Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok!
Elvihetőek Szegedről a mellékelt képeken látható holmik. Egy kupac szerszám, nem túl szépek, de használhatóak. Azóta még kiegészült egy enyhén hiányos fúrószár készlettel. Egy faeszterga váz keményfa lépcsőlap alapon egy orosz kisgép alkatrésze. Egy tetszőleges fúrógépet lehetett ráfogatni, de az ellendarab sajna eltűnt valahol.. Egy gipszkartonból ragasztott doboz, az alján forgatható stand 3 csipesszel. Én modellek festéséhez használtam. Postázni most nem tudok, ne is kérjetek ilyet.
Faesztergát kérem, fa igazán nem kell hozzá, mert nekem meg megvan hozzá a gép
Ha egyben elviszed az esztergát, a tiéd A többit magánban beszéljük meg.
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2017
Egyben elviszem, emberi számítás szerint két hét múlva vasárnap (ha megfelel).
Remélem a sört szereted
Rendben. Augusztus elejéig elfér, tovább nem tudom őrizni. A sört meg persze, hogy szeretem
Helló mindenkinek !
szeretném felajánlani 4 db végtranyot. 2DB A1803 2DB C4688 Nem tudom hogy jók e A multiméterem nem jó el romlót
Szia,
Engem érdekelne. Kösz.
Bush ITV8402 internetes TV, van benne egy BASIC gép is.
Balatonfüred.
Üdv!
Ha aktuális, beneveznék rá.
Mire?
Engem érdekelne !
Egyelőre rihekopo42 viszi.PM ment.
Szia aktuális még ??? :O
A Bush TV-t Rihekopo lemondta.
Posta költség kb. 5,000.- Ft lenne, balatonfüredi személyes átvétel javalt.
Hello! Fel akarod ezeket ajánlani ingyen?...akkor jó helyen jársz! Minden más esetben pedig "eltévedtél"...
Te egy négy évvel ezelőtti hozzászóláshoz írtál ! Szerintem mára már tárgytalan.
Köszönöm, "eltévedtem"...csoda, hogy nem lett az kitörölve.
Nekem van.
A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2017
Az eltelt négy évben biztos ő is szerzett.
Azt néztem, hogy az a felhasználó már ki is léphetet a fórumból, mert nem elérhető.
Dupla regisztráció miatt kitiltásra került.
Szia Panasonichz nincsen véletlen? Meg egyáltalán meg vannak még?
Szia! Engem érdekelne. Ez a Maros D rádió lenne ugye?
A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2017
Milyet keressek és mennyit?
Nem komplett panel, hanem az abba beleforrasztott egységek, ha lehet az egységre nyomott szám szerint, mert nem igazán tudom a funkciójukat. pl BH7,TFN-16,TPM02..... Kereszt jellegű kérdések nem érnek.Csak modulom van hozzáértésem nincs. A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2017
Ingyen elvihetőek az alábbi cuccok a xx. kerületből, kizárólag személyesen:
Taurus márkájú, kivehető hangszórós sztereó rádiós magnó. A sztereó tolópotijai féloldalasan kopottak, a magnó nem működik, és egy szalagcsévélő orsó hiányzik belőle. A rádiója tökéletesen működik, a potik cseréjével valószínűleg egy jó rádió készíthető belőle. 4 oktávos, kis tudású Yamaha szintetizátor. A szintin nincs midi csatlakozó, viszont van rajta jack kimenet, valamint 2 db rca csatlakozó, ami valószínűleg bemenet. Tápról meghajtva működik, a teleptartó vezetékei leszakadtak a nyákról. Az alsó 4 fehér billentyűje kontakthibás, a legalsó c hang billentyűjének mozgató mechanikája eltörött. A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2017
Hello! Engem érdekelnek a cuccok. A rádió és a kis szinti is.
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2017
szia engem érdekelne a szinti !
Rendben, tiéd mindegyik, te voltál az első. A többit privtban beszéljük meg. Kérlek írj az email címemre, azt könnyebben olvasom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |