Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Készülékek kapcsolási rajzai
Témaindító: csikosgabi, idő: Máj 6, 2006
Témakörök:
Az a két kimenet a képernyőkijelzés (OSD) bekapuzásához ad szinkronjeleket, ezért nem kell őket sehová sem kötni, attól még működik. De a japán nyelvű adatlapnak van angol része is, ott olvashatsz erről.
Köszönöm.
Azóta kipróbáltam a kapott adatokkal, működik! Neked köszönhetően a kimenetekre is fény derült. Sajnos ebből az adatlapból sok mindent nem lehet angolul kibetűzni. Amit igen, azt megtettem. BA7145F
Sziasztok!
Van az alábbi kapcsolás (Kép) Hogyan lehet -32.1V, ott ahol -8,1V-nak kellene lennie? Piros színnel a mérési eredmények láthatóak.
Hello! Egyszerűen úgy, ha nincs terhelve.
Valószínűleg azért , mert van egy bekapcsolási állapot , és van egy kikapcsolási , vagy készenléti állapot .
Üdv
CROWN CSL1400 as végfokhoz keresek kapcsolási rajzot. Ha esetleg valaki tudna segíteni.?
Üdv. Mindenkinek. Egy Grundig Music boy 150 tip. rádióhoz keresek rajzot... Ha vki tudna ebben segíteni Előre is köszi! tasak.
A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2017
Sziasztok
keresem az uher ur3600 rádioerősitő rajzát vagy legalább azt hogy milyen végfok ic volt benne előre is köszi üdv debrodi
Keresek Bioptron 2 lámpához kapcsolási rajzot. Főleg a táp rész érdekel.
Ehhez típushoz: Bioptron 2 Már ha létezik... Köszi előre is! A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2017
Saját fotót mutass inkább....de a tápegységről! Lehet, hogy nemcsak egyfélével készült....
Sziasztok.
Eriston 150-12/k tipusu ködkürt végfok kapcsolási rajzát keresem, a végfok nélküli rajzot már megtaláltam. Előre is köszönöm.
Sziasztok.
Samsung CW-21Z573N tv készülékhez keresek kapcsolási rajzot. Köszönöm.
HAP-10/3000 élhajlító vezérlésének részlete kellene. A 32-34 kötéspontok körül. Ez a külső hordozható (húzgálható) kézi vezérlők kimenete. A gép jobb oszlopán elöl van Ki-, Be- gomb és visszajelző lámpa. Valamikor erről mindent levagdostak. Nem tudom, honnan indulhatott, mert az elvágott csonkok mind feketék számozás nélkül, míg a szekrényből kimenő összes vezeték szürke és számozott. A mozgatható vezérlőkbe is szürkék érkeznek, de nincs számozás. Amit eddig sikerült kimérnem, ezekhez a számokhoz vezet, de az mindenképpen gyanúra ad okot, hogy a szekrényben közös sorkapocsba kötötték őket.
Íme a képek a tápról:
100W-os "Bioptron B2 PS100" táp...Bővebben: Link
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek BRIO 2000 MT nyomás/áramlásérzékelő elektronikájához kapcsolási rajza? úgy néz ki, hogy már a második panelen van valami hibája a leállás-időzítő áramkörnek. A relé kb. a időzítésnek megfelelően kattog, a szivattyú meg értelemszerűen folyamatosan jár. Köszönöm. Idézet: „ (#) Assy hozzászólása Válasz • Jún 1, 2017 / Üdv Mindenkinek! Hozzám keveredett egy Bioptron 2 -es lámpicsek, nem működő táppal. (elkók meg két furatgalván volt elgyógyulva) A táp indul, vezérlés/időzítő/világítás megy. De amint bemelegedett a táp (kb10 perc)és lejárt a beállított x perc az időzítőn hiába állítok be új értéket a start gomb megnyomása után olyan mintha csinálna egy reset-et. Izzó felvillan egy pillanatra majd se kép se hang, az időzitő is vissza áll alapra. Többszöri próbálkozásra néha el indul, de a tuti ha hagyom kihűlni akkor pöccre műxik a masina. Ha egyszer elindult akkor akár a 90 perces időzítés végéig is elmuzsikál. de ha lejár csak kihűlés után lehet újra bekapcsolni. Van valakinek ötlete mi lehet a hiba illetve merre induljak el?” A meglévő hibát nem tudom mi okozza. Ha kint a panel és meg van hűtve rendesen gond nélkül működik. Beszerelve meg lásd feljebb.. A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2017
Hello!
Hol van ez a beírásod ?...inkább a linkjét kellett volna beszúrnod. Akkor oda tudnám írni, hogy: a forrósodó hűtőbordák mellé rakott elektrolit kondenzátorok bizonyára előbb vagy utóbb kiszáradnak, tönkremennek. A fotódon a nagy fekete elkó (230V puffer kondija?) teteje "megemelkedettnek" tűnik. Legalább azt ki kéne cserélni újra, jó minőségűre...utána meg a többit. (Rajz ügyben ne nagyon reménykedj...esetleg, ha te vagy valaki lerajzolná/lerajzolta volna.) A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2017
Első körben az összes elkó ki lett cserélve.(így találtam meg lyukgalván hibákat is) AZ eredetiek fura zöld színűek voltak.
Az összes kondi ipari tápegységegbe való. A pontos típust fejből nem vágom de minimum 85°C-sak, Rubycon vagy Nichion gyártányúak. A nagy fekete 450v-os ki lett mérve, műszer szerint jó. Ki lett cserélve egy másikra de azzal is ugyan azt a hibát produkálja amit már írtam. Bemelegedés után "kirántja a tápot a készülék alól) az újra indítás. A panelen látható egyéb kókányolások gyáriak. Kivétel a zománcozott réz huzal, az a lyukgalván szakadás miatt kellett. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2017
Sziasztok! Proton AM-1 erősítő kapcsolási rajzát keresem. A Google nem volt a segítségemre. Vásároltam egy ilyen készüléket, és szeretném majd átnézni. Esetleg a be és kimeneti csatoló elkokat cserélném, ezért lenne nagy segítségemre a rajz. Köszönöm!
Sziasztok!
Egy Siemens RS 406 készülékhez keresek kapcsolási rajzot. Üdv. Gergő
Üdv mindenkinek!
Az Orion-EMG type 1534 C.R. oszcilloszkóp kapcsolási rajzát/gépkönyvét keresem. Gugli nem kedvel engem, de hátha valakinek megvan. Lhanzi oldala nem üzemel Mellékelem a jószág képét is. Köszönöm előre is! A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2017
Sajnos Lhanzi oldala nem is fog üzemelni. Amikor még működött az egyik hozzászólásban írták, hogy eltávozott közülünk. Nyugodjék békében.
Bár az archive.org valahogy nem akarja rendesen megjeleníteni, a google cache-ben még benne van: Bővebben: Link
Tudom, hogy János elhunyt, már vagy 4 éve. Attól még az oldal elérhető maradhatna.
Közben sikerült szert tennem a keresett Orion-EMG 1534 oszcilloszkóp leírásra. Megosztom, hátha másnak is jól jön.
A főoldal benne van, de kattints bármelyik linkre, azok így nem működnek.
Szervusztok !
Keresem az EMG 18145 ikertáp kapcsolási rajzát. Köszönöm. Üdv: mollybolly
Sziasztok! A GRUNDIG SCC 1300 VD autórádió kapcsolási rajzát keresem. Köszönöm!
Üdvözletem!
König AMP-2400 erősítő kapcsolási rajzát keresem. Egyik ismerősöm kértet meg, hogy nézek már rá, mert a szerelő nem tudta megjavítani. De cserébe sikerült jól össze barmolnia a belsejét, fólia szakaszok hiányoznak, össze vissza tranzisztorok nem azok amik a nyákon fel vannak szitázva. Előre is köszönöm a segítséget. |
Bejelentkezés
Hirdetés |