Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Sziasztok!
Egy újabb egzotikus eszközt keresek, A3979 léptetőmotor vezérlőt. Ezt is lehet nálatok kérni? Válaszotokat előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2015
Üdv HeStore!
Pc917 sharp típusú opto csatoló kellene nekem,van valami jó helyettesítő? Az oldalon nem találom a 917-est.
Üdv!
Köszönjük az érdeklődést. Jelenleg EZT a típust tudjuk beszerezni.
Üdv!
Köszönjük az érdeklődést. A keresett típus jelenleg nem elérhető forrásainknál. Sajnálatos módon a helyettesítővel is hasonló a helyzet. Ha mindenképpen ez a típus szükséges akkor sajnos marad az eBay
Köszi a választ! Most veszem csak észre hogy elîrtam... Már este volt nekem
Pc817 kell,az meg van jó sok nálatok. Este küldők megrendelést! Üdv:Attila
Sziasztok!
Ez a tápegység ic, betévedt a video áramkörök közé: LNK304PG
Helló!
Építő jellegű kommentem volna: Hasznos lenne (legalábbis számomra) ha a "Rendeléseim" menüpontban a lezárult rendelések alatti listában továbbra is kattinthatóak lennének linkként a terméknevek, mert utólag visszanézve az ott szereplő adatokból első ránézésre nem mindig nyilvánvaló hogy micsoda. Gondolom nem lenne túl nagy dolog megoldani, hogyha átvétel előtt kattintható, akkor utána is az legyen.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy BMP085 nyomásérzékelőt be tudtok e szerezni és milyen árban. Előre is köszönöm a választ! A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2015
Kedves Bari,
Egy kis türelmedet kérjük a termékkel kapcsolatban, szakértő kollégáim visszajelzése alapján pár nap múlva elérhető lesz oldalunkon.
Üdv!
Tudnátok linkelni egy trafót HEStore ban mert sehol nem találok, lehet rossz helyen keresem. Paraméter: Primer: 230v Szekunder: 25v 75VA Előre is köszönöm!
Én nagy hirtelen csak ezt találtam a HEStoreban.
Kedves Hestore,
Sürgősen szükségem lenne IRS2186 FET meghajtó IC-re, SOIC tokozásban, 3db-ra. Mennyiért, illetve mekkora átfutási idővel tudnátok nekem beszerezni ? üdv:Müszi
Kedves Müszi,
Köszönjük megkeresésed. A terméket megvásárolhatod oldalunkon Bővebben: Link Azt a rendelés leadásától számítva 3-4 munkanap múlva tudjuk kiadni. Üdv: Enci A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2015
Helló!
TO92-es tokozásban nem terveztek árulni BSS84 -hez hasonló P csatornás FET-et? Köszi! A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2015
Elkerülte a figyelmem, pedig végső soron igen.
Köszi!
Szerintem a hivatkozott hozzászólás elkerülte a figyelmeteket, vagy szándékosan maradt ott az ic?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem e tudnátok beszerezni egy ilyen, vagy ehhez hasonló méretű műanyag dobozt? Nem muszáj elemtartósnak lennie. (kerestem, de nem találtam a HEstore-on)
Üdv!
Pont ilyet sajnos még nem találtunk, egyelőre EZ a típus áll legközelebb az eredeti elképzeléshez. Egy kis átalakítással megfelelő lehet a kívánt célra? Amint az eredetileg kért dobozt vagy ahhoz a most javasoltnál közelebb álló terméket találunk, jelentkezünk.
Szia!
Tökéletes! Köszönöm szépen!
Sziasztok, LCD modulhoz (20x4) előlapi beépítő keret várható, hogy lesz a kínálatban?
Sziasztok! Csupán egy észrevételt szeretnék megosztani, ami nem nagy dolog, mégis kicsit kellemetlen. A Hestore.hu oldalán ugye minden alkatrészből fel van tüntetve, hogy jelenleg mennyi van raktáron. E mellett nem lehetne feltüntetni, hogy az csak a külső raktárból elérhető? Van most is folyamatban egy nagyon sok tételből álló rendelésem, ami három tétel miatt csúszik, pedig fontos lenne, hogy időben ideérjen. Nem életbe vágóan, csak nem hiányzott ez a pár nap csúszás. Viszont ha ezt rendelés előtt tudom, akkor máshogy válogatom össze az alkatrészeket. Jelenleg az sem lehetséges, hogy felhívom az ügyfélszolgálatot, mert a többi tétel is összefügg ezekkel, ha ezeket módosítom, mást is kéne. Fél rendelést meg mégsem módosíthatok telefonon keresztül.
Mennyire lenne nehéz megoldani ezt a problémát? Tényleg, csak egy sor kéne, hogy "Csak külső készletről elérhető, szállítási idő x nap" Persze tudom, hogy ez nem csak egy sor megírásáról szól.
Kedves Márk!
Hamarosan megújul a HESTORE webáruház, ahol látható lesz a különböző alkatrészek sokkal bővebb raktárkészlet információja, napokkal és mennyiségekkel is, pont az általad vázolt észrevétel megoldása érdekében. Köszi, -- Topi
Kedves Holex,
LCD modulhoz a következő keretek találhatóak jelenleg kínálatunkban Bővebben: Link Üdv, Enci
Szia Topi!
Köszönöm szépen a kielégítő választ, ezek szerint beletrafáltam! Kíváncsian várom az új felületet! Üdv!
Üdv!
Érdeklődni szeretnék hogy a NYÁK trafók szekundereihez miért nincs oda írva hogy hány mA-el terhelhető?
Rá van írva, hogy hány VA (wattos)-es, és ebből kiszámolható hány A-el terhelhető..
Én azzal tisztában vagyok de a VA tudomásom szerint nem egyenlő a W-al.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |