Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » SMD, mi a típusa?
Témaindító: Thomas10100, idő: Máj 26, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
A képen látható IC-nek keresném a kiváltó típusát, vagy az adatlapját. Fél óra alatt sem találtam semmit róla a Google keresővel. Ez egy LED meghajtóban lévő áramgenerátorban van. (Ube=230VAC, Iki=900mA)
Szép napot mindenkinek!
Keresem az S1F3Y smd tranyó helyettesítőjét, ha tud valaki azt megköszönném! Satlink ws-6912 műszerbe való, sajna elszállt parabola fej rövidzár miatt.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a Tisztelt Hozzáértőktől! Mellékletben az azonosításra váró SMD alkatrészek láthatóak, ezeknek keresném a típusát. Továbbá, SMD tranzisztorok amin az alábbi feliratok vannak: [3F t 39] , [6C p 36] , [A6 ...?..] Nagyon szépen köszönöm annak aki segítő szándékkal, veszi a fáradtságot, hogy kisegítsen a válasszal. Szép délutánt !
Szia! Ez egyértelműen az 531T típusú IC-nek egy variánsa. Meg kéne fogalmazni angolul egy párt sort erre az e-mailre és érdeklődni, hogy segítsenek beazonosítani ez melyik IC pontosan az 531T variánsokból. Segítenek a beazonosításban a kínai gyártó: Jotrin Electronics Limited aminek a címe: sales@jotrin.com
Mellékeld a képet! eBay-on még meg is küldik neked linkkel, és berendeled fillérekért ha még van raktáron Kínában. Üdv!
Köszönöm szépen! Igazából az zavart meg, hogy az a 2-es a képen olyan mint egy Z betű, ezért gondoltam inkább megkérdezem mert hátha... Az A6 biztosan 3 lábú tranzisztor csak az A6 felirat látszik a többi részlete lekopott sajnos.
Azt tudod, hogy diódát is gyártanak háromlábú tokban?
Igen, vagy egy, de lehet kettő is a tokban.
Sziasztok! Van valakinek rajza róla, mert nem találok sehol. A haverom hozott egyet, egyszer már megcsináltam, de most teljesen beázott. A 2 led világít, de a rákötött aksit nem érzékeli, s nem indul.
Szia! 20 ilyen landolt a kukában, mindnek Ic baja van, inkább vettem darabonként 4€-ért új tápot, minthogy tákolgassam. sajnos a legsilányabb alkatrészek kerülnek bele a kínai gyártmányokba, 1 nagyságrenddel jobb amit külön árulnak, amire meg ráírják valamely neves cég logóját, az sikerült a legjobban....
Szia!
Ha jól emlékszem a felső panelen két "irányba" megy az akku mért feszültsége. Az egyiket leosztva megy a PIC egyik lábára a másik pedig egy optóra. Ezt a kört nézd át mert valószínű, hogy nem látja, hogy van rajta akku és azért nem megy.
Köszi! Előveszem akkor megint, az alja állt vízben, ott kezdtem keresgélni a felmenő vezetékek is teljesen kirohadtak, de azoknak megtaláltam a feliratozását a panelon.
Segítséget szeretnék kérni az alábbi alkatrész azonosításában.
A0BA 3 lábú sot23 szerű előre is köszönöm Zoli
Szia!
Szerintem ez egy feszültség detektor áramkör:XC6114
Sziasztok!
Kicsit gondban vagyok három(a képen csak kettő) SMD félvezető beazonosításával. Van egy WZC 31-es diódám. Van egy WZC 35-es diódám. Van egy WYB 32-es tranzisztorom. A két dióda között csak a számozásban van eltérés. Mindenki SOT23-as kabátban van. A tud valaki valamilyen információval szolgálni, vagy adatlap elérést linkelni, azt megköszönöm.
Sziasztok! Egy invertert javítanák. Milyen értékű dioda lehet az 1-s képen? A 2-s képen a DO8 helyre való. 10ohm-s ellenállásal párhuzamosan van és innen az (IGBT) G-t lábra csatlakozik. A G-t és az E-r láb között RO8 helyen 5,1kohm ellenállás van. A 3-s képen milyen értékű dioda lehet? Vannak az 1-s képen lévő diodáim is csak a típusát nem tudom megállapítani.
És abból az egy szál fekete csíkból kellene megmondani? Ha tippelni is lehet: 4148.
ÖÖÖ igen csak elég tág a tipus választék
Szia, A G -re 15-18V körüli Zenert szoktunk akasztani, hogy az esetleges impulzusokat/tüskéket megfogja. Van Inverter-es Hegesztő Inv... jav.. topic is, a többi kérdésed ott tedd fel, szívesen segítünk.
Rendben és köszi az infot.
Segítséget szeretnék kérni SMD alkatrész azonosításában.
Egy NAS alaplapján elégett ez az alkatrész és ugyan a jelölés olvasható rajta de nem tudom beazonosítani a pontos típusát. SOT23-6 tokozású AGMF jelöléssel. Ami biztos, hogy tápköri elem mert "rángatja" a külső tápegység 12V-ját. A kapcsolásból ítélve valami kapcsoló üzemű DC/DC konverter lesz. Kérem aki rendelkezik infóval segítsen. Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Kérlek titeket, segítsetek az alábbi képen látható alkatrész beazonosításában. Fáradozásotokat előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2017
Szerintem az egy LED csak csunyán lett beforrasztva.
Kicsit távolabbról fotózd, mert nem bír fókuszálni a gép! Vagy nagyítón keresztül. PCB-vel szemben. Hogy az összeköttetések látszódjanak! Na meg a környezet hogy mihez kapcsolódik.
Amúgy egy tipp: túlfeszvédő (varisztor). Ha ellenállást mérnél rajtuk, az is segíthetne. Akár kivéve is. A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2017
Hello! Elfelejtetted leírni, hogy ez pontosan milyen készülék része (típusszám)...
Szia,
Ez egy 24 portos linksys switch. Mellékelek róla jobb minőségű képet. Köszi, farkincza A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2017
Hello! Ha a másik oldala zöld színű lenne... Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |