Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Én még nem hallottam ezt a nevet, de én a myq-see.net ddns-t szoktam beállítani.
Ugyan mással de a noip.com-ot. Havonta kell újra hosszabbítani
II. Gondolatainkat szedjük össze és egy jól megfogalmazott és nyelvtanilag is helyes hozzászólásban írjuk meg azokat.
Amennyiben ez a feltétel teljesül a hozzászólásod is meg fog jelenni.
Hátha másnak is segítségére lehet:
A dvrdydns.com oldalon regisztráltam, majd beállítottam a rögzítőben is. Jól működik (én megértettem mann00 írását). Köszönöm a segítséget! A szabályokat be kell tartani, ezen a fórumon pedig különösen kell rá figyelni. De ez így van jól.
Szia!
Sajnos a myq-see-t nem tartalmazza a rögzítő listája. Anno A-Max eszközökön használtam, ott működött is.
Bár nem nagyon értem mi volt a gond az írásommal, örülök neki hogy sikerült értelmezni annak pedig még jobban, hogy sikerült is a regisztráció és a beállítás!
Sziasztok! Van egy Genesis Pro Gpro-6404SDF DVR amit netről megtörtek. Ki lett téve dmz-be, pár óra után már nem is bootol
Hogy lehetne feléleszteni? Sajnos neten semmit se találok hozzá
Provision rögzítőt hogyan tudom frissíteni ? Találtam néhány file-t,de hogyan teszem fel a gépre ?
Provision firmaware
Mondjuk egy kéznél lévő pendrive...
Van, de hogyan ?
Oda van írva a lapra: "Upload to a USB flash drive, place in USB slot, select "upgrade" and wait until the upgrade is complete (up to 30 minutes) then follow the startup wizard to configure your system. Do not unplug the DVR until the upgrade is complete and only after proper shutdown".
Ok... de gyökérbe másoljam ?
A pendrájv gyökérkönyvtárába.
Akkor szabaddá kell tennem egy pendrive-ot. Köszönöm a segítséget.
De ahogy látom ott inkább windows drájverek vannak, nem firmware.
A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2017
Az mi ?
A számítógépes megjelenítéshez való dolgok. Egyébként valamilyen windows fut ezen a kamerás rögzítőn?
Szerintem linux. Akadozik a rögzítő, teljesen használhatatlan. Egy nap 15x újraindul. Most formázom a vinyókat.
Meg kellene nézni az alaplapon a kondik állapotát (púposság, elektroli folyás, esetleg kapacitás mérés).
Valamint a tápegységére is illik rámérni üresjáratban és terhelés alatt is. Mostanában eléggé alul vannak méretezve a gyári tápok is. Legutóbb egy hikvision nvr tápjára pillantottam rá, ami 12V és 1,5A. Kicsit kevésnek érzem a feladathoz...
Ennek lengő tápja van és már volt egyszer cserélve. Az alaplapon nem látni semmi hibát. Lekötöttem a 16 kamerát, hazahoztam itthon 1 kamerám van, most gyorsabbnak tűnik. A vinyót órák óta formázom egy pc-ben.
A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2017
Sziasztok!
A képen látható AvTech KPC-139ZEP/F36 kamerával kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy Tv rca bemenetére köthető? A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2017
Megvan a hiba ! Kész !
Szia!
Szabad tudni a hiba okának elhárítását?
Az egyik vinyó belassult. Már formázni sem tudtam, 2 óra alatt a negyedéig sem jutott, de a pc is bajlódott amint beletettem. Jó...! De mégsem. Kap egy másik 1T-ás vincsit.
A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2017
Sziasztok!
Hoztak hozzám egy GPRO 6304D rögzítőt, Bővebben: Link hogy áramszünetkor mindig elveszti az időt. Rögtön gondoltam hogy elemet kell benne cserélni, de ahogy szétszedtem,kiderült hogy nincs is benne. Valaki kivehette,nem tudom. Az érdekelne,hogy tudja-e valaki, hogy milyen gombelem kell bele? Azt tudom hogy CR20xx, de hogy 16-25-32 gőzöm sincs.
Itt lesz amit keresel :
Köszi, CR2032 lett a nyerő.
Szívesen !
Nem rossz, de akkor volna az igazi, ha rögzítené a kameraképet vagy lenne net kapcsolata. Parkoló autót kellene figyelnie az esetlegesen betétlapot nem hagyó sofőrök miatt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |