Fórum témák
» Több friss téma |
Szia ! 7-8 együtt van, küld el e-mail címedet
Sziasztok! a következő könyveket keresném megvételre: V. J. Roginszkij: Árnyékolás és zavarszűrés, A. M. Zalesszkij: A villamos ív, Mészáros Sándor, Garai László: Különleges Elektroncsövek. Ha valakinek meglenne valamelyik kérem szóljon (Csak könyv formátum érdekel).
(Ha rossz topikba írtam bocsánat a moderátoroktól ).
Holnap megyek a könyvtárba, ezek a könyvek várhatóak digitálisan a következő pakkban:
Van amelyik már be van digitalizálva? Nyomtatott áramköri lapok amatöröknek.«Szalay Miklós»Bp.1984.Müszaki K. Ipari robotok.«Helm László»Bp. 1983. Müszaki K. Elektronikus szerkezetek konstrukciója és gyártása. Kézik.«Harper, Charles A.»Bp. 1972. Müszaki K. Kibernetika.«Jursa. Oskar»Bp. 1978. Müszaki K. A villamos iv.«Zalesszkij, A. M.»Bp. 1968. Müszaki K. Regisztráló és adatrögzitö készülékek.«Bozsó István;Halmos Imre»Bp. 1969. Müszaki K. Müszaki mendemondák.«Endrei Walter»Bp. 1985. Müszaki K.
Sziasztok.
Lemezjátszók javításával kapcsolatos könyve nincs valakinek , ha létezik ilyen egyáltalán?
Olyan van, hogy: Degrell László - Lemezjátszók és hanglemezek
Ha a működéssel tisztában vagy, nem gond a javítás, külön ezzel nem foglalkozott könyv. A motort tudod hogy működi (még a "direct drive-ról is van leírás), a hangszedő után pedig equalizer és erősítő következik (vagy benne, vagy külön).
Köszi az infót, utánanéztem az általad ajánlott könyvnek, de már sehol nem árulják, vagy én nem találom. Pdf-ben nincs meg véletlenül neked?
Szia!
Nekem meg van, de DJVU-ban. Ha jó, akkor elküldöm.
Üdv.!
Nem volna valakinek Hangkártya programozása ... című könyv második kiadása pdf-ben? Köszi! Idézet: „Nyomtatott áramköri lapok amatöröknek.«Szalay Miklós»Bp.1984.Müszaki K. Ipari robotok.«Helm László»Bp. 1983. Müszaki K. Elektronikus szerkezetek konstrukciója és gyártása. Kézik.«Harper, Charles A.»Bp. 1972. Müszaki K. A villamos iv.«Zalesszkij, A. M.»Bp. 1968. Müszaki K. Regisztráló és adatrögzitö készülékek.«Bozsó István;Halmos Imre»Bp. 1969. Müszaki K. Müszaki mendemondák.«Endrei Walter»Bp. 1985. Müszaki K.” Felkerültek IDE! A Kibernetika kimaradt a pakkból, majd következőleg elhozom.
Üdv.
Ezt a könyvet keresem: Csepregi-Horváth Kázmér Oszcilloszkóp méréstechnika. Valakinek meg van, lehet könyv formában is.
Najmányitól-tól a Theremianad nincs meg valakinek?
Sziasztok.
Tudna valaki segíteni, ez a cikk melyik újságból származhat?
Szia.
Igen, csak nem találom pontosan melyik az a szám.
Szia!
Az 1989. 8. számban a 392-393. oldalon. Üdv,
Az ábrán a '84/6 lapszámot említi, tehát valamivel utána lehet. Általában nem szokott még éves ugrás sem lenni 1-1 azonos témájú cikk közt.
Van itt egy pár link meg kép. Bővebben: Link.
Dr. Jakab Zoltán: Kompresszoros hűtés I-II. eről a könyvről szeretném meg tudni,hogy kapható-e még?
De esetleg ha van valakinek használtan az is érdekelne. Előre is köszönöm a segítséget.
Hóbagolyban. Bővebben: Link
Sziasztok.
Az Ezermester 1998.júliusi száma nincs meg véletlenül valakinek? Köszönöm előre is.
Hát nem véletlenül, de meg van. De csak djvu formátumban. Ha kell, akkor elküldöm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |