Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
A gép nem az enyém, rendbe kell raknom. Ők mondták, hogy jó legyen, mert csak netezni akarnak vele. A mostani RAM-ja 512-es... Az semmire sem elég, főleg hogy az integrált videókártya is levesz belőle. A ram+proci kijönne 7-8K-ból, ennyit még szerintem megér. Újra meg most nincs keret.
Sziasztok
Van egy régi gépem amit most szeretnék összerakni (lásd: az 1.képet) De nem tudom hogy a tápból maradhat e ki kábel vagy ha nem akkor azt hova dugjam? (2. Kép)
Ebbe a csatiba nincs belevaló kábel?
És ez nem baj?
Enélkül (atx+12V) nem valószínű, hogy elindul.
De nincs a tápnak ilyen kábele
Akkor ezzel a táppal nem fog menni...
Olyan kell amelyiken ilyen is van, vagy tákolsz rá egyet. ![]()
El fog indulni nélküle is, legalábbis, nekem nem problémázott annó. Meg kell próbálni, viszont a teljesítmény kisebb lesz, és instabil lesz a rendszer. Ha a tápon nincs ilyen csati, akkor vagy keress egy molexről átalakító kábelt(vagy vegyél hozzá tápot).
Pedig 1 éve valahogy ezzel a tàppal ment
![]()
Nekem anno elindult. Sőtt, abban csak 20 tűs volt a csati nem is 24, szóval 8 tápszál kiesett, és anélkül is ment. De nagyon instabil volt. Ennek ellenére indult, működött, majd kb 2 hét alatt, molexcsatiból átalakító kábellel megoldottam
![]()
Akkor most is mennie kell, de ahogy sastas01 is írta gyenge/instabil lehet.
És így?
Vagy ez video kártyához való? ![]()
Nem jó, ez VGA-hoz való...
Aha..
![]()
Ahhoz sem, mert a molex két középső vezetéke föld!
Ezt a kábelt pedig össze ne dugd valamivel, mert combos rövidzárt csinálsz vele!
Oké..!
Egyébként elindul de nem bootol be (valamiért)
A VGA - tápkábelben csak +12 V és föld van. (Sárga-fekete)
Vannam ám itt furcsa elméletek. Az ATX12V nélkül nem megy a gép, olyan nincs, hogy lassú, vagy instabil, a processzor tápáramkörei erről mennek. A VGA csatlakozója nem jó, mivel fordítva van bekötve.
Tudom, csak a kábeleket nem figyeltem...
![]()
Szia Gombszem. Igen eddig rendben van, de honnan találok hozzá szoftvert, amivel a frimware -t rátudom frissíteni?
Biztos könnyebb kérdezni, mint keresni... de megnézted jól az oldalt, amit linkelt neked Gombszem?
Két kattintás és megkapod a választ, ott az oldalon... ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2016
Lenne egy kérdésem még:
Egy AMD Sempron 3200+ (1 magos) lecserélve érezhető lenne a különbség, ha egy 2 magos Athlon 4400+ (ADO4400IAA5DD) -ra váltok? (nagyon olcsón jönne.) Előre is köszi! ![]()
Tegyél bele még memóriát is, az 512MB semmire nem elég.
Egy magosról váltásnál, ha bármelyik két magosra térsz át, az csak jobb lehet. Nem rég telepítettem újra egy ilyen egy magos csodát, azt hittem valami baj van, mert sokat töltött és látszólag meg-meg fagyott. Aztán rájöttem, hogy egyel kevesebb a sütnivalója és én vagyok már elszokva ezektől.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |