Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ma ismét megmutattam (magamnak) hogy mikre nem vagyok képes.
Az autóba már régóta keresgéltem könyöklőt, sikertelenül, találtam egyet itt helyben 5K-ért, de nem volt típus azonos... megoldottam. Az autó F Astra, a könyöklő B Vectrából való. Eredeti váltóbox Közdarab a módosításhoz Könyöklő keret fölszerelve Kész a műtét!
Szia!
Tökéletes! Megtámadom, remélhetőleg sikerül rábeszélnem. Köszönöm a segítséged!
Szépen megoldottad, bár kapható könnyen beszerelhető univerzális. is.
Univerzálist, kifejezetten nem szerettem volna
Ebben van egy elég nagy "rakodóhely" A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2016
Nekem kis könyörgésre, megoldja a gondjaimat.
Most már ez is az. B Vectából F Astrába.
Nekem már csak ilyen moslék autóm van...
F Astra.. B Vectra könyöklő, B2 Omega Intervallumos ablaktörlő kar
Sőt ha jól sejtem, a hátsó fékje is hamarosan GTI lesz.
Nagyon csúnyácska volt, mint egy oszlop, és mintha egy másik ráesett volna, lejtett is balra. No meg az ismerkedés ezen formája nem nekem való.
Idézet: „Sőt ha jól sejtem, a hátsó fékje is hamarosan GTI lesz.” Igen, honnan sejted? Valójában nem GTI az Opelnél GSI van
Gyakran látom terepjáró kategóriás autóknál, hogy a gyári hátsó lámpatest ki van kötve (?) és a lökösbe épített hátsó lámpatest üzemel helyette. Valaki tudja esetleg, hogy ez miért van?
Nagyjából megtaláltam a megfejtést: Bővebben: Link.
Más oka is van. Nekem volt egy Ferozám, abban is két lámpatest volt, A sarkokban levőkben ott fityegtek a csatlakozók. Én úgy gondolom, mivel eredetileg Ausztrál/amerikai piacra készültek, ahol az index is piros ( a sarok lámpában nem is volt sárga "üveg"), az eu piacra a másik, sárga indexes lámpatestet kötötték be.
Üdv Mindenkinek
Annyit gondolkodtam már a következő kiíráson, mennyire helyes ez ? Vendéglő, vagyis bemegyek a "Vendéglő"-be és akkor én ott lövöldözhetek ?? Vagy hogy is van ez ?
Megvendégel, vendégelő, vendég'lő...
Sziasztok volna egy kérdésem :
a kocsim egyik pillanatról a másikra amikor le állítottam nem akart beindulni csak betolással , és most már azzal se nagyon , amikor be is indul nehezem az alapjárat ingadozik megy rajta a vészvillogó pedig nincs is bekapcsolva rajta és villol az a felirat , hogy" check engine" !! Mi baja lehet?
Szia! Ugrott egyet a hypertérben. Milyen autóról van szó? Az sokat segítene. Egyébként A check engine motorhibára utal.
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2016
Általános jelentés, csak annyi, hogy a motorvezérlő hibát észlelt, ez bármi lehet.
Szervizben hibakód kiolvasás mondhat többet, hogy konkrétan milyen hibát észlelt.
Az akku feszültséget mérted? Lehet csak egyszerűen nincs töltésed, csak valami ok miatt ezt a töltésjelző nem jelzi. Egyébként ezt egy autós topicban kellett volna kérdezned. Például itt.
Ihlet az új kerékpár védelmi topichoz.
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2016
Sok olyan szó van, amelynek egy része önállóan is egy külön szó, pl. híradó: hír, ír, adó; ökörszem [madár], ökör, szem stb.
Sokat eszembe jut ilyen téma felvetésénél egy szó, "nyerőgép", avagy félkarú rabló.
Itt most a nyerőgépen van a hangsúly. Sok ember nem valami perfekt magyar nyelvből, köztük én sem, de annyit felértem ésszel, hogy egy nyerőgépbe nem dobálom a pénzem, várva a nagy csodát.
Ehhez kapcsolódó érdekesség, hogy itthon pénzkereseti lehetőségként tekintettek (és ma is tekintenek) a dologra és úgy is használták.
Hogy jártam, elszállt a vezérlő IC-m, szerdán jön az új, addig ez megy: Youtube - Mucsi
Meg van ugye a hatalmasok.
Erre gondolsz?
Azt mondják a hatalmasok hogy akinek hatalma sok, az már elég hatalmas ok hogy ne legyen hat alma sok! Nagyon találó A hozzászólás módosítva: Feb 7, 2016
Igen! Ezt még valamikor általános iskolában hallottam nyelvtan órán.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |