Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Két hónapja vettem egy Nokia 808 at, megjegyzem nem vagyok Nokia párti, előtte rengeteg Siemensem volt meg S.E. Ebben egy 1.3Ah akku van 1.3ghz 1 maggal, meg 512 rammal. De a húgom szifon5 ét odaveri, kamerában is, fényképezőben is, na meg sebességben. Az akkuja meg sokat babrálva is 3nap.
Ha már a napról van szó, elmondom. KB. 2 éve egy társaságban egy ember elmesélte a nappal kapcsolatos valódi helyzetet. Egyik földönkívüli idegen csapat ránk fókuszálta a napot, azaz a sugárzását, kitolni velünk. De vannak a szürkék, a másik ufók akik minket segítenek, ők nem tudták visszafókuszálni, ezért hatalmas táblákat tettek a nap elé a földünk irányába, ezzel csökkentve a ránk eső sugárzást.
A döbbenetes, hogy ez az ember ezt teljesen komolyan hiszi, már majdnem verekedés tört ki, amikor ezt kiröhögve marhaságnak mondta mindenki más. És teljesen normális kinézetű ember, nem gondolná ezt senki róla. Ebből következtetve Koreai ember simán leszállhatott a nap túloldalára, ha ide volt irányítva minden sugárzás. Csak jó nagy kerülővel kellett odamenni.
Hát igen, a symbian meg az 1 mag. Nekem csak 5800-m van (2db), de még évekig nem szeretnék helyette másikat (okosabbat). Ha nagyon muszáj ezen is lehet videózni, netezni, meg TV-t nézni, csak kevés jó alkalmazás van hozzá.
Az viszont iszonyúan bosszant, hogy nem lehet hozzá akkut venni. A gyári míg jó volt 7-8 napot ment. Azóta vettem kínából 3 félét 3 féle eladótól, itthon szintén 3 félét, meg egyet németből. A legjobb is 3-4 napos volt, és 1 év után behalt. Most olyanok vannak amik 2 napot mennek, de azt is úgy, hogy este még telit mutat, és reggelre már ki is van kapcsolva a teló. Először arra gondoltam hogy rossz a teló, de a másikban is ugyanazt produkálták az akkuk. Volt még egy próbaakkum az egyik itthoni nagykerből, oda volt mellé írva hogy eredeti (meg a többséghez is odaírták). Mondom rendelek belőle egyet, hátha. Ugyanazt adták háromszoros áron (súly, stb., még a matrica is ugyanaz volt) ami az ebay-ről jött kínából, volt benne 2,62V amikor kibontottam. Vissza is küldtem nekik, némi kísérő szöveggel együtt...
Hát igen, a boldog békeidők. Nekem a 808 előtt egy E90 volt bő két és fél évig, az első hogy vettem bele egy gyári akkut, gyárinak volt írva, nem reklámként írom, de itt vettem: 5800 akku
Még most is megvan de már csak ébresztőnek. 9!! nap volt eddig a rekord vele, igaz kevés hívással, és pár sms-el. Az átlag 5-6 nap volt, de akkor még volt három pötty átlagban. 4 napig a 7 pöttyből egy sem ment le, aztán naponta kezdett kb lemenni 1 . Jól megszívtad akkuk terén Symbihez sajna már nem nagyon fejlesztenek...alig csak. A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2016
Én sygicet használok és minden útvonalat elment előzménybe. Napokig nem voltam gépközelbe.
A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2016
Azt el nem hiszem hogy iPhone 5 öt odaveri kamerában. Olyan nincs. Csakis a kamera miatt nem váltam még meg az iPhone 4S től. Nincs szivem hozzá.
Pláne! Egyébként a Nap tengely körüli forgását is ő állította meg, de aztán meggondolta és újraindította.
Ez jellegzetes példája annak, mikor az ostobaság magabiztossággal párosul.
Az is biztos, hogy a manapság divatos, a New Age mozgalommal induló és azóta mindenhonnan folyó ezotéria irányzatok kellő táptalajt biztosítanak az ilyen elméleteknek. Másrészről viszont a jelenkori tudomány mindenhatóságáról és kétségbevonhatatlanságáról vallott nézeteket sem tudom elfogadni, noha annak eredményeit elfogadom. Egy gondolatébresztő írás ez utóbbival kapcsolatban: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2016
Sziasztok! Ha már kínai telefonos párbaj alakul... 2 éve használom a mostani készülékemet Land Rover feliratú IP68-as kínai telefon két SIM kártyával 1 hétig bírja a telefon egy feltöltéssel. No komment. és ismét egy kis kínai csoda. Felhőkarcoló kínai módra.
A telefon be is van kapcsolva közben?
Azért sok függ a használati körülményektől is.
amíg nem próbáltad miért állítod? Olvass utána ha kíváncsi vagy rá Nem csak az Iphone körül forog a világ.
A linkelt írás a Bingó kategóriába tartozik.
Ennek a magyar concorde változata volt nekem. Egy vagon ... volt. Az akksija 2 napot bírt,a szoftver karakterhibás volt,a hangminőség csapnivaló. A márkaszerviz gariban semmit nem végzett el rajta,bevittem,majd visszaküldték futárral,mindenféle hozzányúlás nélkül. Szégyen.
Most egy Nokia 735 van. Ez sem bírja sokáig,de ennek elnézem. István
Bizonyára sokan emlékeznek még a Chokito csokoládéra, ma nagy meglepetésemre a Balaton-bumm nevezetű csokoládéban fedeztem fel újra az ízijét.
Szia ! Igen - használom. Sőt 72 fok volt tavaly nyáron a tetőn, ahol napelemeket szereltünk. Az én telefonom bírta az Iphone kikönyökölt. A szervizesek azt mondták, csak 60 fokot bír az Iphone... Egy napos használat után lefittyen ugyan már 30%-nyit wifivel és bluetoothal, de utána stagnál 2-3 napig ezen a szinten. Leesett már minden elképzelhető módon, de mivel gumírozott, jól állja. A kijelző körül egy vékony perem húzódik, így laposra esve nem a kijelző üvege fogja fel az ütést. Esőben, sárban eddig bírta a belepottyantást. A védőfóliája már kezd karistos lenni, de adtak hozzá még kettőt.A9-es készülék.
Erdei sikló. Nagyon veszélyes az egerekre és a madarakra.
Sziasztok!
Van olyan, hogy a rendőrök ott traffipaxolnak ahol ezt a honlapjukon nem tűntették fel? Tehát úgy értem van váratlan traffizás? Ma 09:45 kör a IX kerület Pöttyös utcánál észre vettem őket, és aggódom. Néztem a police.hu-s listát és nem volt benne, traffi hunter se csipogott.
Nem mindig pontos az a "menetrend". Ha siettél nem alaptalan az aggodalom.
Miért kell a két telefont összehasonlítani. Ez munkás embereknek van, iPhone meg nem. Nem ütésálló, nem vízhatlan, stb...
Idézet: Szerintem ez van többségben. „Van olyan, hogy a rendőrök ott traffipaxolnak ahol ezt a honlapjukon nem tűntették fel?”
Azért, mert a munkásembernek is lehet iohone-ja. Nem muszáj kőművesnek lenned, lehet klímaszerelő, vilkanyszerelő, vagy csak simán pincér, kieshet a kezedből a teló, izzadsz, miközben a zsebedben van, odaütödik a zsebed valamihez, stb.
Ha megtelepedett a kertedben, nem lesznek egér, és egyéb rágcsáló gondjaid. Nagyon jópofa, de ne fogd meg, mert büdös (nagyon), és napokig tart, mire lekopik a bőrről, akármivel mosod.
Már idén sikerült kétszer beleszaladjak.
Sziasztok!
Egy légkondit akarok csinálni autóhűtőből. A vizet a közeli kis folyóból kapná, az hűtené a levegőt. Kérdés az, hogy mennyire eltömődésveszélyes a dolog? Egy szúnyogháló lenne a szűrő, mosógépszivattyú nyomná szép lassan a vizet. Ha egy kis hordalék bemegy a hűtőbe, akkor az onnan ki is jön elvileg. (Ami leülepszik, azt meg nagynyomású vízzel ki lehet mosni.) Jól gondolom? Vagy mindenképp kellene még egy hűtő, ami a folyóba megy, és úgy hűti le a benne átfolyó vizet?
Biztonságosabb a zárt rendszer: 1 hűtő a folyóban, 1 a szobában. Amúgy a gravitáció miatt nem sok kosz kerülne az 1 hűtős rendszerbe sem. A mosógép szivattyú nem biztos, hogy elég teljesítményt ad (emelőmagasság). Archimedesz csavarral is emelheted a vizet, nem vinne fel üledéket.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |