Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   61 / 3610
(#) Vales válasza Balázs hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Hali!
Nem tudom, hogy aktuális-e még ez a probléma, de ha a videó a YouTube-on van, akkor van egy YoutTube to MP3 konvertáló progi, ami lementi URL-ből a hangot.

YouTube 2 MP3

Én ezt használom, és bevált!
(#) valve válasza szabi83 hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Most vettünk 2db HP Compaq 6710b -t! Idáig még nemvolt gond velük, s elég jól mennek,..
(#) googa válasza szabi83 hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Nekem AcerAspire van, nagyon imádom. A kezdeti XP telepítési nehézségeket sikeresen lekűzdöttem (meg még egy pár embernek is segítettem ez ügyben: Itt), ugyanis az aspire kiadához a Vista-t ajánlották, ezért nem is készült XP driver, mára már természetesen van...
Dizájnos, megbízható, strapabíró, akku is jó, ár-érték arány is megfelelő...

ÜDV!
(#) Kovidivi válasza szabi83 hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Szia!
Nekem csak a Fujitsu Siemens Amilo notiról van véleményem. olcsó húsnak, híg a leve. olyat hallottam, hogy magyarországra behoznak mondjuk 5000db notit, ami gyártási hibás, ebből összeraknak 1000db működőt, és azt adják a boltokban. Egy laptopszervízben mondták, hogy ezeket állandóan visszahozzák, mert mindig van valami baja. Nem tudom, hogy mennyire szabad melegednie egy amilo-nak, de néhány szériánál a touch-pad mellett balra eléggé felmelegszik a műanyag, ami elég zavaró mondjuk gépelés közben, ezt hozta fel a szervízes negatív példaként. Ezt le is ellenőriztük, és igaza lett. Azt is mondta még, hogy ha nagyon-nagy szerencséd van, akkor olyan notit kapsz, ami stabil, és nem kell havonta visszavinni.
Ezek csak hallomások, nem volt még amilo notim, így nem tudom, hogy mennyire igazak.
(#) szabi83 válasza Kovidivi hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Idézet:
„Fujitsu Siemens Amilo notiról van véleményem”

egyel volt szerencsém, kicsit lassú peddig új gép volt... ennnyit erről, inkább hp még mindig
(#) szasza10 hozzászólása Ápr 2, 2008 /

Zircet szórja a jégeső...Ezt nem tudom elviselni olyan hangja van(tetőtérben lakunk)!
(#) Tom025 válasza szabi83 hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Nekem Philips X54 notim van, teljesítményben, stabilitásban nagyon jó, viszont a festése nagyon szar, a touchpadon már teljesen lekopott, és a bal gombon is. Amíg nem volt hozzá hűtőlap alá, a párnán működést nem díjazta hosszú ideig..
Egyik barátomnak egy vadiúj Amilo Pro-ja van, 3 napos gariba vitte vissza, mert a billentyűzet megadta magát, bizonyos billentyűk nem működtek.. Azóta úgy tűnik, nincs baja vele. Viszont 4 órát bír akkuval, míg az enyém csak másfelet, és fénykorában sem tudott többet kettőnél.
(#) vicsys válasza szabi83 hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Na akkor Amilo...
3db-ot javítottam 2 év alatt. Az egyikben 2x(!) cseréltem vinyót és tényleg tűzforró. A másikban csak 1x cseréltem HDD-t és azóta megy rendesen (kopp-kopp) A harmadiknak az akksija adta meg magát 1 év után. Mikor felhívtam a szervízt, hogy kéne egy akku pack és mennyibe kerül-majdnem leestem a székről! Azt mondta a pasi, hogy 75000.-! Nem tévedés, tényleg hetvenötezret mondot!! :bummafejbe:
A másik 2db HP noti, amiket cipelek magammal, gond nélkül futnak, soha nem volt semmi bajuk!
(#) szabi83 válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Idézet:
„A másik 2db HP noti, amiket cipelek magammal, gond nélkül futnak, soha nem volt semmi bajuk!”

hát igen, nem véletlenül néztem ki HP-t
(#) googa hozzászólása Ápr 2, 2008 /

Nem akarom, hogy megharagúdjatok kedves Moderátorok, de muszáj újra kérnem:

Segítsetek gazdit keresni egy 1 éves tündéri Eurázsiai lánykutyusnak. Székesfehérvárról ingyen elvihető!!!

Köszi!

Kép
(#) levii válasza googa hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Lehet hogy az apróhirdetéseknél több sikered lenne

Üdv!
(#) googa válasza levii hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Nincs ilyen kategória, balhét meg nem akarok... Kérdezzetek meg egy pár ismerőst! Köszi!
(#) szabi83 válasza googa hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Nekem a mérete problémás csak :no: , ha 10-ede lenne akkor jó, de így
(#) googa válasza szabi83 hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Egy elefántnál picit kisebb, de csak azért, mert még kölyök

A Belga meg megint jól látja a a magyar mentalitást.
(#) googa válasza googa hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Ezt meg a szombat esti bulizóknak küldöm
(#) jdani válasza googa hozzászólására (») Ápr 3, 2008 /

csövi ez a klipp. A zenét már régebben halottam, de nem is tudtam, hogy a belga énekli
(#) sprofan válasza szabi83 hozzászólására (») Ápr 3, 2008 /

Hali!
Nekem Acer Aspire 3694-em van, 1 hónapja volt 1 éves és nagyon meg vagyok vele légedve, gyakran használom akuról, de még mindíg viszi simán a 2.5 órát.
Amikor megkaptam kicsit meglepett hogy gyárilag rá van nyomva egy Vista "izé" ami első bekapcsoláskor telepíti fel magát. A touch pad melett ez is melegszik egy nagyon picit a vinyó miatt, de ez nem vészes.
Szóval csak jót mondhatok róla (1024MB [2*512] DDR2, 120GB, DVD SuperMulti, 6cell battery, stb..)
HP gépekről nemsokat halottam....
(#) zenetom válasza sprofan hozzászólására (») Ápr 4, 2008 /

kíváncsi vagyok, ennek az oldalnak mekkora a tárhelye
(#) googa válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 4, 2008 /

Biztos egy PIC-re épül az egész
(#) zenetom válasza googa hozzászólására (») Ápr 5, 2008 /

megnézném azt a PIC-et
(#) googa hozzászólása Ápr 5, 2008 /

Sziasztok!

Szeretnék a PNA-mra mobilnetet. Az ügyfélszolgálatos néni azt mondta, hogy akkor vagy telefonálok, vagy internetezek...de egyszerre nem megy.
Szerintetek ha mobilnetezés közben hívásom jön, akkor semmi jelzést nem kapok??? Valakinek tapasztalat, vagy konkrétan tudja. Esetleg megszakad a net, vagy ilyesmi?!?
(#) googa válasza googa hozzászólására (») Ápr 5, 2008 /

MA egyik pákás sem pihen
(#) zsezsa válasza googa hozzászólására (») Ápr 5, 2008 /

Én mindig pihenek de nem tudok neked segíteni :vigyor2:
(#) googa válasza googa hozzászólására (») Ápr 6, 2008 /

Végülis a telefonos ügyfélszolgálat megmondta, hogy a GSM hívások előnyt élveznek a Web'n Walk-al szemben, ezért mindenképpen beérkezik a hívás netezés közben is...
(#) skoda555 válasza googa hozzászólására (») Ápr 6, 2008 /

Ja, olyasmi. Egyik srácnak volt mobilnete, nagyban multiztunk többen is. Kapott egy hívást, addig laggolt a játék mindenkinél, amíg beszélgetett.
(#) skoda555 hozzászólása Ápr 6, 2008 /

PDF-be szeretnék képet tenni nyomtatás végett és nem értek hozzá. Valaki tud segíteni? A programban csak online ajánl fel vmit.
(#) Norberto válasza skoda555 hozzászólására (») Ápr 6, 2008 /

PDF szerkesztéséhez nem elegendő az Adobe Reader, oda a teljes verziós Adobe Acrobat kell. A legfrissebb verzió azt hiszem, a 8-as számú.

Amúgy miért nem jó pl. a Microsoft Word ehhez a feladathoz? Ott is lehet képet illeszteni a dokumentumokba.
(#) kobold válasza skoda555 hozzászólására (») Ápr 6, 2008 /

Keress rá a neten a FreePDFXP progira, töltsd le, a hozzávaló GhostScript segédprogrammal együtt. Teljesen freeware, és nagyon jó minőségű pdf-eket lehet vele kreálni gyakorlatilag bármilyen formátumból.
(#) gtk hozzászólása Ápr 6, 2008 /

Sziasztok !

170 oldalas PDF dokumentumot kellene kinyomtatnom.
Acrobat Reader 6.0 -t hasznalok. Nyomtato LaserJet 1005.
Az a problemam hogy sehol nem tudom beallitani, hogy szamozza le az oldalakat.
Van erre valami egyszeru megoldas ?

(#) levii hozzászólása Ápr 6, 2008 /

Ez a dexter 18 nem semmi kb.: másfél órát volt a fórum tagja. .
Következő: »»   61 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem