Fórum témák
» Több friss téma |
Valahogy én is így gondoltam, de hogy lesz rajta monitor?
pl egy minipc segítségével. Ha szeretnél egy szakértőt megkérdezni akkor az egyik árusító helyen van egy srác aki eléggé mélyrehatóan tud ebben segíteni.
Minipc-vel így szerintem nem lesz realtime.
A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2016
Sajnos tapasztalatom nincs róla, de léteznek olyan transzmitterek amik papíron tudják amit szeretnél. Pl. Bővebben: Link Bővebben: Link Sima adatátvitelnél normális antennákkal, ha a vizuális rálátás megvan a két antenna közt, tudják a megadott távolságokat. Több párossal, jelismétlőket is lehet csinálni, pl. félúton stb.
Más lehetőség egyenlőre nincs. A forgalmazó nem válaszol a kérdésemre...
Próbáltam kideríteni, hogy ki gyárthatta ezt az Euro Videós DVR-t. De semmi infót nem találok a neten. Csak egy forgalmazó céget találok. A használati utasításban megadott web cím is magyar oldalra mutat... Bővebben: Link Az alaplapon DM6030 olvasható. (05-DM6030-3010G) A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2016
Szia!
Nem értem mi a probléma ezzel... Nem kell fix IP, csak állíts be dyndns-t (pl. https://myq-see.com/) és neten keresztül menni fog a rögzítés. A két kamerának adj külön-külön elvetemült portokat, amiket a routeren keresztül kell engedni (portforward), hogy kívülről el lehessen őket érni. Kb. így kell beállítanod: kamera1 - fix belső ip címen alapértelmezett port kamera2 - fix másik belső ip címen ugyan az a portszám Router port mondjuk 456123 átengedve a kamera1 belső ip-jére a saját portjára. A router 456124-es portja pedig a másik kamerára. Amikor pedig beállítod a rögzítőn, akkor a dinamikus dns-ben megkapott nevet használod a beállított elvetemült portokkal és menni fog. Nekem legalábbis gond nélkül sikerült így beállítanom egyik ismerősömnél az IP kamerákat - ott helyi rögzítő van, és azt engedtem ki a netre, nem a kamerákat magukat. Az ő rögzítőjét pedig idehaza fel tudtam venni a CMS programban, illetve az én nálam lévő rögzítőre is be tudtam állítani különösebb nehézség nélkül. Természetesen így a CMS programban úgy rakosgatom a kamerákat, ahogy tetszik, azaz láthatom egyszerre az én rögzítőm dolgait és az övét is, pont úgy, ahogy te szeretnéd. Arra készülj fel lelkileg, hogy egy kis sávszélesség kell azért az ilyen adáshoz, és előfordulhat leszakadás is, de maga a beállítás nem vészes történet. Annyi adalékot még mondok hozzá, hogy az én rögzítőm AVR (analóg rögzítő), vagyis az enyémre kompozit jel megy és úgy megy ki a hálózatra, a másik pedig NVR, azaz IP kamerák vannak rákötve. Vagyis mehet vegyesen is a dolog, amíg a rögzítőt hálózatra tudod kötni. És persze mindkét rögzítőre van kötve 1-1 monitor, meg egér is A te esetedre legegyszerűbb az lenne, ha mindenhol IP kamerák lennének, két rögzítővel és a műhely rögzítőjét portforwardolnád a nagyvilág felé, majd vennéd fel a rögzítendők listájára a másik rögzítőn. A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2016
A Riarex Kft.-t próbáltad már?
Igen pont nekik írtam. Egyenlőre nincs válasz. Annyit sikerült kiderítenem, hogy HI Sharp gyármány. (HS-DM6030) Így már közelebb jutottam a megoldáshoz. De nem találtam a neten semmit. Újabb típusokhoz már van SuperPassword generátorom. De ez még nem olyan.
Hali. Nem tudom beállítani a DDNS servert a Hikvision DS7108 felvevőmön. Tudnátok segíteni?
Nem nagyon vágoma témát, anynit tudok hogy, egy ismerősömnek fix külső IPje van. Így ha beírja a külső IP-t , és utána a portot, (amit nyitott a routerében, mondjuk a felvevőnek), akkor az be is jön. Ha viszont nincs külső IP, DynDNS használnak. Hik-online.com oldalon létrehoztam egy eszközt, de mégse csatlakozik rá. Egy gyors kérdés,a mi talán mindenre választ ad, hogy miért nem megy. Ilyenkor is kell portot nyitni? Mert nem tudok belépni az első routerbe, ami csatlakozik az internethez, igy nincs is nyitva port. Az első routerhez van csatlakozva egy másik router, én abba nyitottam a portot. Annak úgy semmi értelme, és ezért nem megy, mi?
Pont ahogy írod. A lakásod külső ajtaját bezártad, de a szobaajtót nyitva hagytad, most pedig nem tudsz bemenni. Mi lehet tehát a megoldás? Portforward az internetre néző routeren. Célravezetően valami más portot megadva külsőnek, mint amit belülre küldesz...
Ha nem tudok az első routerbe belépni, akkor ez ennyi?..
Először is abban kell biztosnak lenni, hogy publikus IP-t kap-e a routered a szolgáltatódtól. Nem lehet NAT-olt.
2 router milyen megfontolásból van felfűzve? Ez esetben az első routerben egy más célra nem használt portot kell engedélyezni a második router wan portján szereplő IP-re. Itt ismét forward a rögzítő IP címére az előzőleg megadott portot. A net felőli port legyen végig forwardolva a routereken és ez legyen a rögzítőben is megadva. Ezután engedelyezni kell a rögzítőben a Hik DDNS szolgáltatást. Majd ha ez megvan akkor a Hik honlapján a rögzítő Serial megadásával lehet regelni. Ha minden klappol akkor elérhető kívülről is. Belső hálózatról nem minden routernél érhető el a HikDDNS kapcsolattal a rögzítő. Némelyik router (pl: t-home es Tenda) nem képes megemészteni azt a dolgot, hogy a kliens eszközökről kimegy a kérés a netre, majd a DDNS szolgáltató visszapattintja a kiindulási IP-re. Okosabb router ezt megoldja házon belül... A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2016
Ha nem tudsz belépni, akkor igen, sajnos ennyi.
Én amikor lecserélték a vackukat egy routerre, akkor megkértem a szerelő gyereket, hogy ne akarjon velem kifütyülni és továbbra is csak modemként akarom az eszközüket használni. Na ezután nem is futok bele olyan problémába, hogy nem megy a forward
Sok infót nem osztottál meg a problémádról és a kiépítés is eleg zavaros. Így nehéz segíteni...
Nekem elég annyi infó, hogy azért nem megy, mert nincs nyitva a 80as port.
Sziasztok, van egy samsung sdc 415 ös kamerám, hogyan tudnám bekötni számítógépre? Na meg tudom használni webkameraként? Elnézést kérek ha rossz helyre írok, de nem tudtam hova írjam ki a kérdést.
Szia.
Ez egy analó kimenettel rendelkező kamera. Számítógépre digitalizáló (capture) kártyával tudod kötni. Ezeknek a kártyáknak van kompozit videó bemenete (Az USB-s változatoknak pedi általában csak az van). Drivert felrakod és már látod is. Ezután már akár a Skype is látja
Bővebben: Link Ez egy olcsó és egyszerű eszköz PC-re, ha analóg kamerát szeretnél használni
kamera beállítás video
Sziasztok! Légyszíves segítsetek, mert nem tudok wifi kapcsolatot létrehozni. Vettem egy (P2P IPCamera) kamerát. Minden működik rajta, de sehogy nem tudom elérni, hogy a wifije menjen. Nekem arra van szükségem, hogy LAN nélkül is menjen,a készülék beépített saját antennájáról. Aki már látott ilyet, vagy már sikerült beállítania akkor kérem szépen segítsen egy kicsit. Az alábbi képen látni, hogy be állítottam mindent a wifinél majd apply. Elindítom a WIFI CHECK menüt, de kapok egy hiba jelzést : Setting failure. Mit csinálok rosszull? A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2016
Nem teljesen vágom de nem kéne az SSID-hez a lehetséges wifi-t beállítani mert ugye most yWLA van ami nem jó.
Szia!
Ezt nem értem. Légyszí segíts, hogy akkor mit kell oda írni az SSiD-hez? A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2016
Megvan a megoldás!
A képen fent látni, hogy van 2db WIFI hálózat. Csak ki kell jelölni valamelyiket, és a megjelenő táblázatba be kell írni a jelszót és már kész is.
Erre akartalak rávezetni csak nem írtam le teljesen tisztán.
Köszönöm az irány mutatást!
Most már megy minden telefonomon a kamera képe.
Sziasztok! Egy barátom kérdezné, érdemes-e ilyesmit venni ennyiért?
http://www.gruppi.hu/index.php?c=cart&rnd=5582
Hát ha valamit 122000-ről 25000-re akcióznak, az már gyanús. Nem látom a tipusát,sem. Meg "a teljes sötétségben is kítűnő képet ad" leírás az egy kicsit optimista hozzá állás. Főleg analóg kameránál.
A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2016
Nyilván Nekem is ezek az aggályaim, csak én még érteni sem értek hozzá, nem ismerek sok típust, hátha valaki belefutott már ilyesmibe, mik a tapasztalatok?
Szia!
Nem. |
Bejelentkezés
Hirdetés |