Fórum témák
» Több friss téma |
Nem tudom a választ a kérdésedre, de ha eladod, én megvenném, amennyiben a kijelzője rendben van.
Sziasztok.
Tudnatok segiteni, hogy a SAMSUNG SP43R1HL1 tipusu projektoros tv-t hogy vagy mivel tudom megtisztitani. Sajnos edesanyam probalkozott es a vaszon nagyon csunya lett. Esetleg lehet valami tisztitoszert kapni ra? Elektronikai boltokba kerestem de sikertelenul. Segitsegeteket koszonom. Sziasztok Gabi
Sziasztok...
Tudom nem ide kell hirdetni de mivel a témával foglalkozó forum ezért bátorkodom.Hátha segitek valakinek ezzel is. Tehát eladó sorba kerültek a Samsung Sp43T8HP Crt Projektoros tv-m alkatrészei ami van.. 3db vezérlőpanel vászon avagy plexi karcmentes és a szép külső keretében bekapcs gomok 3db projektor lencse kompletten tehát nincs boltva Gyári távirányitó Alaplaprol ami kellhet..
Sziasztok!
Vettem pár hete egy SAMSUNG UE32J5000 típusú TV-t. A legvadabb rémálmomban sem gondoltam arra, hogy nincsen rajta jack dugós kimenet, amibe fülhallgatót lehet dugni. ![]() Van rajta EUROSCART, amibe az IPTV boksz megy, egy USB és egy OPTOCAL AUDIO OUT kimenet, és két HDMI csatlakozó. Kinek milyen ötlete van a fejhallgató csatlakoztatásához? Már az összes elérhető SAMSUNG illetékessel beszéltem 10-en 20 félét mondtak, de egy centivel sem kerültem közelebb a megoldáshoz. Nem hiszem el, hogy a XXI. században ez ekkora kihívás. (Ja! És a megoldás férjen bele 4 számjegyű Ft-ba. ![]() Köszi!
Jól értem? Olyan SCART csatlakozó kellene, amin van jack dugó?
sziasztok segítséget szeretnék kérni és megtudni hol tudnám a samsung projektoros Tv-met megjavítatni a tipus száma SP 43T8HP a hibája fekete csík keskenyebb,vagy olykor szélesebb jön a képbe,aztán eltünik kis idő mulva megint jelentkezik.köszönöm
Köszönöm a választ, bocs a késői reagálásért.
A megoldás az lett, hogy visszamentem a boltba, s reklamáltam: mi az, hogy a XXI. században egy TV-n nincs fejhallgató kimenet. Az eladók egyik fele erősködött, hogy márpedig a SAMSUNG már nem tesz rá, a másik felének az egyik tagja meg mutatott egy olyat, amin mégiscsak van. Főnöki engedéllyel (mivel már túl voltam a jogilag kötelező csereidőn) ráfizetés nélkül kicserélték az igényemnek megfelelőre. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |