ezek gyönyörűek

reball helyett reline
A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2015
(#) mhatalyak hozzászólása Jún 23, 2015 / 2

Semmi sem tudja jobban elrontani a Péntekedet, mint az, hogy rájössz még csak Kedd van..

288134.jpg

(#) zsoltee0001 válasza Ghoost hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Tudjuk, a fantasztikus irodalomba volt élenjáró a korába, mint pl a világok harca vagy az olyan mint 30 fok lesz amiből alig lesz olyan mint 20 fok, mint pl ma....... már megint nem sikerült nekik XD
(#) Gery78 válasza Zsolt2 hozzászólására (») Jún 25, 2015 /

Ez nagyon ott van, éppen mostanában tanulom a BGA forrasztást, persze nem így, hanem egy AHCI IR6500-as BGA állomással...
(#) ic20 hozzászólása Jún 28, 2015 / 1

Sziasztok!
Mindig szoktam olvasni ezt a fórumot és mindig jót mosolygok, eddig még nem szóltam hozzá de ez a kép szerintem többet mond minden szónál .
(#) kala1982a hozzászólása Júl 1, 2015 /

Így van ez, ha sok volt a meggybor
Bővebben: Link
(#) mrobi válasza kala1982a hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Vagy csak elfelejtették rendesen kiékelni, és a purhab elnyomta.
(#) zolika60 válasza kala1982a hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Egy gyerekkori barátomnál cserélték a konyhaablakot. Amikor mentem hozzájuk egyből láttam, hogy ferde. Mondom neki nézd csak ferde lett az ablak. Azt mondja az csak optikai csalódás, nézzem meg a vízmértékkel, hogy egyenes és oda is teszi a keretre a száz éves fa vízmértéket. Az valóban középen állt. Akkor fogtam és megfordítottam és egyből rosszat mutatott. De közben eltelt húsz év és meg is szokták, hogy olyan amilyen.
A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2015
(#) kala1982a válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Igen, van aki könnyen hozzá tud szokni. Csináltam egy íróasztalt nem olyan régen, monitortartóval és számítógéptartóval zártszelvényből. Rá három darab bútorlap(asztal, gép, monitor). Ilyen teljesen egyszerűt. Derékszög, vízmérték, mikor melyik volt a kezemben , mindennel néztem, hogy jó legyen. Ha leülök az asztalhoz, a monitortartóhoz nézem a monitort akkor ferdén van, ha az asztalhoz akkor jó. Szerintem a monitorban van valami hiba És ráadásul minden pakolás, rendrakás alkalmával mozdítok rajta...
(#) szucsistvan123 hozzászólása Júl 1, 2015 /

Google sreet vieew! Bővebben: Link
(#) Hp41C válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

(#) zolika60 válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Qrvára szeretnek fotózni.
(#) szucsistvan123 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Az biztos!
(#) kérdező hozzászólása Júl 1, 2015 /

Szőke nő helyet foglal a repülőn. Odamegy hozzá a légi kísérő és azt mondja:
- Kérem, ez az első osztály. Önnek muszáj a másodosztályon helyet foglalnia,oda szól a jegye.
A szőke válaszol:
- Szőke vagyok, szép vagyok, Ausztráliába utazok, itt maradok ezen a helyen.
A légi kísérő megy a pilótafülkébe, elmondja, hogy a szőke nem akar a másodosztályra ülni. Azt mondja a másodpilóta:
- Na majd én elintézem.
Odamegy a szőke csajhoz és mondja:
- Hölgyem az Ön jegye a másodosztályra szól, muszáj oda ülnie, ez itt az első osztály.
A szőke felel:
- Szőke vagyok, szép vagyok, Ausztráliába utazok, itt maradok ezen a helyen.
A másodpilóta megy a pilótához, elmondja a szőkével folytatott beszélgetést. Azt mondja a pilóta:
- Na majd én elintézem, az én feleségem is szőke, tudom, hogyan kell velük beszélni.
Pilóta a szőke nőhöz megy, valamit súg a fülébe. A szőke nő azonnal feláll, és helyet foglal a másodosztályon. A légi kísérő és a másodpilóta csak bámul. A pilóta azt mondja:
- Mondtam neki, hogy az első osztály nem Ausztráliába repül.
A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2015
(#) zsoltee0001 válasza kala1982a hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Mesélték, hogy a fószer elkezdett ferde csíkokat festeni a betonkeverő palástjára (csonka kúp)
Amolyan biztonsági előírás miatt, lehessen látni ha forog
A csíkok merőlegest zártak be, mikor összeértek
(#) Csupasz válasza kérdező hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Az én volt feleségem mindig azt mondta, hogy ő csak festett szőke.....
(#) nagym6 hozzászólása Júl 1, 2015 /

Lehet ferde az ablak akár 180 fokkal is. Régen ismerősömnél ablakot fejjel lefelé tették be, ebben a helyzetében majdnem ugyanúgy nézett ki. Egy darabig nem szabadott kinyitni, amíg megköt a malter, és a kőművesek már messze járnak. Ezután kinyitották, ölükbe esett az ablak. A régi szokásos ablakpántról leemelhető az ablak, ez most lefelé volt, leesett.
(#) Gery78 válasza kala1982a hozzászólására (») Júl 1, 2015 / 1

Szerintem szakszerű volt a beszerelés, mert ha a háttérben lévő ablakhoz, és a még távolabb lévő épülethez viszonyítunk, akkor az új ajtó egyenesen áll. Szerintem a régi volt ferde.
(#) zsoltee0001 hozzászólása Júl 5, 2015 / 2

Srácok, nem is tudtam, ha valamiben vissza akarunk lépni, az hanyatlásnak számít.

Igen,........ itt a bizonyíték!
És ezt lehet most-már kombinálni:
Ha a hőmérséklet "olyan mint" 30 fok, akkor megyünk a strandra, külömben hanyatlás van

hanyatt.png

(#) 187BodyGuard hozzászólása Júl 5, 2015 / 1

Próba panel Expert Verzió!

Na aki ilyet csinál, Respect!++++
(#) Hp41C válasza 187BodyGuard hozzászólására (») Júl 5, 2015 /

Hasonlót csináltam már én is...
(#) szucsistvan123 hozzászólása Júl 5, 2015 /

Nem látta valaki?
(#) jucsaba hozzászólása Júl 6, 2015 /

ez nem vicc???

100_3789.JPG

Következő: »»   697 / 982
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem