Fórum témák
» Több friss téma |
Nem találtam ott sem
Igen, én is találtam hasonlót, de annak is kevesebb lába van (ami nem feltétlenül volna baj, ha csak -1 árnyékoló láb) de rossz helyen van a pozicionáló is (a két kis műanyag láb). Szóval ha találtál hasonlót linkeld be kérlek.
Régiből gondolom ki lehetne forrasztani, ha rendelkezésre állna...
Ilyet találtam, csak ki kell forrasztani:
A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2017
Sziasztok. Hol tudnék ablakos eprom-ot (27C512) íratni/égetni Budapesten..?
A bele való program megvan. Régi Z80-as rendszerbe kell. Nem akarok eprom írót venni mert a legolcsóbb is 10eFt felett van ebay-en.. és soha többé nem használnám.
A nyaralóban van EPROM égetőm, de csak a jövő hét végén megyek oda. Ha addig nem oldódik meg, juttasd el a tartalmát.
Idézet: „nyaralóban van EPROM égetőm” Ez az igazi megszállottság.
Kéken villogó, macskafüles macskafüles nem netről rendelve van már az országban?
Ha a neten 20 ezer, ki veszi meg itthon 60-80-ért?
Sziasztok!
Tudnátok mondani olyan analóg kimenetű HALL szenzor típust, ami legalább 2T-ig tud mérni ill. beszerzési forrást? Egyelőre csak őket találtam.
Német olcsó és jó elektronikai alkatrész webáruházat tud ajánlani valaki?
Sziasztok!
Tudtok-e olyan HDD-tartódobozkáról, mint a csatolt képen? Égen-földön keresek 4-5 darabot belőle, de sehol nem tartanak már ilyet, pedig nekem néha kényelmes lenne ez szállításhoz. (Lehetőleg nem horrorisztikus, 15 ezres áron szeretném beszerezni.)
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy 20x4-es OLED kijelzőt hol tudnék venni?
Nehéz dió. Az OLED kijelzők általában grafikusak...
Ha nagyon kell, és tudsz várni, 2-3 darab akad a nyaralóban. De csak tavasszal lesz hozzáférhető.
Nezd, eppen kaphato a HEstore-ban.
Optoelektronika, OLED kijelzok
Hűha, tényleg kapható itt is. Mentségemre szóljon, hogy tavaly kerestem.
Sziasztok!
Tefal vasaló állomásban tönkrement ez az alkatrész. Esetleg tud valaki olyan forrást, ahonnan hamar és lehetőleg nem 5000Ft-ért beszerezhető? Esetleg valamit amivel helyettesíthetném? THERMASTER tF308°C
Sziasztok! MEV-Gyártmányú BD250-et lehet kapni valahol? (Nem nem jó más fajta )
Kapni azt nem , esetleg ha van a fiok mélyén valakinél elrejtve.
Egy magyar készüléket javítok amibe még soha nem lett belenyúlva tehát az lenne az igazi Nekem is van itthon más fajta 250-es.
Értem. Akkor akkutöltőt csinálok belőle.
(Texas gyártmányú, Made in Italy. 1988. 06.hét)
Hello! Nekem van otthon ha gondolod postázhatok. Hány darab kéne?
Hestoreon van de az 0.7 az megfelel?
Vagy itt Árgépen lelhetsz :rézhuzal A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2017
Köszi! írok privit.
gulasoft azt írta szigeteletlen a lakk is szigetel
U bocsánat szigeteleltlen kell. És okés! Holnap végzek meloba azt megnézem mert ma kezdtem a 24-et
|
Bejelentkezés
Hirdetés |