Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem kell kiadnod semmilyen személyes dolgot, ez itt a nagyvilág színtere.
De ha beütöd a gugliba a nagyfaludat ahol kellene és melléírod albérlet, akkor lesz találatod szépszerivel.
A fő problémám az hogy amit lehet megpályáztam, de vannak itt olyanok (gondolom én) akik ebben a városban közeli infóval tudnak szolgálni. Nemsoká úgyis kirakok pár hirdető anyagot a városba.
Erre varjál gombot:
Egy mostani eset kapcsán eszembe jutott egy fél évvel ezelőtti eset. Ismerősöm vérnyomásmérőjét hozta javítani. Hibajelenség, hogy rövid működés után leáll hibajelzéssel, nem mér. Hamar kiderült, hogy a vérnyomásmérő jó, az emberben a hiba. Pulzusa percenként 30-33, teljesen szabálytalanul, jól tapinthatóan a csuklónál, ettől zavarodik meg a vérnyomásmérő. Rajtam tökéletesen működik. Mondom neki, hogy sajnos a mérő jó, őbenne -emberben- van a hiba. Válasza: Hála isten, már megijedtem, hogy új mérőt kell venni.
Úha, ez mehetett volna akár a vicces topikba is, de annyira azért nem vicces.
Üdv!
Nem tudjátok mennyi a kukoricának mázsája?
Érdekes kérdéseitek vannak: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2015
Mivel a környéken a termés felére esett vissza 5000ft mázsája !! (Lajosmizse)
Köszi a választ!
Nemtudhatod : a google-t próbáltam, csak mindenhol mást írtak!
Választék azért jó a Google, mert nemcsak ötezerért és nemcsak mizsén válasszál.
Ki ismer elérhetőséget ehhez a gyártóhoz? EMA?
Ennek a Robochef konyhai mixernek eltörött az alja, a jénai keverő-tál... Hol lehet ilyet kapni? A forgalmazó WSteleshop már nem árulja, nem is tudja, honnan szerezte be, az Orczy alkatrészáruházban szintén nincs. A google-ba beírva az EMA rövidítést, szintén nem jön elő a gyártó... Minden segítséget megköszönök!
Őszi nagytakarítás. Egy üzemanyagpumpa, egy genrátor, két üzemanyagszűrő, és két üzemanagycső volt idén a termés (idáig). A nyestekről meg nem is beszélek.. : )
Az anyujkat. Három napomba telt kiborgarászni a generátort belőle. Bogarászást értem a 9J ütvefúró, +autógén alatt. Szívesen értekeznék helybéli kollégákkal. A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2015
3000-ért küldök neked még a postát is állom ,nagy meglepetés lesz az unokáknak az üres kinder
A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2015
Csak most és csak neked (legyen egy kis haszon is rajta ha már ennyi csokit meg kell ennem )
Autód van mellé amivel közlekedni is lehet?
Sajnos az még nincs... Talán a télen meglesz...
Ti elektronikáztok, nekem meg ez a herótom. 500SEC;V8 ;5L - Telejsen új. Nincs olyan, ami.. 81-es. Pöcc-röff. Holnap előszedem a többit, ha újjvéztok! : )) A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2015
Ez már jobb masina. Legalábbis azt gondolnám róla. Az előző az olyan mint az angol humor. Van akinek bejön, van aki meg sírva fakad tőle.
Mostanában kezdett már az agyamra menni az itt töltött, forrasztgatással töltött idő. Szerintem vagytok ezzel többen. Nemtudom milett az oldallal. Hallottuk privátban többen is, hogy moderátorváltás történt (mostmár sajnálom). Illett volna bemutatkozniuk a szerencséseknek.
Sőt úgy látom az Impresszumból eltűnt a moderátorok névsora is. Azért ez furcsa.
Sőt azis, hogy Topi kedvenc időtöltése a honlapja szerint a tenisz. És emiatt vétózzuk a következő helyszínt. Kavar van itt biztosan a főnemesek között. Lenne valaki akire hallgathatunk. Zoli ezért volt jó. Ő aztis megmondta, ha pélók vagyunk. Azóta nincs ilyen. Vissza Zolit!
Tanítsd meg őket. Ezzel tartozol itt mindenkinek. Legalább bemutatkozni- és ezt nem arra értem, hogy megmutatni nekik a mod gombot. Vannak itt idős emberek. Azthiszem énis idősebb vagyok, mint te, itt. Legalább nekünk mutatkozzanak be... [off]Ezt most ismét lehetne törölni, nehogy mások meglássák.. Tök izé..
Az unokázás valóban a legjobb dolog a világon. Viszont a névtelen moderátor szerintem nem fair.
Erősen javallt "simpire" hallgatnod. Érted úgy-e?! Bár a "vért" én is hiányolom, amilyen irományok itt leledzenek mostanában.
Azt nemtudtam, hogy totóztok. Talán ez sokunk "baja". Hol totóztok? Szívesen olvasnánk..? Nem vagyok józan. Csepeg a vér az orcámról, miközben egy imát skandálok.
Kálmán: Nincs kire hallgatnom, ha fámákban beszéltek. Ez fogadjátok jószívvel. Ha megtisztelnél, idéznél az agyatlanságaimból.?. Hátha kitudnám fejteni. A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2015
Idézet: „Nem tudjátok mennyi a kukoricának mázsája?” Szerintem még mindég 100 kilogramm.
Tudod, hogy hogy értem!
Nagyon aranyosak ezek a figurák. Megkérdezem neked a családot.
MIt fejtettem ki? Ez volt a kérdés.. Te sem tudod.
Annyit írtam, hogy hiányzik a régi moderátor. Ez látszólag neked rosszul esett. Semmi más nemvolt a mondandómban. Tőmondatokba beszélsz végig, mintha valami nagy bölcsességeket mondanál.
Az a baj, nem olvastad fent a témakör megjelölést: nem Autotechnika. Audiotechnika.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |