Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ha valamit szeretnél eladni akkor azt a hírdetésbe tedd fel ne az ingyenesbe. Jól beégettél a barátaim előtt. Köszi.
A hozzászólás módosítva: Dec 13, 2015
Sziasztok ! Van egy felesleges 1000 Ws -os stúdió vakuba való villanócsövem, kör alakú,átmérő 130 mm,alu foncsorral. A meghajtásához szükséges kondi pakk 5600 mikró 600 voltra töltve. Stroboszkóp építésére nem alkalmas. Átvétel személyesen Budapest XV. kerületében.
Üdv, lecsapnék rá
Ha Valaki-nek mégsem kellene, elhoznám
Hölgyek, Urak, és szép Leányok!
Őrizgetem valakinek az 'antik' mobiltelefonjaimat (~7 Nokia), de nem jelentkezett érte. Innentől szabad a vásár.
Típusokat lehetne tudni?
Lehet hogy érdekes lehet. Igaz a Balcsi túlvégén laksz..
Ez most épp Pesten van Majd újra lemegyek a pincébe, és megnézem, de van amelyiken kiáll az antenna.
Az a másik irány, épp tagnap jöttem haza Budáról... Ha egyszer utaznának hazafele akkor megakadhatnának Fehérvár közelében.
Ha esetleg postán el tudnád küldeni, akkor érdekelne engem. Persze nem ingyen kérem.
Mostanában nem nagyon járok arra (tavaszig).
Holnap 19 óra után jöhetsz a csőért !
Sziasztok!
Kőszegről elvihető 2 pár javitásra szoruló régi Vidi autó hangsugárzó. Érdeklődni MAGÁNBAN kérném. Posta kizárva.
Nem kellett senkinek.Ment a kukába.
Második adag ingyen elvihető dolgok: -Régi fadobozos rádiók: UNITRA Szilézia Elprom Szofia Stb. 5-6 db+ rádió roncsok.(dobozok, skálaüvegek, elektronikák) Érdeklődni PRIVÁTBAN kérném. A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2015
Kiegészítés: Nincs postázás, kizárólag személyesen lehet átvenni.
Mivel csak a helyet foglalja, sürgős.
2 db javításra szoruló villanypásztor (gyári)
elvihető ingyen. A dobozuk jó,,és a nagyfesz részek hibátlanok. Egy egyszerű vezérlés beépítése után működőképesek. Kizárólag személyesen vihető, postázás nincs!
, pedig jó dolgok kerülnek ki tőled...
A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2015
Szia!
A két felső rádiót és a villanypásztort elvinném a két ünnep között, ha így megfelel Neked. Üdv.
Hogyha esetleg papus51-nek mégsem kellene, akkor a villanypásztorok engem is érdekelnének.
Üdv
Egy Concorde Tab Ray 8gb tablet elvihető. A kijelző védő fólia is rajta van még. A kijelzőnek a fiam odacsapott a játék hevében, ez miatt az érintőpanel megrepedt két helyen, nagyjából három egyforma harmadra osztva a képernyőt. Egy harmad tapizható. A másik kettő is, de feleslegesen. Egérrel használható.
Szia!
Ha posta megoldható, akkor vinném.
Helyileg merre van ?
Travolta:
Megoldható, de jobban örülnék, ha nem kellene vesződnöm vele. Otvenkilenc: Helyileg Somogybükkösdön van. Nagykanizsa, Csurgó és a szomszédos helyeken járkálok, ott átvehető. A topik címéből következtetve örülnék ha elvinnék, és nem kellene postára járkálnom. De ha csak így kerül el tőlem, akkor azé, aki gyorsabban "leütötte".
Hali!
Tudom,hogy Travolta az első,de ha valami úton módon még is lemond engem is érdekelne. A többit majd pü.-ben.
Én meg a második ha postázva megy el.
Mivel úgy néz ki, hogy senki nem jön érte személyesen, így posta marad, és Travolta volt az első pályázó.
Igen Ha nem viszi el akkor mint a második pályázó érdekel.
Abban az esetben így lesz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |