Fórum témák
» Több friss téma |
Érdekes ötlet, ilyenre nem gondoltam valahogy ki is próbálom.
Régen csináltak minden vackot, nekem meg most kerülnek elő / vagy dobják hozzám hogy vigyem vagy kuka. A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2016
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,kérésem? Keresek SAA 1004 IC-t..úgy tudom,frekvencia osztó. Nincs véletlenül valakinek,vagy tudja valaki hol lehetne szerezni? Köszönettel Laci Nyíregyháza
Sziasztok!
Egy hőmérséklet érzékelő(direkt írom így, mert nem tudom, NTC vagy hőelem) beazonosításába kérnék segítséget. A google nem dob semmi értelmeset a felíratára. Én PT100-asra tippelek a vezeték színe alapján, ezt hogyan tudnám ellenőrizni? A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2016
Szia! Nekem is PT100-nak tűnik. A két piros - ha minden igaz maga a hőérzékelő a másik kettő a referenciavezeték. Ha a két pirosra ráteszed az ellenállásmérődet, be tudod azonosítani. Csak kell hozzá egy pohár jeges víz (0fok) és egy pohár víz amit gyorsan felforralsz a mikróban (100 fok) és megvan a két szélső ellenállás értéked. Utána kis gugli.. és mondjuk egy ilyen referencia táblázat
A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2016
Köszi, holnap megmérem.
Ha valóban PT100, akkor bírni fog 300-350 fokot? Egy mini ónfürdő szabályozására szeretném használni egy nivelco uniconttal és egy relével.
Tiszteletem szerintetek milyen alkatrész írás nincs rajta
Ellenállásmérővel mindkét irányból, gyakorlatilag nulla ellenállást mutat, valamint mágnes fogja?
Zavarszűrő átkötés
Pédául innen., de úgy látom nem olcsó.
Más nem jó helyette? Mire akarod használni?
PT100: "Működési tartomány -7C°__ +500C°"
Milyen panel? Azon sincs az alkatrészeknél felirat? Hogy van bekötve? Az elrendezés is segíthet a funkciója kiderítésében.
Zavarszűrő, csatolásmentesítő - tkp. induktivitás. Egy ferritcső furatába ragasztott átmenő drótdarab.
Üdv mindenkinek!
Lenne egy problèmám, kaptam alkatrèszt, csak olyan règi, hogy nem tudom mire való meg ,hogy mi az egyártalán. Nem találtam hozzá semmi infót. Csatolom a kèpet. A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2016
Integrált áramkör. Valamelyik régi processzor család tagja lehet, ma már nem hinném, hogy bárki használna ilyet...
Sziasztok! Ez milyen alkatrész akar lenni? Lehet buta kérdés: biztosíték? Választ előre is köszönöm!
Köszi a hozzászolást! Én nem azt kérdeztem mi van ráírva hanem hogy milyen alkatrész.,mivel még ilyet nem láttam.De egy pár oldalra rákeresve azt tapasztaltam hogy smd bizti.
Azért kösz a segítséget.
Sziasztok valaki felismeri a mellekelt alkatreszt?Egy akai am 32-es erositobol valo.
Ez talán segít.
A doksi alapján 2SD1762 lehet.
A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2016
Még kerámia lapra van ültetve a chip... Múzeumba jó lesz
Szia! Szerintem nem ártana némi adatlap böngészés ebben a tárgyban. Én ennél a kivitelnél max 180-200 fokot mondanék ránézésre, főleg a műanyag kábelszigetelés miatt. A nagyobb hőmérsékletű szenzorok már valamilyen hőálló szövetharisnyás kivitelűek.
Én is ezt feltételezem róla, ezért nem építettem be. Adatlapot azóta sem találtam.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mi ez? Nem találtam hozzá adatlapot.
5 V 150 mA alacsony feszültségesésű stabilizátor IC.
A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2016
Hát az lehet ... most mértem, a középső láb a test.
Ha jól sejtem, akkor a LP2950ACZ-5.0 ki is lehet váltani ...
Igen, ezt találtam TS kezdettel:
TS2950 adatlap |
Bejelentkezés
Hirdetés |