Fórum témák
» Több friss téma |
Azt a kutyafáját, Frankye nem szólt (meg Sebi sem áll távol a témától)
![]() Szóval holnap, azaz hatodikán II. Pályavasúti Szakmai nap lészen a Tatai úton. Igaz, nem ingyenes, viszont teljes napos program: Bővebben: Link Még jó, hogy tegnap bevásároltam a következő hétre... A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2015
Délelőtt meg börze. Nem tudom délután érdemes-e még kimenni.
![]()
Én most beáldozom a börzét, az tuti. Már a kezdőképeken is magam kezenyomát fedeztem fel
![]()
Nem bántam meg
![]() Noasztalgia...
Mert betegállományban vagyok, és nem tudtam róla. Remélem, akik kimentek, jól szórakoztak!
Szerintem tőlünk csak én voltam. Vasúti vonalról is csak Zoli bácsi (aki nem a mi Zoli Bácsink
![]() Remélem nincs komoly bajod...
Megint lehet menni a hires Kelenföldi hőerőműbe:
A feszültség csendes szentélyében - Látogatás a Kelenföldi Hőerőmű egykori vezérlőtermében Ide nem megyek, de aki meg nem volt annak ajánlom. Halló! Itt a József! - Látogatás Budapest másodikként megépült telefonközpontjában Ide viszont megyek. Jön valaki? Július 28 kedd, 17:00 Sajnos mindkettő fizetős...
Annyit tennék még hozzá, hogy aki szervezi, az építész. Elektro/telefontechnikai részletekben ezért beismerten nincs nagyon otthon. Viszont rendesen készül és tök jó fej. Nagy butaságokat soha nem mondott
![]() Telefonilag esetleg én, nem megzavarva a "hivatalos" vezetést esetleg tudok (a Józsefben soha nem jártam) segíteni ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2015
Megkérdezhető, hogy mennyit kóstálnak a belépők?
Jogos!
Idézet: „A bejárás támogatójegy vásárlásával vehető igénybe, amelynek ára egységesen 1400 Ft.” Időpontok: Kelenföld: - 2015. július 16. csütörtök 16:00 óra - 2015. július 30. csütörtök 16:00 óra - 2015. augusztus 5. szerda 16:00 óra Józsi: 2015. július 28. kedd 17:00 óra Blog Telefonszámot meg emailt nem tennék ki (meg nem is én szervezem, éppen csak elmegyek).
Szombaton elmennénk Szolnokra, az amatőr találkozóra. Van még egy-két hely az autóban. Budapesti indulást céloztunk meg, úgy 7 óra magasságában. Benzinköltség olyan 1...2.000 között várható (darabszámtól
![]()
Akkor senki többet Szolnokra (az üres helyekre)?
Sajnos, dolgozom, ráadásul éjszaka, amiről a világ összes kincséért sem mondanék le...
Rákerestem a forumban, de nemjöttem rá. Milyen találkozó lesz holnap? Merre? Gafly írt valamit...
Szolnokon lesz valahol.. Merrefelé? Melyik témában találom? Szívesen elmennénk Erikkel, és az Anyukájával reggel. Ha valamelyikőtök tudja, rábökne googlimapson, hová induljunk reggel?. ?
Tiszaligeti sétány. Az ott van, ahogy a négyes út átmegy Szolnokon, van egy nagy kereszteződés (Kertész utca), ott balra, majd a Tisza előtt megint balra
MÁV járműjavító üdülője. Nagyon kevés infó van róla a neten, mi is kockáztatunk Kálmánnal (lehet nincs is ![]()
Jövő szombaton Szarvas? Vannak meg Bp. viszonylatban szabad helyek...
Én talán megyek. De még nem biztos.
Méta utca. 10-től, 16-ig.
Minden pénteken 16 órától a debreceni VOKE műv. házban a DQ_Radio, debreceni QRP rádió-elektronikai egylet és önképzőkör várja a fizikai számítástechnika ( physical computing ) és a rádió - elektronika iránt érdeklődőket, rádióamatőr tevékenységet megismerni, gyakorolni akarókat, korhatártól függetlenül. (előzetes egyeztetésre más időpontban és más helyen is lehet! )
DQ_radio Üdv.: Vincze István HA5GY
Verőce közelebb van Budapesthez mint Keszthely. Ha akar jönni valaki, akkor még van szabad ülés az autóban...
Sziasztok!
Megvan a rádió-magnó kiállításom megnyitási időpontja. Az időpont: Április 14.-e 19 óra, helyszín a Maros Mozi (XVII. ker. IX. utca 2.) Szeretettel várok mindenkit a megnyitón. Üdv.: Karesz.
Szia,
köszönöm(jük) a meghívást. Szabad tudni, hogy mi lesz látható és hallható a kiállitáson? Esetlegesen utána meddig és milyen időpontokban lehet látogatni?
Köszönjük, megnézzük!
Van ilyen téma: Kiállítások, rendezvények; moderátor majd áthelyezi. |
Bejelentkezés
Hirdetés |