Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Javasolnék egy körömvágást
Ja! Ráadásul cső és szorító nélkül szállítják.
Osztálytárs angol órán:
What colour is this..........üveg? Szakadtunk a röhögéstöl. 1km=5kg Ez is megtörtént.
A mértékegységekkel kapcsolatban: Bővebben: Link. Nem volt gyenge amit szenvedett a mértékegységekkel.
"Ipari kiszerelés"
Nyilván meg kell fizetni az iparűzési adót is...
Elég megkérdezni, hogy mennyi is az 1/8 liter...
Ne is mondd. Nemsokára jönnek az angolszász-metrikus mértékegység átváltások...
Nézem a TV-t mikor jön valami gyógyszer reklám, azt mondja, hogy oldja a nyákot.
Gondolom akkor elektromos készüléktől távol kell tartani. Mondjuk jó kérdés, hogy csak a rezet oldja, vagy a hordozót is, mert akkor alkalmazható lehetne vas-klorid helyett is. Idézet: „angolszász-metrikus mértékegység” Olyan mint a munka, ki találta fel és a többiek mért nem lőtték le . Szerencsére szaporodnak a szabványok...
Amíg van ló...r, veréb is lesz.
Amíg van...veréb is lesz. Szívesen megírnám, de úgyse közlik le: Nekem 100%ot sikerült 1 hét alatt! Kórházban voltam.
És van benne két led egy kondi meg egy pár ellenállás
... és így lehet megfejni azokat, akik hisznek az ingyen ebédben.
De érvényes - repülős "közmondás". Aki hülye, haljon meg. Persze itt "csak" megvágják a butákat, csodahívőket. Lehetne még agykontrollal küzdeni a lábgomba ellen és hasonlók...
Valahogy úgy képzeld el, hogy akkora terhelést köt a hálózatra, ami miatt leesik a fesz, de a nagy áram miatt leod a védelem. Ha pedig nincs áram, akkor nincs fogyasztás sem. Egyszerű, és nagyszerű.
Nem véletlenül nem érted. Ökörség az egész, laikusoknak légypapír, ál szakszöveg.
Fontos az is, hogy akik az általánosban nem figyeltek fizika órán, azok most fizetik a tanulópénzt. Azért nem büntetik, tiltják az ilyen valótlanságot szerintem, mert végül is ÁFA, bevétel az államnak is, ha kellő sok hülye kóborol köztünk.
Tőled elvártam, hogy viccesebben kezeld a válaszom. Próbáltalak provokálni de nem jött össze
Amúgy meg ha kettőt veszek akkor ingyen energia? Ha meg kettőnél többet akkor már visszatáplálok a hálózatba? u.i: leérvén az oldal aljára és elolvasva az elégedett felhasználok leírásait, engem mégis meggyőztek. A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2015
Idézet: Ehez az én humorérzékem már kevés, hogy kezeljem ezt a hozzászólást. „Németh Zsolt Vásárláskor kértem, hogy mutassák meg a tanúsítványokat és egyéb dokumentumokat. Minden ilyen papírjuk megvan. A honlapon fel van tüntetve, hogy az eszköz teljesen biztonságos, mivel átment az összes szükséges teszten és vizsgálaton.”
Az Eladó stílszerű válasza lehetett volna, (én biztosan, meggyőzően elmontam volna) minden nap van ingyen bemutató, ahol egy kis felárért estefelé vért is köpök... Ha akkor se hisz, apadjon el a tehene teje.
Van még egy áru, amiről eszembe jutott valami. Az önvédelmi lámpa. Mondjuk, nem tudtam mit csinál, ideadtak valami nyűggel, tudta a fene, hogy ez ráz?! Önvédelemből majdnem kiugrottam az emeletről ijedtembe, mikor hasbarázott.
Kb. annyit ér: - Hé koma, te minek viszed azt a petrencés rudat a kocsmába? - Verekedni lesz! - Hogy-hogy??? - Ha valai belémköt, rám támad, csak eldobom és sokkal könnyebben futok el...
A legjobb benne,hogy ettől a cucctól még az akksis fúród,sőt a lombfűrészed is tovább bírja.Egyikkel se lehet sötétben dolgozni.
Asszem rendelek egyet....
Rendelj legalább kettőt, már nekem is van öt, azóta a DÉDÁSZ fizet!
Gondoljatok bele: csökkenti azt a *** elektromágneses sugárzást, ami körülveszi a "drótot" és egészségtelen is. Villanymotor otthon mostantól kuka... A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2015
Igazából tényleg körülveszi és tényleg egészségtelen, csak nem ebben a mértékben
Most miért lenne kuka. Pont, hogy most kell beruházni, hiszen minél több motorod van, annál többet spórolsz, gondolj már bele, mennyi drót van abban!
Hajnalban kimentem volna vadászni, és pakolás közben rájöttem, hogy nincs cigarettám. Dohánybolt még zárva, így a fiamtól vettem el pár szálat. Amikor felültem a vadászlesre, rágyújtottam. Fél óráig nem jött semmi... Aztán lőttem egy unikornist, két mamutot, egy tűzokádó sárkányt, több repülő bálnát ,és egy wolpertingert. Csodálatos hajnali vadászat volt!
Ja, szóval akkor te voltál?... láttalak.
Én eddig azt hittem, hogy a wolpertinger a csak a Holt-tengerben él.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |