Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok.
Nincs meg véletlenül valakinek a Villamosságtan című tankönyv?
Sajnos a szerzőt nem tudom, mert a neten találtam különböző másolatokra a könyvből. De annyit tudok, hogy a könyv 41-oldalán pl a 2.15-ábra az ellenállás redukciójával foglalkozik.
Nem tudom ez mennyire segítség.
Nekem a Villamosságtan I. megvan, de most nemtudon megnézni hogy a 41. oldal hogy néz ki.
Ha lesz időd, és véletlenül az lenne, pdf-ben is megfelelne számomra ha elküldenéd.
Van vagy 7-8 villamosságtan pdf. estére felteszem.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem esetleg valakinek lenne eladó könyv ? A josef Kunc-tól a Villanyszerelés lépésről lépésre c. könyv kellene nekem, vagy esetleg valakinek pdf formátumban ha meg van és valahogy eljuttatná nekem azt is megköszönném
Szia.
Küldöm a linket.
Keresem Dr. Babári Ernő - Egyszerűen németül című könyve CD mellékletét, hanganyagát.
Köszi. A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2016
Jó estét!
Ezt a könyvet nem találom sehol: CSÖVES ÉS TRANZISZTOROS HANGERŐSÍTŐK
A John Linsley Hood féle?
Magyarul esetleg?
Mit?
Mivel alá van húzva, katt rá - letölt - örül.
Örülünk Vincent!Építsétek meg a 75 wattos jlh-t nem fogtok csalódni benne.
Csepregi Horváth Kázmér - Elektronikai Méréstechnika van digitálisan vagy scanneljem?
Ugyan ez lenne a kérdés ezekre is: Rawlinson - A kreatív gondolkodás és ötletbörze Shannon - Warren - A kommunikáció matematikai elmélete Weinberg - A számítógép programozás pszichológiája Zeldovics - Ismerkedés a felsőbb matematikával és fizikai alkalmazásaival
Szia! Ne szkenneld mert van digitálisan....
Sziasztok.
Valakinek esetleg pdf-ben meglenne Sipos Gyula-Hi-fi erősítők építése?
Szia!
Úgy emlékszem meg van, ha igen akkor estére átküldöm.
Szia!
Elment, de sajnos Djvu-ban volt meg, nem pdf-ben.
Szia! Nekem megvan pdf-ben. Privátban írj egy mail címet...
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Hogy tudom elérni a felsorolt utolsó 4 könyvet digitálisan? Köszönöm! "Rawlinson - A kreatív gondolkodás és ötletbörze Shannon - Warren - A kommunikáció matematikai elmélete Weinberg - A számítógép programozás pszichológiája Zeldovics - Ismerkedés a felsőbb matematikával és fizikai alkalmazásaival"
Sziasztok.
Radnai Rudolf - Oszcilloszkópos mérések, valakinek akár könyv, pdf formában? Köszönöm előre is.
Sziasztok!
Keresem az alábbi könyveket bármilyen formátumban: Dobos Dezső: Elektronikus elektrokémiai mérőkészülékek Magyari Béla: Elektronikus mérőkészülékek a híradástechnikában Köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |