Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémáik
Lapozás: OK   401 / 585
(#) banya012 hozzászólása Feb 2, 2016 /

Sziasztok. .
egy egyszeru kerdesem lenne..
az elso..
Whirlpool felultoltos gep.
Az utolso nagy centrinel, nem akara felporgetni a motort, csak kb 2-300 ra es amikor tovabb gyorsulna, visdza esik a fordulat. Majd ujra probalja. Ezt uresen, tele is esigy megy a vegtelensegig. Ez lehet a motoron a tacho gondja?
A masodik.
bosch logixx8
Szinten csak igazgatja a ruhat, nem akar kb 200 fole porogni.. de ez, uresen kucentrizik szepen.
ero van benne, probaltan visszafogni es nem megy
ekszijj egyik esetben sem csuszik..
nagyon koszonom. .
Botesz..
ha gondolod, jelolj ujra a facen.
a kekveruek toroltek a profilom. Mindenem eluszott..
(#) zolika60 válasza banya012 hozzászólására (») Feb 2, 2016 /

Szénkefe rendben?
(#) banya012 válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 2, 2016 /

Mindket esetben tokeletes.
a kommunatort at takaritottam
most latom..
bocsi a hibakert. Telefonrol vagyok. Ez , katasztrofa. .
A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2016
(#) Dino71 válasza banya012 hozzászólására (») Feb 2, 2016 /

Tachot+mágnest a tengelyen ellenőrizted?
fűtés testzárlat?
A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2016
(#) botesz válasza banya012 hozzászólására (») Feb 2, 2016 /

Ez nekem inkébb táphibának esetleg motorhibának tűnik a wh nál.
A Bosch ha inverteres abból volt olyan ami a rossz csapágyak miatt megszorult a motorja és emiatt nem ment.De ez már komplikáltabb.
(#) banya012 válasza botesz hozzászólására (») Feb 3, 2016 /

A futes tokeletes mindkettonel.
a bosch, elso probakore volt friss csapagyal. Ez meg nem inverteres. Tacho magnes, mindket esetben a helyen.
a bosch, uresen vegigviszi szepen, fel is porgeti. Viszont, ahogy belerakok valamit, mar nem. Tobb fele mennyiseggel probaltam, hatha igazgatasi gond van, de igy sem.
ero van benne, mert lefogni nem tudom a dobot.
A Bauknecht, viszont csak pulzal, de a vegtelensegig. A bosch visdzaszamlal, es mint aki jolvegezte dolgat, befejezi a programot.
(#) fater 59 válasza Josi777 hozzászólására (») Feb 3, 2016 /

megtaláltad a hibát, (SZÍNTSZABÁLYOZÓ) szétszedtem a szabályzót és az érintkezők szétégtek. érintkezőket kívülről szabályozom működik a mosógép. Veszek egy színt szabályzót
és ha 1-hónap múlva is jólesz a gép akkor kijelenthetem, hogy csak ez volt a bűnös.
KÖSZI!!!
(#) fater 59 hozzászólása Feb 3, 2016 /

Még SÓS mindig!!! Urak hol találok (polar PWA 1027/2 mosógéphez vízszint szabályozót) amit én találtam nem írom le mert a moderátor kitiltana olyan áron van.
KÖSZI!
(#) yulo5310 válasza fater 59 hozzászólására (») Feb 3, 2016 / 1

Hali! Ha megadnád a számát,vagy milyen típusokban van hasonló,akkor én adok egyet. Van kb. 30 db,de ömlesztve!,annak idején nem címkéztem fel őket típus szerint,így fogalmam sincs milyen gépből mentettem őket! Üdv! Doxa
(#) fater 59 hozzászólása Feb 3, 2016 /

637-11,,37670004 12nc
461971402451-50/25-300 ezek a számokat olvastam le a szabályozóról.
(#) yulo5310 válasza fater 59 hozzászólására (») Feb 3, 2016 / 1

Hűha,ennyi szám!,a fénykép segített,holnap feltúrom a készletet.
(#) hobbi1 válasza botesz hozzászólására (») Feb 3, 2016 /

Köszi!
Az ajtókapcsoló átad.
Az ajtókapcsolótól jön még két vezeték azon milyen ellenállást kell mérnem?
(#) stenglt válasza Josi777 hozzászólására (») Feb 3, 2016 /

Köszi a választ, én meg "hekkeltem" a fűtéssel párhuzamosan kötöttem egy időrelét ami kb. 10 percre leállítja a programkapcsolót.
Így már van ideje felfűteni a vizet.
(#) qwertzu30 hozzászólása Feb 3, 2016 /

Sziasztok segítségre lenne szükségem van egy Aeg Electrolux 55820 kondenzációs szárítógép az a hibája hogy nem nem működik hallatszik hogy a relé kattog de nem megy a motor sem a fűtőszál sem semmi de a relék ide oda kattog mint ha menne a szárítás elvittem egy ozá értőhöz a panelt de nem látott hibát a panelen mindent jónak látott de volt hogy olykor olykor elindult a gép de ritkán szerintem a panellel lehet valami mert a gépbe kipróbáltam egy másik panellel és azzal ment van valakinek ötlete???
(#) yulo5310 válasza qwertzu30 hozzászólására (») Feb 3, 2016 /

A reléket átforrasztani,ha kell lecserélni! A műszeres vizsgálat nem megbízható,úgy tűnik mintha jó,de áram alatt már nem teljesít!
(#) qwertzu30 válasza yulo5310 hozzászólására (») Feb 3, 2016 /

műszerész hozzáértő átnézte kiszedte a reléket is át van ez egész panel forrasztva nem talált hibát de valami mégis van vele mert nem megy a gép
(#) qwertzu30 válasza yulo5310 hozzászólására (») Feb 3, 2016 /

De mondta a műszerész hogy találkozott már ilyen hibával de sajnos még nem jött rá mi okozza
(#) zolika60 válasza qwertzu30 hozzászólására (») Feb 3, 2016 /

Akkor tán mégsem eléggé hozzáértő.
(#) Dino71 válasza qwertzu30 hozzászólására (») Feb 3, 2016 /

Motor és a kondi rendben?
(#) qwertzu30 válasza Dino71 hozzászólására (») Feb 4, 2016 /

persze jó a motor és a kondik is minden jó mert beletettem egy másik panelt a gépbe ami ugyan olyan és azzal megy hibátlanul csak a saját paneljével nem megy
(#) Dino71 válasza qwertzu30 hozzászólására (») Feb 4, 2016 /

Na ,de ha a relék működnek és a motor nem megy akkor csak a relé a rossz . Szerintem is ki kellene cserélni.
(#) fater 59 válasza yulo5310 hozzászólására (») Feb 4, 2016 /

Hali! Sikerült megoldani, egy indesit gépből sikerült átalakítani a szabályzót. Sarukat forrasztottam át működik. Köszönöm a hozzáállásodat!
(#) fater 59 válasza yulo5310 hozzászólására (») Feb 4, 2016 /

Hali! Sikerült megoldani, egy indesit gépből sikerült átalakítani a szabályzót. Sarukat forrasztottam át működik. Köszönöm a hozzáállásodat!
(#) yulo5310 válasza fater 59 hozzászólására (») Feb 4, 2016 /

Hali! Örülök neki,én is találtam hasonlókat,csak az elemek lemerültek a gépemben,épp most hozott a szomszéd a boltból! De akkor már nem lövök róluk képeket.
(#) szepi003 hozzászólása Feb 4, 2016 /

Sziasztok. Egy siemens mosógép /wd31201by/motorvezérlő panelján leégett 3db ellenállás.Esetleg valakinek volna ijen panel amiről lelehetne nézni az értékeit köszönöm
(#) Josi777 válasza qwertzu30 hozzászólására (») Feb 4, 2016 /

A csatlakozósávot csiszold meg polirpapírral, ill. ellenőrizd, hogy nincs-e egy kis folton kikopva/elégve. A másik lehetőség, hogy a csatlakozóba menő vezeték a saru tövében szakadt. Erősen húzd meg egyenként a vezetékeket és amelyik a kezedben marad, azaz a szigetelés elszakad, az a rossz.
(#) qwertzu30 válasza Josi777 hozzászólására (») Feb 5, 2016 /

köszi a tippet de mielőtt a panel szétedzéséhez kezdtem volna megnéztem a kábeleket multiméterrel hogy nincs e szakadás de jó mind kaptam egy tippet hogy egy relé felet van egy motorvezérlő triac azt cseréljem ki na majd megírom hogy mire jutottam
(#) szerzola hozzászólása Feb 6, 2016 /

Sziasztok !
Kerestem , de nem találtam hasonló hibát. SIEMENS Siwamat plus 1001 mosógép. Nem vált irányt, nem centrizik. Ki-be kapcsolással irányt vált, így fut végig a program. 1-2 két kör után elkapja a centrifugát, utána minden jó.
Új szénkefét raktam bele, fbs-sel letömítettem a dobnál a vákumkapcsolót. Még semmi változás.
Mit kellene megzéznem ?
(#) botesz válasza szerzola hozzászólására (») Feb 6, 2016 /

A nyomáskapcsolónak semmi köze hozzá valószínűleg be van égve az írányváltó relé.
(#) szerzola válasza botesz hozzászólására (») Feb 6, 2016 /

Hogy néz ki az a relé? Van egy a gép jobb felső sarkában, ami időnként prelleg és szikrázik.
Az lesz?
Következő: »»   401 / 585
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem