Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-tervező programok
Illegális dolgokat nem reklámozunk!
Bocsi ha valaki tudja az 500 w-os erösitö kapcsolási rajzát jolene ha valaki fell tené mert nem tudom leolvasni az adatokatrola
NYÁK-tervezőt én is keresnék PDA-ra (még ha csak játék szintűt is) de hanggenerátor, oszcilloszkóp és spektrumanalizátor (hangkártyás) program trial verziót PDA-ra találsz a virtins.com honlapján. Szintén van (máshol) egy Autocad kompatibilis tervező progi is hozzá.
Köszi Joci a gyors választ,ezekkel a progikkal-igaz másutt, de már találkoztam.Előbb vagy utóbb majd csak lesz v.melyik pcb progiból ilyen verzió is.
helló
Valaki nem tudjahogy lehet-e Express PCB-be új alkatrészeket importálni és hogy hogyan? Konkrétan egy 48 lábú TSSOP tok kellene. Ha valaki tud segiteni az jó lenne, mert sürgős lenne. Üdv: Ricsi.
sziasztok
most kezdenék el foglalkozni ilyen nyáktervezésekkel. tud valaki olyan progit amivel egyszerüen lehet tervezni és kinyomtatni az áramkört? elöre is kösz üdv
Sprint Layout, Eagle. Ezek a legnépszerűbbek. Viszonylag könnyen megtanulható a kezelésük, használatuk, de alapok nélkül (elektronikai alapismeretek) nehéz bármelyiket is kezelni.
Hát annyira azért nem nehéz, még én is tudom kezelni az Eagle-t egy kicsit, pedig nem sok elektronikai alapismeretem van. Sokat kell próbálkozni. Ennyi a titok.
Vagy olvasni... Ez a másik lehetőség.
kösz
amugy megvan hozzá az ismeretem, technikusi vizsga elég?
Talán... A tiszti diplomával nekem megy.
sziasztok! nem tudja valaki nekem meg mondani hogy a Tina full verzióját honan szedhetem le?
ide sajna kell meghívó. Valaki nem tudna küldeni egyet? Megköszönném!
zsuscsinyo@hotmail.com
Szia !
Ne itt, ott kérj meghívót, mert azt nagyon nem szeretik ha máshol kéregetnek. Üdv!
Szevasztok
Ha valaki ismeri a TARGET 3001-et az megírhatná, hogy egy hozzám hasonló pancsernek érdemes-e hobbi szinten ezzel a progival foglalkozni vagy maradjak a szerintem kicsit primitív (de működő) SprintLayout-nál. Tetszik a program, csak nem tudom érdemes-e nekiállni tanulni.
És ez mennyire bonyolult? Van-e magyar változata?
Nem bonyolult, és van rá magyarítás is. Keress rá, itt, a fórumban. (Még saját témája is van ennek a proginak.)
Egyébként a Target3001 nem rossz, csak kissé elavult.
Köszi, már próbálkozok, majd meglátjuk......
Találtam egy nagy érdekességet, ajánlom mindenki figyelmébe!
http://www.fritzing.org/ Nyílt forrású tervezőprogram egyébként...
Üdv!
Kaptam agy NYÁk tervezési feladatot, amire nem voltam felkészülve mert nem erről volt szó, szóval most lenne pár kérdésem. Tudtok ajánlani valami progit maivel először semetikus rajzot készitek majd magátol áttolja NYÁK tervbe, és ismeri a PIC-eket?Az Eagel-el próbálkoztam de nem jutok vel egyről a kettőre, TINÁN nevelkedtem csak az nem tud PIC-et Köszi előre is
Az Eagle az jó. Olyat nem fogsz találni ami magától nyákot csinál, mert az sok millás progi.
Az alkatrészeket neked kell elhelyezni , az autoroute meg nagyjából megcsinálja, de erre ott az eagle fórum.
Az attól függ, hogy a megbízódnak mennyi pénze van egy programra.
Sziasztok!!
Légyszi mondjon valaki egy jó kis nyáktervező progit!Lehetőleg nagy alkatrész listával legyen... ha van ilyen akkor legyen magyar angol sem baj köszi
Miért nem olvasol utána? Az első kérdéseden is csodálkoztam... az egész téma a nyáktervező programokról szól, oldalanként több is van említve, te viszont megkérdezed, hogy melyiket használd...
Én az eaglet ajánlanám. Ott az alkatrész listában, DIL vagy DIP almenünél válogathatsz, ha IC-t, vagy foglalatot keresel... |
Bejelentkezés
Hirdetés |