Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok.
Hegesztéssel kapcsolatos letölthető tankönyvet keresek. Valaki tud ajánlani, linkelni? Köszönöm
Szia!
Nekem ez van meg, remélem nem haragszanak meg a nagy méretért
Szia! Megnéztem,2005-2011 évfolyamok vannak meg csak.....
Sziasztok!
Melyik rt. számban volt az intelligens kivezérlésjelző 80c551-el? Köszi:L.
Ha elektronikus formában lenne meg, akkor érdekelne az is. De ha papíron, akkor hagyjuk. Azért köszi.
Gooogle barátodat hívd segítségül. Szívesen előássa a 2005-2009 közötti lapszámokat. Így...
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2016
Nem tudom illik-e itt ilyet kérdezni, de Dr. Szalay Miklós Nyomtatott áramkörök Tervezése (1982) című könyve elérhető-e digitálisan? Illetve ha nem, akkor érdekel-e valakit? Bescannelem ha van rá igény.
A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2016
Még nem találkoztam vele, ami nem jelenti, hogy nincs, de engem érdekelne.
Szia!
Engem is érdekel. Előre köszönöm.
Ahogy ígértem, itt a tudomány, jó olvasgatást: Dr. Szalay - NYÁK tervezés
Nem ellenőriztem, ha találtok hibát kérlek jelezzétek!
Szia!
Köszönöm. Huszon-valahány éve volt a kezembe utoljára, jó újra átnézni.
Köszönjük, minden elektronikai szakkönyvnek nagy hasznát vesszük.
Üdv!
Valaki el tudná küldeni ezt a könyvet pdf, vagy valamilyen letölthető formátumba: Hugh Piggott: A szélturbina készítés kézikönyve Köszönöm!
Pl. Gooooooogle barátod. Csak be kell írni a keresőbe....
Szép napot.
Keresem megvételre, Dienes László-Kliment Tibor:Villanyszerelő szakmai ismeretek I-III könyveit. Ha valakinek megvan, és megválna tőle, jelezze. Előre is köszönöm.
Szia. Boltba is megtalálható: http://www.okjszakkonyv.hu/villanyszerelo-szakmai-ismeretek-p-1985.html
Köszönöm a linket.
Sziasztok! Hol tudnék hozzáférni a kezdőknek/hobbistáknak szánt rádió amatőr füzetekhez-könyvekhez és/vagy hobbielektronikai füzetekhez-könyvekhez digitális, formában? Hol tudnám ezeket letölteni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |